Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Οι διαιτητές του αγώνα Ατρόμητος - Μικρασιατική


Το διαιτητικό τρίο για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μικρασιατική, αποτελείται από τους κυρίους Γιάχο (Διαιτητής 1ης Κατηγορίας, SUPER LEAGUE ) όπως ήταν αναμενόμενο, Λιβανίδη (Βοηθός Διαιτητής 4ης Κατηγορίας (Δ΄ Εθνικη) και Σύριο (Διαιτητής 5ης Κατηγορίας, Α΄ Ερασιτεχνική). Καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο κύριος Γιάχος έχει σφυρίξει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τον αγώνα Ηρακλή – Ατρομήτου 1-3.

Όσον αφορά τον αγώνα, εφόσον τα μαθηματικά και μόνον αφήνουν ακόμα όλα τα περιθώρια ανοικτά, ο Ατρόμητος παρά τις σημαντικές απώλειες, είναι υποχρεωμένος να κατέβει για να διεκδικήσει τη νίκη.

Στο πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει με 2-1, ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα, με τη Μίκρα (τελικά η πρώτη ήττα της τότε στο πρωτάθλημα), να προηγείται με το Τσαφαρά στο 25΄, αλλά τον Ατρόμητο να γυρίζει το ματς με τα γκολ του Παντελή Σούκα στο 56΄και στο 90΄.

Υ.Γ.
Θα περίμενε κανείς ως ηθική δικαίωση και μόνον, να μην δει στους ορισμούς αυτού του Σαββατοκύριακου τον κύριο Σταφίδα. Αλλά ούτε αυτό δικαιούμαστε. Το λάβαμε το μήνυμα και το αξιολογούμε ανάλογα.  

8 σχόλια:

  1. Τον επιβραβευσαν και του ειπαν μπραβο και καλα εκανες αγορι μου. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κανουν οι διαιτητες για να τιμωρηθούν? Κατα τα άλλα ειναι που θελουν συνεργασια και κατανοηση από τις ομαδες. Αμ κι ο ιδιος δεν ντραπηκε να ζητησει να μη σφυριξει αυτό το Σαββατοκύριακο? Λιγο φιλοτιμο απο ολους αυτους ρε γαμωτο δεν υπαρχει? Ποιος το εχασε θα μου πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. filotimo? ti einai ayto? trogete? poios na exei filotimo? aytoi? mi brizete re paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεφτυλίστηκαν
    ΕΠΣ-ΣΔΠ κ ΣΙΑ παρατήστε τα
    μόνο γελοίοι γίνεστε
    Θα τα βρείτε μπροστά σας, όλα έχουν τον κύκλο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apla mas prokaloyn legontas....sas exoyme grammenoys sta palaiotera ton ipodimaton mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re den psixalizei...sas ftinoun !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oles tis omades ftinoyn me tin simperifora tous dioti ayrio ta idia tha ginoyn se alli omada.Na pernete oloi paradeigmata apo ayto to gegonos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. toy xronou h omada me 3-4 kales metagrafes ua paei treno.kai ase toys alloys na asxoloyntai me ta korakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και το σαββατο θα μασ σφαξουν με το γαντι και μαλιστα με διαιτητη sl για να μην μπορουμε να μιλήσουμε αυτο ειναι σιγουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή