Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...Ισπανία


Καλημέρα

Αν εξαιρέσουμε την Θέλτα η οποία έμεινε νωρίς νωρίς με δέκα σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, δεν χάσαμε άλλο ματς. Στατιστικά τόσοι συνεχόμενοι άσσοι δεν βγαίνουν εύκολα στην Ισπανία Β, συνεπώς στις 11 το βράδυ η Θέλτα έμοιαζε με «βρυκόλακα»

Προτού όμως πάω στα σημερινά ματς να σας δείξω μία φάση από το χθεσινό ματς Μπαρτσελόνα Β – Αλκορκόν, για να δείτε ότι εγκλήματα πολέμου γίνονται παντού.
Προσέξετε την θέση του Νολίτο της Μπάρτσα Β στο πάνω δεξί μέρος της εικόνας και την μπάλα στο πόδι του αμυντικού που κάνει την πάσα  την στιγμή που πάγωσα την εικόνα. Κι όμως ο πανύβλαξ αυτό βοηθός είδε οφσάιντ.


Και πάμε στα σημερινά όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μπέτις. Πέραν των εκτιμήσεων, οι ειδήσεις των παρακάτω αγώνων είναι στο http://www.kingbet.gr/  στην ενότητα της Β΄Ισπανίας.


276. ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Ο αγώνας που αποτελεί τοπικό ντέρμπι έχει ως έπαθλο, την ελπίδα για σωτηρία από πλευράς Σαλαμάνκα και την ελπίδα για μπαράζ από πλευράς Βαγιαδολίδ. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη για αυτό και ο αγώνας χαρακτηρίστηκε υψηλού κινδύνου, με την παρουσία της αστυνομίας έντονη.
Η λογική λέει πως η Σαλαμάνκα πρέπει να ρισκάρει καθώς έχει μία μοναδική ευκαιρία με νίκη να πιάσει την Ταραγόνα. Το να ανοιχτεί όμως απέναντι στην Βαγιαδολίδ που ξέρει να παίζει στην αντεπίθεση, είναι ρίσκο. Δεν μας θέλγει βέβαια η Βαγιαδολίδ με την μπάλα που παίζει αλά μας θέλγουν οι αποδόσεις που μάλλον θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες.
Ρισκάρουμε στο διπλό του 2,90, με τους πιο συντηρητικούς να το ποντάρουν με κάλυψη στο Χ.

294. ΕΛΤΣΕ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Ματς ίδιας σημασίας με το προηγούμενο. Η Τενερίφη καίγεται για το τρίποντο μπας και μειώσει την απόσταση από την Ταραγόνα στους 4 βαθμούς ενώ η Έλτσε για να εδραιωθεί στα μπαράζ.Από την μία η Έλτσε έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πάει για πέντε ενώ η Τενερίφη από τέσσερις ήττες με στόχο να μην τις κάνει πέντε, με μόνιμο πρόβλημα την ασταθέστατη άμυνά της.
Η δυναμική και η φόρμα λέει πως έχει νόημα να ζητηθεί ο άσσος σε αποδόσεις που γυροφέρνουν το 2,00. 

296. ΧΕΡΕΘ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Φαντάζουν πολλοί τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη για την Γρανάδα. Αιτία όμως του κακού είναι ότι ο αρχισκόρερ Άλεξ Χέιχο δεν έχει σκοράρει σε αυτούς τους αγώνες, οπότε όταν δεν σκοράρει ο Άλεξ δυσκολεύουν τα πράγματα. Σήμερα πάντως θα έχει μεγαλύτερο βάρος στα «πόδια» του διότι οι διεθνείς αγώνες τον άφησαν σχεδόν μόνο.
Στην αντίπερα όχθη υπάρχει η αψυχολόγητη ομάδα της Χερέθ. Έχουμε κουραστεί με τις μεταλλάξεις της εδώ και καιρό. Δεν έχει καμία σταθερότητα αποδίδοντας την μία το μάξιμουμ και την άλλη το μίνιμουμ. Αποχή.


300. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΕΤΙΣ
Αναμφίβολα η ματσάρα της αγωνιστικής για αυτό και μπήκε τελευταία στο Ισπανικό πρόγραμμα καθώς θα έχει τηλεοπτική μετάδοση. 
Εκτιμώ πως το ντέρμπι θα κριθεί στην άμυνα της Ράγιο που έχει προβλήματα. Στην θέση του κεντρικού αμυντικού ο μόνος υγιής είναι πλέον ο Αρίμπας καθώς ο Αμάγια είναι ξανά εκτός. Θα τραβηχτεί μέσα λοιπόν μάλλον ο Κασάδο ένα επιθετικογενής αμυντικός  (5 γκολ)  που συνήθως αγωνίζεται δεξιά, να μπαλώσει το κενό οπότε ο Τίτο (αμυν., 5 συμ.) θα παίξει στα άκρα. Το βασικό λοιπόν πρόβλημα της Ράγο είναι εκεί που η Μπέτις έχει υπεροπλία με τους Εμανά, Ρουμπέν Κάστρο και Χόρχε Μολίνα φόβος τρόμος. Άγνωστό επίσης είναι σε ποια κατάσταση ετοιμότητας θα παρουσιαστούν τα δύο αμυντικά της χαφ (Μοβίγια, Φουέγο) που έχουν ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκαν όλη την βδομάδα. Αυτά είναι τα προβλήματα της Ράγιο που με πείθουν ότι η Μπέτις δεν θα χάσει.
Στοιχηματικά υπάρχουν οι εξής επιλογές. Το ρίσκο στο διπλό του 2,90 ή το πιο συντηρητικό ασιατικό στο dnb (δηλαδή 2πλό με κάλυψη στο Χ) στο 2,05 καθώς η Μπέτις δεν χαλιέται και με Χ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

4 σχόλια:

  1. Προισταμενε πάλι κουβα θα πάμε σαν τον ΒΔΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2-0 Βαγιαδολιδ και ασε τον προισταμενο να πηγαινει κουβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gkooooooooooool 3-0...tameiooooooooooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1-0 KAI H ELTSE...KALA DE XANAGINE...RE FILE APO XTES KENTAS...POY EISOYN ESY TOSO KAIRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή