Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ΠΑΣΣΑ του ΠΟΛΙΤΗ έχει τρικυμία εν κρανίω


Ξεκινάμε από το Ατρόμητος – Μίκρα και πάμε στο «ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ», δηλαδή που να ήταν και γρήγορη…θα γινόταν το έλα να δεις.


Ξεπερνάμε το ποιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο καθώς έχει μικρή σημασία. Όμως το να βλέπει ένα ολόκληρο γήπεδο τον Μουλάκη να σκοράρει με το κεφάλι και εσείς να γράφετε «με τεχνικό πλασέ», είναι πέραν φαντασίας.
Εδώ δεν υπάρχει δαίμον τυπογραφείου αλλά τρικυμία εν κρανίω. Συνεπώς ή πρέπει να πάτε σε οφθαλμίατρο ή αλλάξτε αντικείμενο. Τόσο απλά.

Πάμε στα δίχτυα του Κανάρη


Το γήπεδο των Νενήτων υπάρχει ένα άνθρωπος ο οποίος οικιοθελώς έχει αναλάβει να προσέχει γενικά το γήπεδο. Χωρίς να έχει υποχρέωση φροντίζει για την καθαρότητα των εγκαταστάσεων και για την όποια συντήρηση (θα κάνουμε μία φορά ένα αφιέρωμα για τα αποδυτήρια των γηπέδων του νησιού τα περισσότερα εκ των οποίων κάνουν  μόνο για κοτέτσια) μπορεί να γίνει. Φροντίζει δε και για τα δίχτυα. Και επειδή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και φωτογραφήσαμε και εμείς τα ίδια δίχτυα, αναρωτηθήκαμε για το ποιος έχει προβλήματα όρασης. Τα δίχτυα ήταν σε άριστη κατάσταση.

Τέλος, τα ΣΧΟΛΙΑ περί Γιάχου

Διαβάζοντας την κριτική για την διαιτησία του αγώνα Ατρόμητος – Μικρα αναφέρουν πως ήταν καλή. Στον αγώνα Κανάρης – Δάφνη δεν υπάρχει σχόλιο. Όμως στο ΣΧΟΛΙΟ για τον Γιάχο, διαβάζουμε για πολλές περιπτώσεις εξόφθαλμα καθαρές που τον εξέθεσαν και μάλιστα ότι θα έπρεπε να τις πάρει πάνω του.
Πως γίνεται να υπάρχουν πολλές εξόφθαλμες λανθασμένες υποδείξεις και οι διαιτησίες είτε να χαρακτηρίζονται καλές είτε να μην γίνεται αναφορά? Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ο ποιητής γενικά κάτι ήθελε να πει αλλά δεν ήξερε ούτε το πώς ούτε το γιατί. Μπορεί και να μην ήθελε τελικά.

2 σχόλια: