Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Εικόνες και σχόλια από το Άτλας - Ατρόμητος 0-3

Ο αστεϊσμός  που ξεκίνησε μία βδομάδα πριν τον αγώνα, την ώρα του καφέ στην «ουδέτερη»  έδρα του κοινού φίλου Μαρκελλου, υλοποιήθηκε τελικά με «συνωμοτικό» τρόπο. Κάποιοι ήξεραν με λεπτομέρειες τι είχε σκαρωθεί εκτός της «δεξιάς» καρέκλας, της οποίας το κολλημένο λογότυπο  προκάλεσε απίστευτα γέλια και εύστοχα σχόλια. Και βέβαια δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη ούτε η «άφιξη» των φραπόγαλων, η οποία  ήταν άκρως «εντυπωσιακή» και «αποκαλυπτική» παρά το κρύο. Πάντα τέτοια κύριε Νίκο!!!

Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν με αρκετές απώλειες, έκαναν το ζέσταμα υπό τις οδηγίες του προπονητή του Άτλα κυρίου Σαραντινού

Ομοίως και οι του Ατρομήτου υπό τις οδηγίες του κυρίου Παπαθεδώρου

Και το ματς άρχισε. Αρκετές φάσεις κυρίως μπροστά στην εστία του Άτλα, όπως αυτή με την κεφαλιά του Νύκτα πριν κάνει το 1-0 με έξοχη κεφαλιά

Αντίστοιχα μερικές φάσεις έκανε και ο Άτλας που πέρασαν χωρίς συνέπειες για τον Ατρόμητο.

Για να φτάσουμε στο 31΄ όπου ο αγώνας σωστά διεκόπη για λίγα λεπτά. Αιτία το σοβαρό λάθος του Νιάκα να ανοίξει "διάλογο" με την εξέδρα ενώ ταυτόχρονα υπήρξαν και κάποια παράπονα για μεμονωμένες άσχημες συμπεριφορές ανάμεσα στους παίκτες. Όμως, τα πάντα μέσα σε ελάχιστο χρόνο έληξαν ομαλά, με αμοιβαίες εξηγήσεις (ο Σίμος Σούκας στη φωτό κατευνάζει τα πνεύματα) και συγνώμες  που δόθηκαν και εκείνη την στιγμή αλλά και στο τέλος του αγώνα.

Το ημίχρονο έφτασε, με τον κόουτς του Ατρομήτου και τον πρόεδρο της ομάδος του Άτλα κύριο Κλαδιά να προλαβαίνουν και να ανταλλάσσουν  λίγες κουβέντες πριν αποτραβηχτούν στα αποδυτήρια των ομάδων τους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε, με τον Παντελή Σούκα (εδώ τρέχει να πανηγυρίσει) να σκοράρει στην πρώτη σημαντική φάση του αγώνα στο 53΄.

Στη συνέχεια είχαμε τον Άτλα να προσπαθεί να μειώσει κυρίως με στημένα και σέντρες

Για να φτάσουμε στο 78΄ που δίνεται εντολή να μπει ο Κολύβας στον αγώνα. Περιττό να πούμε πως αν οι εξέδρες των Θυμιανών ήταν από τσιμέντο θα  «έσπαγαν». Απίστευτες επευφημίες συνόδευσαν την είσοδο στον αγώνα του πλέον αγαπητού παίκτη στο κοινό του Ατρομήτου, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος  και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Κολύβας με την συμπεριφορά του δίνει ΠΑΝΤΑ το καλύτερο παράδειγμα σε όσους μερικές φορές «μουρμουράνε» στο πάγκο.

Ο αγώνας έκλεισε με το πέναλτι του Παντελή

Στο τέλος της αναμέτρησης, έγιναν τα κλασικά σχόλια, δόθηκαν εξηγήσεις και ερμηνείες για τα όσα έγιναν την ώρα του αγώνα, σε άριστο κλίμα.

«Τι τραβάς, τα χάλια μας» ρώτησε με παράπονο ο παίκτης του Άτλα. Το παράπονο πήγαζε από το γεγονός ότι η αγάπη για την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία,  γέμισε τα πόδια του με χτυπήματα.  Ο ορισμός αυτού που καλούμε «ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή», το παράδειγμα του οποίου  θα πρέπει να δώσει το επιπλέον κίνητρο στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να πετύχουν την σωτηρία.   

Τέλος, ως Ατρόμητος οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο πρόεδρο του Άτλα κύριο Νίκο Κλαδιά, τόσο για την απίστευτη έκπληξη που μας ετοίμασε αλλά και για την εν γένει φιλοξενία του.  
Ευχόμαστε ολόψυχα στον  Άτλα,  να σώσει την κατηγορία έτσι ώστε του χρόνου να του ανταποδώσουμε τουλάχιστον την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου