Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ατρόμητος – Μικρασιατική 0-2


Καλό σε γενικές γραμμές το ποδοσφαιρικό θέαμα σήμερα στη χώρα. Ο Ατρόμητος παρά το γεγονός κατέβηκε με 11αδα ανάγκης που μάλλον δεν θα δούμε άλλη φορά φέτος (κάποιος μας είπε πως είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του Ατρομήτου που δεν υπήρχε παίκτης με το επίθετο Σούκας στην 11αδα), στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που έδειχνε ότι θέλει περισσότερο τη νίκη.

Η πρώτη φάση ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Νύκτα στο 3΄ να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή σε σέντρα του Νιάκα. Στο 5΄όμως έξοχη κεφαλιά του Κουτελάκη αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουνέλης.

Στο 11΄παρόμοια φάση με αυτή του τρίτου λεπτού, με το Νύχτα να κάνει μεν την προβολή αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Ακολουθεί σουτ του Γκιάλη επίσης άουτ, με την Μίκρα να απαντά με σουτ του Μαυρέλου στο 16΄, το οποίο απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο διακριθείς Κουνέλης.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος, έχοντας την μπάλα περισσότερο στην κατοχή του ,αλλά και δύο καλές φάσεις με πρωταγωνιστή το Νιάκα στο 28΄αλλά και το Νύκτα στο 35΄που σε σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στις δύο φάσεις που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Μίκρα, τα γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από τον βοηθό. Δεν έχουμε άποψη, συνεπώς εμπιστευόμαστε την κρίση του.

Το δεύτερο ημίχρονο ποιοτικά δεν ήταν το ίδιο καλό. Ωστόσο η  Μίκρα κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο λεπτό. Σέντρα από αριστερά, με τον Μουλάκη αδικαιολόγητα αφύλακτο να πιάνει την κεφαλιά και να σκοράρει εύκολα.

Τα επόμενα λεπτά ανήκαν στην Μίκρα χωρίς όμως να δημιουργεί φάση. Ο Ατρομητος φάνηκε ξανά στο 58΄ όταν  συρτή σέντρα του Νιάκα κόπηκε οριακά, για να φτάσουμε στο 78΄. Προηγήθηκε άστοχο μαρκάρισμα του τραυματία Μερεού (αμέσως μετά ανήμπορος αντικαταστάθηκε) λίγο κάτω από το κέντρο που έβγαλε τη Μίκρα σε θέση βολής, η μπάλα έφτασε στο Μυναδάκη που σούταρε και σκόραρε στην αριστερή γωνία του Κουνέλη. Μέχρι το τέλος του αγώνα η σημαντικότερη φάση ήταν αυτή με την κεφαλιά του Σέργη στο 82΄, μετά από σέντρα του Τομάζου, που κατέληξε δίχτυα αλλά ακυρώθηκε.Λίγα λεπτα αργότερα ο Γιάχος σωστά διέκοψε τον αγώνα, προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα.



Ο Ατρόμητος έπαιξε με τους:
Κουνέλη, Τομάζο, Βέκιο, Μερεό (70΄Αττώνης), Ακριβούλη, Νιάκα, Μπουγιαμά (80΄Νύκτας Στ.), Μίζερο (64΄Παπαγιαννάκης), Νύκτα, Γκιάλη, Σέργη.

Συγχαρητήρια στην Μίκρα για την νίκη της και καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Υ.Γ.
Η χαρά του φωτογράφου ενίοτε αποτυπώνεται σε τέτοιες φάσεις, για τις οποίες αισθάνεται τυχερός.


2 σχόλια:

  1. Ayti i Mikra me pliri Atromito den eixe tixi.Ayto pisteyo kai malista an paixei opos simera kai me ti Dafni tha xasei. Alloimono kai sti Mikra blepoyn alla pragmata.Xoris Panteli, Simo, Georgoyli, Koytri, Flamo, Atoni traymatia, eprepe sto proto na kerdizoyme. H omada simera stathike axia. Mprabo se osoys epaixan.Ego ayto pisteyo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sostos o filos en merei. alla kai i mikra exei sovares apousies apo tin arxi tis xronias kai i pio teleutaia itan kai o arxigos tis o fafalios apo to proigoumeno paixnidi. ego auto pou eida simera itan pos o atromiros itan pio sibagis, kati pou den isxiei otan paizoun oi soukides. O logos einai pos einai epithetikogeneis paixtes kai malista poli kaloi alla auto exei san apotelesma na epireazetai i amintiki leitourgia tis omada. Pisteuo pos simera leitourgise kalitera i amitiki leitourgia tis omadas apo alles fores alla den itan toso kali i omada ston epiteliko tomea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή