Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πρώτη απάντηση των HOMO ATROMITUS

Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου, θα επανέλθουν στην  άκρως προσβλητική (κατά την άποψή τους) και με πολλά ερωτηματικά διαφάνειας, ανακοίνωση του Συνδέσμου διαιτητών Χίου, μέχρι να τοποθετηθεί επίσημα (εφόσον το επιθυμεί) η διοίκηση του Συλλόγου.
Ωστόσο με τα απλά Ελληνικά τους κατάλαβαν τα εξής:

Α. Σύμφωνα με την 1η παράγραφο:
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου διαιτητών Χίου, αφορά την ομάδα τους αφού στο συγκεκριμένο αγώνα δεν υπήρξε τίποτα απολύτως επιβαρυντικό για την ομάδα των Καρυών.

Β. Σύμφωνα με την 2η παράγραφο:
Οι διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα, που δεν ήταν «αρεστοί» στους παράγοντες και την ομάδα του Ατρομήτου, έγιναν αποδέκτες πρακτικών και ενεργειών που απλά ο Σύνδεσμος τις χαρακτηρίζει πρωτόγονες.
Άρα οι παράγοντες και η ομάδα του Ατρομήτου αποτελούνται από πρωτόγονους, διότι δεν είναι δυνατόν πολιτισμένοι άνθρωποι να έχουν πρακτικές και ενέργειες πρωτόγονες.  

Γ. Σύμφωνα με την 3η παράγραφο:
1) Έχει γίνει  μία διαπραγμάτευση (τι είδος διαπραγμάτευσης υπήρξε στο θεσμοθετημένο με νόμους και κανόνες ποδόσφαιρο της Χίου?)
2) Με αφορμή τα όσα πρωτόγονα δημιούργησε ο Ατρόμητος, ήρθε η ώρα να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση (….?)
3) Η διεξαγωγή των αγώνων μέχρι τώρα δεν διέπονταν πάντα από αθλητικό πρίσμα αλλά και από συμφέροντα.
4) Ουδείς ως τώρα έχει αναλάβει τις ευθύνες του. 

O ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ HOMO ATROMITUS


7 σχόλια:

  1. KAI SIGOYRA AYTOS EINAI O GDILAS....XAXAXAXAXA
    DE PAIZESTE ME TIPOTA...XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o istotopos eprepe na legetai
    AtromitosTonAdikounOloioiDiaithtes.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. toylaxiston den ton lene
    AtromitosTonEunooynOloioiDiaitites.blogspot.com
    opos alloys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. katarxh ayth hkyrioi dietites gia na pianoy toys agiorgoysoys sto stomatoys preph prota nato plenoyn kala h agiorgoysydes eine para poly exypnh anuroph nykokhrides kai exoyn mpesa pano toys yperafanoi kai doyletarades kai emporoi. ayth h kyrioi poy xafnhka eghnan deiethtes eine hkanei na bgaloyn eis peras enan agona mepia krhtiria bgenoy ta kainoyria talenta ths diethsias h malon koytsh straby ston agio pantelemona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia gia dite kai to papa@@@@ tou neaterdal...
    me deyto 8a tous kinigoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προισταμενε το συμβούλιο και η ποδοσφαιριστές του ατρομητου δεν ασχολούνται με παγκάρια εκλησσιας. Και ο νοών νοειτω. Θα με πειραζε πραγματικά αν θα μας έκανε κριτική κάποιος καλύτερος από εμάς. Αλλά από αυτά τα κουρέλια τους τελευταίους της κοινωνίας μόνο απαξίωση τους αξίζει. Να προσέχουν κάποιοι που βάζουν την υπογραφή τους.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SXETIKA ME ANOTERO SXOLEIO "katarxh ayth hkyrioi dietites gia na pianoy toys agiorgoysoys sto stomatoys preph prota nato plenoyn kala h agiorgoysydes eine para poly exypnh anuroph nykokhrides kai exoyn mpesa pano toys yperafanoi kai doyletarades kai emporoi." DHLADH PALIES POUTANES. E TOTE KANTE KAI TOUS KALOUS DIETITES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή