Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Επόμενος αντίπαλος ο Κοφινάς


Επόμενος αντίπαλος του Ατρομήτου είναι ο φιναλίστ του κυπέλλου Κοφινάς. Όμοια με τον Ατρόμητο έτσι και ο Κοφινάς είναι πλέον εκτός κάθε στόχου, συνεπώς ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο αλλά ήρεμο ματς, με πρωταγωνιστές μόνον τους ποδοσφαιριστές. 

Επιστρέφουν οι Σίμος Σούκας και  Φλάμος που εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά απών θα παραμείνει ο τραυματίας Παντελής Σούκας.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Κοφινάς μετά από ένα ποιοτικότατο αγώνα νίκησε τον Ατρόμητο με 4-3. Τρελός ρυθμός και από τις δύο ομάδες με πάρα πολλές φάσεις. Στα χαρακτηριστικά εκείνης της αναμέτρησης ήταν το χατ τρικ του Ζαννίκου και η επιστροφή του Ατρομήτου στο σκορ από 1-3 σε 3-3, με τα γκολ του Μερεού και του Βέκιου μεταξύ 68΄και 71΄.  

Την νίκη στον Κοφινά είχε δώσει τελικά ο Σταματελόπουλος στο 85΄με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και ενώ ο Ατρόμητος έψαχνε με κάθε τρόπο την ολική ανατροπή.

Ο Ατρόμητος είχε αγωνιστεί με τους:
Κουνέλη, Τομάζο,  Αττώνη, Βέκιος, Ακριβούλη (60΄ Σέργης), Κουτρή, Κύλη (30΄ Δερματας), Σούκας Σιμ, Μίζερο, Σούκα Π, Νιάκας (15΄ Μερεός).

Επεισοδιακό (είσοδος φιλάθλων και διακοπή δύο φορές)  ήταν το ματς της περισνής περιόδου που είχε γίνει στην Καλλιμασιά τέλος Γενάρη. Και πάλι είχε νικήσει ο Κοφινάς με 2-1 ανατρέποντας το σκορ μεταξύ 88΄και 90΄ και ενώ είχε προηγηθεί ο Ατρόμητος με τον Μίζερο στο 25΄. Το γκολ του Κοφινά στο 90΄είχε φέρει και την αποβολή του κόουτς Παπαθεοδώρου από τον διαιτητή Ξενάκη.

3 σχόλια:

  1. mia erotisi ston atromito..
    sto eksoteriko kapios pos mpori na vlepi agones toy topikou se periptosi pou kapios dimosiografos perni olokliromeno video toy agona?
    iparxi kapoia dieythinsi?
    Se eyxaristo poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανεβασει τον αγωνα στο youtube.
    Αγωνες τραβανε αλλα δεν εχουν διαθεση για κατι τετοιο.
    Διάθεση τους ειναι μονο πως θα βγαλουν λεφτα απο τον ιδρωτα του ερασιτεχνη ποδοσφαιριστη.
    Υπαρχουν μερικοι αγυρτες οι οποιοι τολμανε και ζητανε λεφτα αν καποιος ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης ζητησει το βιντεο του αγωνα που επαιξε.
    Αποσπασματικα βιντεακια θα βρεις παντως. Λιγα αλλα θα βρεις καθως ενας κομπλεξικος κατεβασε οσα ειχε ανεβασει γιατι του χαλασαν τη "πιατσα".
    Ως Ατρόμητος θα προσπαθησουμε την επομενη χρονια να τραβαμε ολους τους αγωνες της ομαδας σε video.
    Θα κανουμε και την αποπειρα να τα ανεβασουμε στο youtube αν και θελει πολυ ώρα.
    Δυστυχως οι συνδεσεις στο internet δεν υψηλες ετσι ωστε να εχουμε γρηγορο upload. Στη Χιο ειμαστε ακομα με καρβουνα φιλε μου.
    Υπαρχουν διαφορες σκεψεις γενικα. Να δουμε τι θα καταφερουμε και πως.
    Να εισαι καλα και για οτι αλλο θελεις στην παντα στην διαθεση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Se eyxaristo poly gia thn pliri pliroforisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή