Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σφυρίζει ο Γιάχος, σούζα το γήπεδο


Ο λόγος για τον σημερινό τελικό στο κύπελλο τον οποίο άξια πήρε η Δάφνη νικώντας 1-0 τον Κοφινά.

Πολλές φορές σχολιάζουμε τα παρατράγουδα που γίνονται στα γήπεδα της Super League σε διάφορα ντέρμπι, αλλά σχολιάζουμε επίσης και το γεγονός πως όταν οι ίδιες ομάδες παίζουν στην Ευρώπη, τα γήπεδα γίνονται «εκκλησίες».

Έτσι και σήμερα. Η προσωπικότητα του κυρίου Γιάχου δεν άφησε περιθώρια στην πολυπληθή εξέδρα και στους ποδοσφαιριστές για φωνές και διαμαρτυρίες. Είχε «επιβλητικά» σφυρίγματα και «στιβαρές» κινήσεις που δεν επέτρεψαν  σε κανέναν να αμφισβητήσει την αυθεντία του και την κρίση του. Ποιός να τολμήσει και πως? Όταν όμως στο τοπικό έχουμε τους άλλους διαιτητές, όλη η εξέδρα έχει άποψη την οποία εκφράζει σχεδόν σε κάθε σφύριγμα με κάθε τρόπο.

Στο ίδιο όμως υψηλό επίπεδο οφείλουμε να πούμε ότι στάθηκαν και οι βοηθοί. Γιατί αυτή η μετάλλαξη? Το που οφείλεται απλά το επιβεβαιώσαμε και σήμερα, δεν μπορούμε όμως να το αναφέρουμε καθώς σεβόμαστε απόλυτα το λεγόμενο off the record.

Ίδιου επιπέδου διαιτησία είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε και το Σαββατοκύριακο που έρχεται καθώς ο κύριος Γιάχος θα παραμείνει στο νησί. Κατά τα φαινόμενα θα σφυρίξει δύο αγώνες, στους οποίους ο κύριος Μαχαίρας θα πρέπει να έχει στην εξέδρα μαζεμένους όλους τους διαιτητές για ζωντανό φροντιστήριο.Προτάσεις δεν θέλετε? Ορίστε λοιπόν μία ιδέα που αν την εφαρμόσετε θα δείξετε έμπρακτα σε όλους πως προσπαθείτε  να βελτιωθείτε. 


2 σχόλια:

  1. ME TON THANASH EIMASTAN SYMFOITHTES STHN TIMISOARA ROUMANIAS.EGW HMOUN ENA ETOS PIO (ARXAIOS).TON FONAZAME THANASAKH TOTE THIMAME.POS TA FERNEI H ZWH EE?MILAME TORA GIA 1992-1996.TOU EXOME K DIETHNIS.MPRAVO THANASAKH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσες φορές συναντηθήκαμε μαζί του στα γήπεδα αλλά και εκτός, παρατηρήσαμε ένα συγκροτημένο άτομο που σε σχέση με κάτι άλλους δεν είναι καθόλου μα καθόλου ψηλομύτης. Φαίνεται απλό παιδί, είναι ήρεμος και συνεργάσιμος. Ακόμα και να σε «σφάξει» (που λέει ο λόγος) το κάνει με αναισθητικό και δεν πονάς, σε σχέση με άλλους που είναι στεγνοί «χασάπηδες». Δέχεται ερωτήσεις αγόγγυστα, προσπαθεί να απαντήσει χωρίς να κάνει τον πονηρό και δείχνει γενικά να αγαπάει αυτό που κάνει. Είναι συμπαθής. Μακάρι να μην μπλέξει πουθενά, να μην χαλάσει και καταντήσει σαν κάτι άλλους που διαβάζουμε και αφρίζουμε. Ως ασήμαντοι που είμαστε του ευχόμαστε να προοδέψει σε αυτό που κάνει και κάποτε να προωθηθεί για να πάει να σφυρίξει σε μία μεγάλη διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή