Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Άτλας - Ατρόμητος 0-3

Η ομάδα του Ατρομήτου επανήλθε στις νίκες μετά το 3-0 επί του εξαιρετικά φιλότιμου αλλά πληγωμένου από τις  πολλές απουσίες Άτλα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ατρόμητο καλύτερο μεν αλλά χωρίς να δημιουργεί την κλασική ευκαιρία. Το πρώτο μισάωρο κύλησε με τρία σχετικά καλά σουτ παικτών του Ατρομήτου και ένα γυριστό του Άτλα.

Κλασικότερη ευκαιρία όλων στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ένα μπάσιμο του Παντελή Σούκα από δεξιά στο 29΄, η τελική πάσα του οποίου κόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Φτάσαμε στο 41΄όταν μετά από κόρνερ του Σίμου Σούκα, ο Νύκτας (στη φωτό έχει κάνει ήδη την κεφαλιά) πετάχτηκε γρηγορότερα από όλους στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι όπως έκλεισε το ημίχρονο σχεδόν ξεκίνησε. Στο 53΄ο Παντελής  Σούκαςέκανε μπάσιμο από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά και έκανε το 2-0. (πεσμένος στη φωτό)

Σε γρήγορους γενικά ρυθμούς το υπόλοιπο του αγώνα, με τον Ατρόμητο να δημιουργεί αλλά να χάνει  κλασικές φάσεις για να αυξήσει το σκορ (στη φωτό ο Σέργης από ευνοϊκή θέση στέλνει την μπάλα μόλις άουτ) και τον Άλτα να αμύνεται έχοντας όμως ένα δυο ευκαιρίες να μειώσει.

Το σκορ έκλεισε στο 90΄όταν ο Παντελής Σούκας ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κονταξάκη.

Διαιτησία
Ξεκινώντας από τους βοηθούς εκτιμούμαι πως ήταν άριστοι. Όσον αφορά τον κύριο Επιτροπάκη, ομολογουμένως προσπάθησε να είναι άτεγκτος στο πειθαρχικό έλεγχο, ωστόσο μερικές φορές το παράκανε αναιτίως εκνευρίζοντας αμφότερους. Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία που λίγοι θα θυμούνται.


Καλή συνέχεια σε Ατρόμητο και Άτλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου