Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Στον τελικό ο Ατρόμητος

Όχι μην μπερδευτείτε εννοώ τον συνονόματο Ατρόμητο αυτό των Αθηνών που μετά το 0-0 στο Βόλο εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Η πρώτη ήταν το 2006 όταν στις 14 Σεπτεμβρίου αντιμετώπισε στην Ριζούπολη την μεγάλη ομάδα της Σεβίλλης από την οποία έχασε με 1-2.  Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στάθηκε άξια απέναντι στους Ανδαλουσιανούς που αν δεν είχαν σε άριστη μέρα τον τερματοφύλακα Αντρές Παλόπ, θα είχε πάρει το Χ. 

Ο Κορακάκης με τρομερό πλασε είχε μειώσει σε 1-2 με τον Ντόε στο 83΄να χάνει την ευκαρία του αγώναγια να ισοφαρίσει.Να θυμίσουμε ότι εκείνη τη χρονιά η Σεβίλλη πήρε το κύπελλο UEFA, το κύπελλο Ισπανίας αλλά και το Super Cup.

Επαγγελματικό καθήκον μας είχε φέρει στις εξέδρες της Ριζούπολης εκείνο το ιστορικό βράδυ του Ατρομήτου, από όπου και οι φωτογραφίες του αγώνα. Τουλάχιστον εκείνη την βραδιά είχαμε την τύχη να θαυμάσουμε από κοντά τους Ντάνι Άλβες (νυν Μπαρτσελόνα), Χεσούς Νάβας, Αντρές Παλόπ,  Κανουτέ, αλλά και τον αδικοχαμένο Πουέρτα. 
Αξέχαστη βραδιά. 

Οι χαιρετισμοί

Ο Μηχαϊλίδης μπλοκάρει σέντρα  του Πόουλσεν

Παράλληλη συρτή σέντρα του Νάβας στον Ντούντα,  σουτ του οποίου μόλις έχει κάνει το 0-2 
Ο Ντούντα στο φάουλ


Το τελικό σκορ
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Ρόχα, Γεωργίου, Κατεμής, Γελαδάρης (46' Κουτσοσπύρος), Κορακάκης, Σανόκο, Λουτσιάνο (58' Άντερσον), Μερίνο (73' Λαζανάς), Ντόε
Σεβίλλη: Πάλοπ, Άλβες (77' Χεσούλι), Ντούντα, Πόουλσεν, Κανουτέ (58' Χίνκελ), Νάβας (46' Σάλες), Πουέρτα, Μάρτι, Νταγκουτίνοβιτς, Όσιο, Μπλάνκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου