Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Χρυσό μετάλιο ο Ατρόμητος…


…στα πρόστιμα, για να μην γίνει παρεξήγηση. Η ομάδα του Ατρομήτου το τρέχον οικονομικό έτος 2011 αποτελεί τον καλύτερο «πελάτη» των διαιτητών και της Ε.Π.Σ. Χίου.

Δύσκολα θα μας αποσπάσουν το χρυσό μετάλλιο καθώς στις έξι αγωνιστικές που απομένουν,  είναι σχεδόν βέβαιον πως όποια ομάδα «τολμήσει» να αμφισβητήσει τα πρωτεία μας, θα «φροντίσουν» επιμελώς να την απογοητεύσουν (black χιούμορ). Τόλμησε να μας «κοντράρει» ο Όμηρος αλλά τον αφήσαμε μακράν πίσω. Πάντως ούτε η Καλαμωτή «κινδυνεύει» να χάσει το χάλκινο μεταλλείο εκτός και κάνει την «έκπληξη» ο Άτλας που τον βλέπουμε να έρχεται με «φόρα» από το κάγκελο.

Το 2011 (σχεδόν τρεις μήνες) έχει αποδειχθεί αρκετά προσοδοφόρο ως τώρα για την Ε.Π.Σ. Χίου, στα ταμεία της οποίας μόνο από τις ομάδες της  Α΄ Κατηγορίας έχουν εισρεύσει περί τις 4.800 ευρώ (7.000 από τον περασμένο Σεπτέμβρη)  και έχει ο Θεός και οι διαιτητές βεβαίως βεβαίως. Επειδή κρατάμε «λογιστικά» στοιχεία, σας πληροφορούμε ότι οι πλέον «ασύμφορες» ομάδες είναι ο Λέων και ο Παγχιακός/Αστέρας. Ωστόσο από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πύργος αποτελεί την ομάδα «τράπεζα» της Ε.Π.Σ. Χίου, με εγγυημένο «κεφάλαιο».

Αφιερώνουμε με άκρως χιουμοριστική διάθεση, το επόμενο τραγουδάκι στην Επιτροπή Επιβολής Προστίμων, στην Ε.Π.Σ. Χίου αλλά και στις ομάδες της Χίου που πληρώνουν αγόγγυστα τις «αποκλίνουσες συμπεριφορές» όλων ανεξαιρέτως.

Ακούστε το τραγουδάκι… κατά διαβολική σύμπτωση λες και γράφτηκε για την περίσταση.

Εξαδάκτυλος – Σε Καλή Μεριά  

1 σχόλιο: