Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ναι μεν αλλά κύριε Ν. Ζερβόπουλε της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΙΟΥ

Καταρχήν αποτελεί τιμή για μας, το γεγονός ότι χρησιμοποιείται και τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου blog στην εφημερίδα σας. Θα πει πως και σε μας αναλογεί ένα ελάχιστο κομμάτι από την αθλητική πληροφόρηση του νησιού. Όμως επειδή είστε εφημερίδα, την οποία πουλάτε, θα παρακαλέσουμε την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιείται φωτογραφίες μας, να το γράψετε.


Και για να το ξεκαθαρίσουμε άλλη μία φορά. Έχουμε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν είμαστε blog κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δίνοντας την άδεια σε ίδιας φιλοσοφίας ιστοσελίδες και ιστότοπους να χρησιμοποιούν ότι θέλουν από το blog ελεύθερα και χωρίς την άδειά μας. Όλοι οι υπόλοιποι αυτό το δικαίωμα να το παίρνουν αφού μας ρωτήσουν και αφού πάρουν την άδεια μας. Ωστόσο αν δεν θέλουν να μας κάνουν την τιμή, στην χειρότερη να γράφουν τουλάχιστον την πηγή τους καθότι είμαστε «ερασιτέχνες» που εργάζονται αφιλοκερδώς για το σωματείο του Ατρομήτου, με  μάξιμουμ απαίτηση   την ηθική επιβράβευση. Είστε σε εφημερίδα, μερικοί από μας εργάζονται επίσης σε εφημερίδες, οπότε γινόμαστε αντιληπτοί για το τι εννοούμε.

Από κει και μετά. Για να μπορέσουν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος να έχει μία πιο αντικειμενική γνώση των όσων έγιναν, ανεβάσαμε στο blog το συγκεκριμένο απόσπασμα από το φύλλο αγώνα. Όμως στην εισαγωγή  του άρθρου σας διαβάζουμε το ανακριβέστατο, στο φύλλο αγώνα «άφησέ το να περάσει».Ποιό να περάσει? Το αεροπλάνο?


Λίγο παρακάτω διαβάζουμε νέα  παράφραση του φύλλου αγώνα «άφησέ την να περάσει». Ποιά να περάσει? Η ώρα?  Έλεος. Σας διορθώνουμε δε στο σχόλιο σας,  ότι το «πέρασε» δεν είναι σε αντίθεση μόνο με τον παίκτη Σίμο Σούκα αλλά τουλάχιστον με το μισό γήπεδο.


 Λίγο παρακάτω επιτέλους γράφετε αυτό που επιτέλους είχε πραγματικά γραφτεί στο φύλλο αγώνα. ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Θα μπορούσατε λοιπόν από την αρχή, προκειμένου οι αναγνώστες να μπουν αμέσως στο θέμα, να γράψετε με ακρίβεια ότι αναφέρει το φύλλο αγώνα που ανεβάσαμε στο blog μας και όχι τις υποθέσεις σας.Έχει σημασία η ακρίβεια των λέξεων σε συνδιασμό με το χτεσινό σχόλιο του ποδοσφαιστή Γεωργούλη.


Ωστόσο να σας εντοπίσουμε άλλο ένα θέμα στο οποίο δεν σχολιάσατε παρά το γεγονός ότι διαβάσατε τι γράφουμε στο blog μας. Κύριε  Ζερβόπουλε δεν είναι μόνο το θέμα ότι ψευδώς ο διαιτητής  έγραψε ότι έγραψε στο φύλλο αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι για να δικαιολογήσει την 2η κίτρινη ανέγραψε ότι «ο παίκτης δολίως πήγε να αποκτήσει πλεονέκτημα για γκολ» ….στη σέντρα. Τονίζουμε το…στη σέντρα το οποίο έχουμε τονίσει από προχτές.

Επίσης γράφετε «στο 22΄ ο Ατρόμητος ζητάει πέναλτι σε χέρι παίκτη γηπεδούχων». Μία διόρθωση. Το σωστό είναι ότι μερίδα φιλάθλων στην εξέδρα ζήτησε πέναλτι. Ο Ατρόμητος έτσι όπως τον εννοούμαι εμείς, ούτε είδε, ούτε ζήτησε πέναλτι διότι δεν υπήρχε καν πέναλτι.  

Ανακριβές είναι αυτό που γράφετε ότι οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να αποχωρήσουν. Το τι μπορεί να ζητάνε 5-10 οπαδοί στην εξέδρα, δεν σημαίνει ότι αποτελεί σκέψη και της ομάδος του Ατρομήτου. Στην εξέδρα υπήρχαν οι τιμωρημένοι προπονητές του Ατρομήτου, τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές  αλλά και μέλη της διοίκησης, οι οποίοι δεν σκέφτηκαν καν κάτι τέτοιο. 


Τέλος, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το άρθρο σας παρέλειψε να αναφέρει το τι ακολούθησε άμα την επανέναρξη του αγώνα. Κάποιες ρίψεις αντικειμένων που αφενός μεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα, οι οποίες όλως περιέργως «ξέφυγαν» από την οξυτάτη όραση και ακοή του ψεύτη διαιτητή και για τις οποίες θα κάνουμε αναφορά εμείς που δεν είμαστε "αντικειμενικοί".   

Υ.Γ
Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε καυστικοί υπερ του δέοντος, προσέξτε που έχει βάλει τα εισαγωγικά ο διαιτητης στο φύλλο αγώνα. Δηλαδή ότι υπάρχει μέσα στα εισαγωγικά τα είπε ο Σίμος Σούκας. 
Εμείς ως blog θα περιμένουμε με αγωνία την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής και θα σχολιάσουμε ανάλογα. Με το υστερόγραφο τους "βοηθάμε".

6 σχόλια:

  1. re atromiter itan o kyrios sto pexnidi gia na kseri ti grafi??????
    apo to site s ta ide kai ta egrapse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ο κυριοσ ζερβοπουλοσ ηταν εκει δεν πρεπει να τον αδικουμεκαι νομιζω οτι προσπαθησε να γραψει την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομίζω πως ο 8:25 δεν διάβασε καλά το παραπάνω:
    "Τέλος, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το άρθρο σας παρέλειψε να αναφέρει το τι ακολούθησε άμα την επανέναρξη του αγώνα. Κάποιες ρίψεις αντικειμένων που αφενός μεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα, οι οποίες όλως περιέργως «ξέφυγαν» από την οξυτάτη όραση και ακοή του ψεύτη διαιτητή και για τις οποίες θα κάνουμε αναφορά εμείς που δεν είμαστε "αντικειμενικοί""
    Μην αδικείς τον " συντάκτη" φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πως να το διαβάσεις, αφού διαβάζεις μόνο όσα θέλεις ???
    Ξαναδιάβασε αυτά που γράφει προς το τέλος πάνω από το Υ.Γ.
    ίσως λέω ίσως βγάλεις τις παρωπίδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντελώς φιλικά σας πληροφορύμε ότι το επίθετο το οποίο συχνά πυκνα γράφετε στα σχόλια που κάνετε, μας προμηθεύει με το φωτογραφικό υλικό του blog.
    Προκειμένου να μην υπάρχει πάτημα για πρόστιμα καθώς είναι βοηθός προπονητή του Ατρομήτου, το blog το έχουν αναλάβει άλλοι είτε σας αρέσει είτε όχι.
    Ωστόσο κάντε λίγο υπομονή και οι προσδοκίες σας θα πραγματωθούν με ακρίβεια χιλιοστού. Βιάζεστε και όποιος βιάζετε ξέρετε τι παθαίνει ε? Δυστυχώς κάποια πράγματα τα έχετε καταλάβει γενικώς λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή