Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Περί βαθμολογίας πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας

Ακούγεται ανεπισήμως, ότι στον δεύτερο γύρο οι ομάδες που έχουν ρεπό, λόγω της απόσυρσης της ομάδος του Πιτυός, δεν θα παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Μέχρι να τοποθετηθεί η Ε.Π.Σ. Χίου και να βγάλει επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, εκτιμούμαι ότι ισχύει το καθεστώς του πρώτου γύρου (3-0 ά.α).Αυτό δηλάδη που μνημόνευσε στα σχόλια εύστοχα ο "συνάδελφος" της Καλαμωτής το αρθρο 21 παρ.5 του ο Κ.Α.Π.

Πάντως, σύμφωνα με την βαθμολογία που υπάρχει αναρτημένη μέχρι αυτή τη στιγμή (Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 13:50) στη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Χίου, η ομάδα του Πύργου έχει 19 βαθμούς. Τους 16 που μάζεψε στον πρώτο γύρο συν τους τρεις με το Πιτυός (16η αγωνιστική) σύνολο 19,  καθώς  δεν έχουν περαστεί ακόμα οι βαθμοί  από τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής.  

2 σχόλια:

  1. Στο αρθρο 21 παρ.5 του ο Κ.Α.Π. αναφέρει:

    "Σε περίπτωση που θα αποκλεισθεί μια ομάδα από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει, παραμένουν ισχυρά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους αγώνες που έδωσε μέχρι να αποκλεισθεί, οι δε υπόλοιποι αγώνες της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τέρματα 3-0."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ξερω και εγω για αυτο καθε βδομάδα φτιαχνω την βαθμολογια σύμφωνα με τον κανονισμό, αλλά να προσθέσω με την ευκαιρία οτι στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. δεν βλεπω και ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοινωση οτι το Πιτυος αποκλειστηκε, εκτός και δεν ειδα καλά.

    Σε ευχαριστω πολυ για το αρθρο που μνημόνευσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή