Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μονακό - Καέν 2-2..... τραγική ομοιότης με άλλη κατάληξη

Κρίμα τελικά να μην έχουμε αυτόν τον βοηθό στο παιχνίδι του Σαββάτου. Δείτε πως έγινε το 2-2 το περασμένο Σάββατο σε αυτόν τον αγώνα και αναρωτηθείτε τι τελικά συμβαίνει. Εκτελεί το φάουλ ο Σίμος, ορμάει ο Βέκιος που δεν καλύπτεται, δεν βρίσκει τη μπάλα, αυτή καταλήγει στα δίχτυα αλλά το γκολ μετράει κανονικά. 

 Είναι οι ίδιες φάσεις για τις οποίες, ανάλογα το τι πρεσβεύουμε, είμαστε ειδικοί στον να έχουμε επιλεκτική μνήμη και άποψη. Το πρόβλημα όμως είναι πως αυτοί που έχουν την ευθύνη της τελικής κρίσης ή αδρανούν ή δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει, με αποτέλεσμα κάποιοι να  εκτιμούν πως είναι πρώιμοι και κάποιοι άλλοι όψιμοι με το αντικείμενο.

18 σχόλια:

  1. nai re file 8:39, ta pragmata itan ksekathara. ekanes perissoteres faseis kai eprepe na kerdiseis. den kerdizei panta o kaliteros, alla panta den prepei na adikeite kanenas. aplos sti fasi auti, eprepe na metrisei to goal. auto mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file mou diavase kai kanenan kanonismo...se auth th fash einai pentakatharo ofsait...apla o epopths mallon prepei na paei spiti tou....pos na to kanoume tha alaksoume ton kanonismo..paei sth mpala exei sumetoxh opote ephreazei th fash tragikos o epopths pou to metrhse....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοκρατια απο ενα σημειο και περα βλαφτει σοβαρα την υγεια. Ας δουμε λοιπον και ενα αλλο πολιτευμα μπας και καταλαβετε.
    Εσεις θα γραφετε και εγω θα σβηνω μεχρι να παρετε χαμπαρι οτι η παρασταση ελαβε τελος.
    Αντε να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙΣ ΒΙΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ )ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΡΑ ΟΦΣΑΙΤ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ Η ΜΟΝΟΛΟΓΟ
    ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την μια γραφεις για το μπλοκ "χωρίς ιχνος παρεμβασης και λογοκρισιας"
    την άλλη " εσεις θα γραφετε και εγω θα σβηνω"
    και " να δείτε και αλλο πολιτευμα μπας και καταλάβετε"
    κατι δεν παι και δεν μας λες καλα εκτός και αν δεν αντεχεις τον διαλογο οποτε μην προκαλεις τουλαχιστον .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται και τελικά χάθηκε το δάσος.
    Επειδή τα γραπτά μένουν να υπενθυμίσω κάποια γεγονότα μπάς και κάποιοι ξυπνήσουν επιτέλους.
    1)Πέρσι ολη η ΧΙΟΣ κατηγόρησε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και ειδικά τον ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ οτι κάνουν πλάτες για να μπει ο ΚΑΝΑΡΗΣ στην 4αδα δεχόμενοι την μετάθεση του μεταξύ τους αγώνα μετά τον τελικό του κυπέλλου με την ΚΑΛΑΜΩΤΗ.Αν θυμάστε η ΚΑΛΑΜΩΤΗ επαιξε μετά απο 3 ημέρες.
    2)Σε προηγούμενη αναφορά μου σε αυτό το σαιτ είχα αναφέρη να αξιολογήσετε πως γίνεται η ΔΑΦΝΗ να αγωνίζεται με παίκτες παραπάνω(11 αγώνες) αλλά εσεις κοιτάτε το δέντρο και χαλάτε μελάνι για στείρες αντιπαραθέσεις.
    3)Διάβασα σε αυτό το μπλόκ οτι ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ αναφερόμενος για το γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον αγώνα με τον ΠΑΟ και συγκεκριμένα το δεύτερο ειπε οτι μίλησε με ανώτερα διαιτητικά στελέχη και του είπαν οτι σωστά μέτρησε αφού ο κανονισμός έχει αλλάξει.Γιατί άραγε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ δεν πήρε θέση στο συγκεκριμένο περιστατικό και άφησε τις ομάδες να βρίσκονται σε στείρα αντιπαράθεση?
    Κύριοι πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανήκει στους ποδοσφαιριστές και μόνο σε αυτούς.Παράγοντες-προπονητές-διαιτητές-αρμόδιες αρχές έρχονται και παρέρχονται.
    Ας συμβάλλουμε ολοι με κοινό στόχο και πορεία για να μπορούμε να κάνουμε γόνιμους διαλόγους
    και παρατηρήσεις με γνώμονα την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας και οχι να το ρίχνουμε στα ΤΑΡΤΑΡΑ όποτε μας συμφέρει μην αντέχοντας το διάλογο.
    Σας γράφω αυτές τις αράδες αν και πικραμένος απο πέρσι αλλά κάτι πρέπει να γίνει μπάς και υπάρξει αξιοκρατία και αναδειχτούν τα προβλήματα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρόλο που ο ποδοσφαιριστής μας Γεωργούλης μπήκε χτες στον ιστοσελίδα σας και εξήγησε με ελάχιστες κουβέντες για πιο λόγο σβήστηκαν όλα τα σχόλια, παρόλο που σε δυο διαφορετικά πόστ ζήτησα στα σχόλια να δοθεί τέλος στο όλο θέμα και παρόλο που με αφορμή την χτεσινή εκπομπή στο ράδιο αλήθεια έγραψα τις θέσεις μου, μερικοί με πρόφαση τις αναρτήσεις μου προσπαθείτε να δώσετε συνέχεια.

    Ωστόσο χτες στην συγκέντρωση με τον κύριο Μαχαίρα, ο κύριος Σαρής μου ζήτησε να τελειώσει το θέμα με τα σχόλια διότι δεν ωφελεί σε τίποτα. όπως και δεν ωφελεί. Του εξήγησα βέβαια ότι προτού μου το ζητήσει το είχα κάνει ήδη από το μεσημέρι, αναλαμβάνοντας στο ακέραιο το μέγεθος της ευθύνης για ότι έγινε.

    Χτες στην ΕΠΣ δόθηκε η ευκαιρία να παιχτεί το συγκεκριμένο βίντεο της Μονακό όπως και πολλά άλλα βίντεο, όπου καταρχήν οι πάντες συμφώνησαν ότι η φάση είναι ίδια με αυτή το ματς Κανάρης – Ατρόμητος. Ο κύριος Σαρής ανέφερε ονόματα διαιτητών που θεωρούν το γκολ κανονικό και άλλων που το θεωρούν αντικανονικό. Ταυτόχρονα ο κύριος Μαχαίρας εξήγησε ως ο πλέον αρμόδιος ότι το γκολ είναι αντικανονικό βάζοντας την παράμετρο ότι ενίοτε είναι στην κρίση του διαιτητή.

    Απαντώ λοιπόν και κλείνω το θέμα οριστικά και αμετάκλητα

    Στον αγαπητό Ανωνυμο των 8 και 10
    α) Φαίνεται με έβλεπες όνειρο, με αποτέλεσμα να σηκωθείς με την τσίμπλα στο μάτι για να μου γράφεις περί βίας και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες. Υπενθυμίζω πως καφέ δεν πέταξα εγώ. Και το οξύμωρο είναι πως ενώ «έξω» ζητάτε συγνώμες (μπράβο σε αυτούς που το έκαναν) εδώ μέσα λέτε άλλα.
    Β) Προς τιμήν μου που ρώτησα το Βασάρα παρότι το ματς δεν είχε να κάνει με την ομάδα μας αλλά με «αντίπαλη». Εγώ είχα την απορία και το ενδιαφέρον για να μάθω ενώ εσύ την άγνοια και τον ωχαδερφισμό.
    β) Γενικά δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τι γράφω ούτε τι εξηγώ εδώ μέσα. Διαβάζεις και καταλαβαίνεις ότι θέλεις (δεν μιλάω για αίσθηση χιούμορ, αυτό ξέχνα το) με συνέπεια να μην μπορώ να σε βοηθήσω καλέ μου φίλε.
    γ) Μάθε επειδή δεν ξέρεις από «γλώσσα» υπολογιστή πως όταν κάποιος γράφει με μεγάλα γράμματα το κάνει για να δείξει ότι φωνάζει. Όπως παρατηρείς εγώ γράφω με μικρά που σημάνει ότι διάλογος με φωνασκίες δεν γίνεται.

    Στον επίσης αγαπητό επίσης Ανώνυμο φίλο των 8 και 19 που είχε πρωι πρωι τις ίδιες ανησυχίες με τον προηγούμενο, απαντώ.

    Μαθήματα δημοκρατίας, είσαι το λιγότερο ανίκανος να με διδάξεις εσύ για πολλούς λόγους. Θα σου πω μόνο ένα. Είσαι ανίκανος να εκτιμήσεις τα όρια της δημοκρατίας και τα οφέλη που απορρέουν από αυτήν. Άντε σου εξηγήσουν αυτό που σου έγραψα μπας και καταλάβεις.
    Όσον αφορά το θέμα λογοκρισίας και εδώ χρίζεις φροντιστηρίου, για να κατανοήσεις τι εννοούσα και σε τι αναφερόμουν. Ρώτα επίσης να σου πουν τι σημαίνει «ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει» διότι αφορά ακριβώς την περίπτωσή σου.
    Άνοιξε διάλογο στο δικό σας επικοινωνιακό μέσο αν θέλεις. Εδώ μέσα οι τσάμπα μάγκες τέλειωσαν.


    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ηρεμια παιδια, τερμα με αυτή την αναρτηση. παμε παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (προπονητής ΚΑΝΑΡΗ)1 Μαρτίου 2011 στις 7:28 μ.μ.

    Επειδή τώρα διάβασα αυτά που έγραψες χτες, σχετικά με το ακυρωθέν γκολ και σεβόμενος την δουλειά που κάνεις στο σαϊτ,ένα θέλω να σου πω.
    Το να έκφράζεις την άποψη σου και να ασκεις κριτική όπως πιστεύεις είναι ανεφέρετο δικαίωμά σου. Το να αλλοιώνεις όμως καταστάσεις και να τις παρουσιάζεις όπως σε συμφέρουν είναι μεγάλο σφάλμα.Αυτό το λέω γιατί δεν είδες; ότι στην φάση δεν υπάρχει ο Βέκιος, αλλά με μια προσποίηση
    ο Νυκτας αφήνει την μπάλα να περάσει ανάμεσα από τα πόδια του με αποτέλεσμα να σκασει στο έδαφος, να πάρει ύψος και να καταλήξει στα δίχτυα.Αλλά φαίνεται δεν την συζήτησες την φάση καθόλου με τους παίκτες της ομάδος σου.
    Εχεις όμως την ευκαιρία, αν θες, να ρωτήσεις τον Νύκτα, να καταλάβεις και συ καλύτερα το πως έγινε πραγματικά η φάση, όπως και στη φάση του υποτιθέμενου πέναλτυ δεν υπήρχε κανένα σουτ του Νιάκα, αλλά μια σέντρα από την πλευρά της κερκίδος πος την εστία ,όπου ο Νύκτας διεκδίκησε την μπάλα, από εμφανή θέση οφσαϊτ και ταυτόχρονη υπόδειξη από τον επόπτη (όπως και στην ακύρωση του γκολ πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία), από τον Παντελιδάκη που βρήκε την μπάλα με το χέρι.
    Αυτά, γιατί το πρόβλημα για όσους γράφουν περιγραφές αγώνων, είναι η ακριβής περιγραφή των φάσεων όπως γίνονται, πράγμα που το βιώνουμε καθημερινά στην τηλεόραση , με αποτέλεσμα να λέμε: καλά άλλα βλέπω εγώ και άλλα αυτός που περιγράφει τον αγώνα;
    Γιατί και στη περίπτωσή μας, άλλα είδα εγώ και τόσος κόσμος και άλλα εσύ, ενώ είμασταν στο ίδιο γήπεδο και από την ίδια πλευρά και επιπλέον είχαμε στο οπτικό μας πεδίο τόσο τις εξελίξεις των φάσεων όσο και τον επόπτη να δούμε πότε ακριβώς σήκωσε την σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sygnomy seligo 8amas pyte oth hh sopalia poy pyre o atromytos den htan dykaih kai ka8ary seligo 8a mas pyte oti adykh8ykate kiolas to paixnidh ellyxe2-2 paixthke ena oreo podosfero kai kapoy prepei na stamathsei ollos aytos o ntoros giati mono kako kanoyn sths omades mas sas eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρετε τα επιχειρήματά σας, τις ενστάσεις σας αλλά και τον λόγο σας κύριε Ιωάννου, είναι απόλυτα σεβαστός δηλώνοντας πως είστε άξιος συνομιλητής.
    Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω μαζί σας στη πρώτη φάση για τον εξής απλό λόγο. Ότι έχω αναγνωρίσει πως σύμφωνα με τα ισχύοντα, το γκολ είναι άκυρο. Ότι συγκρίσεις κάνω, γίνονται επειδή αντίστοιχες φάσεις (με άλλα πρόσωπα και ομάδες) είχαν άλλη κατάληξη από διαιτητικής πλευράς. Νομίζω ότι στο σημερινό σχόλιο αλλά και στο κείμενο με χιουμοριστική διάθεση (κρίμα που δεν είχαμε τέτοιο βοηθό) αλλά και εχτές στην ΕΠΣ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα να συμφωνήσω και θέλω να με πιστέψετε. Δυστυχώς ο κύριος Μαχαίρας χτες έβαλε την παράμετρο «κατά την κρίση του». Αν ο βοηθός κατά την κρίση του το κατακύρωνε τι θα λέγαμε τώρα? Πως είχε κακή κρίση ενώ τώρα που το ακύρωσε σωστή?
    Να σας θυμίσω και κάτι άλλο το οποίο χρησιμοποίησαν διάφοροι για επιχείρημα. Την λεγόμενη φάση του Πυργίου. Θα παρακαλούσα να ανατρέξετε στο blog του Ατρομήτου, να διαβάσετε τι είχα γράψει τότε (υπάρχει το βίντεο), τι είχα γράψει μετά την ημερίδα Βασάρα και να πληροφορηθείτε τι αντίστοιχα λέχθηκε χτες από τον κύριο Μαχαίρα για το ίδιο θέμα. Κάντε παρακαλώ συνολικά τις συγκρίσεις αυτές καλοπροαίρετα (το τονίζω) με όσα έγραψα για το ακυρωθέν γκολ για να δούμε το κατά πόσο είμαι δογματικός.
    Ωστόσο επειδή ρώτησα για να συγκρίνω όπως σοφά είπατε, με όλο το σεβασμό επιτρέψτε μου να διαφωνήσω στην δεύτερη φάση που λέτε. Όμως για οικονομία λόγου θα συμφωνήσω πως η φάση είναι όπως ακριβώς την περιγράφεται, άσχετα αν έχω ενστάσεις. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ο βοηθός σήκωσε και κατέβασε τη σημαία του, εξελίχθηκε η φάση έγινε ότι έγινε και δόθηκε ότι δόθηκε.
    Προσωπικά από την στιγμή που ο βοηθός δεν κράτησε την σημαία σηκωμένη αλλά την κατέβασε, τι πρέπει να εισπράξω? Ότι συμφωνεί με την γνώμη του διαιτητή και είναι πέναλτι καθώς η φάση εξελίχθηκε. Αν εκ των υστέρων φώναξε τον διαιτητή χωρίς να έχει σηκωμένη σημαία (το τονίζω αυτό) τι αντίστοιχα να δεχτώ. Ότι μετάνιωσε? Αγαπητέ κύριε Ιωάννου μερικά θέματα είναι ή δεν είναι θέμα υποδείξεων των διαιτητών?
    Αν κράταγε κύριε Ιωάννου την σημαία σηκωμένη διαρκώς δεν θα μπορούσε να πει από μας κανείς τίποτα. Από την στιγμή που την κατέβασε και άλλαξε η φάση δικαιούμαι να λέω αυτό που λέω. Διαφωνείται σε αυτό? Διαφωνείται ότι θα έπρεπε να κρατήσει διαρκώς την σημαία σηκωμένη οπότε να μας πείσει με την ορθότητα της απόφασής του? Και ειλικρινά μην που πείτε ότι την κράτησε συνολικά σηκωμένη πάνω από 2 δευτερόλεπτα.
    Για αυτή μου την άποψη δεν ξέρω αν θέλει να συμπληρώσει ή να διαφωνήσει σε κάτι ο κύριος Παπαθεοδώρου όταν τα διαβάσει.
    Όσον αφορά το οπτικό πεδίο, έχετε δίκιο, με μία συμπλήρωση. Ο πάγκος μας ήταν πιο κοντά στις φάσεις οπότε εκτιμώ πως δέχεστε πως είχαμε έστω και λίγο, καλύτερη ορατότητα. Και αν μου επιτρέπετε μερικά πράγματα δεν τα είδα μόνο εγώ αλλά και άλλοι που συμφωνούν με τα δικά μου λεγόμενα.
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας θερμοπαρακαλέσω να δοθεί ένα τέλος καθότι γνωρίζω πως συμφωνείτε απόλυτα πως παρατράβηξε ένα γεγονός υπέρ του δέοντος. Από την πλευρά μου αναλαμβάνω όλο το κόστος της ευθύνης για όσα δημιουργήθηκαν (στεναχώριες και νεύρα).
    Προσωπικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από πλευράς μου πολλώ δε μάλλω και από πλευράς Ατρομήτου με κανέναν, από την απόλυτα σεβαστή οικογένεια του Κανάρη καθώς πιστεύω πως η όποια αντιπαλότητα σταματά στα 90 λεπτά. Όποιος πιστεύει ή εύχεται το αντίθετο κάνει λάθος.
    Ειλικρινά σας καταθέτω ότι η συμμετοχή σας, στο blog του Ατρομήτου μας τίμησε.
    Εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στην ομάδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΑ (ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαι κάτι για τον φίλο 9:31.
    Μπορείς να παρατηρησεις πως όταν το ύφος ενός ανθρωπου είναι το πρέπον και μιλα με σεβασμό εισπράτει το ίδιο, διότι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
    Ο κύριος Ιωάννου κατέθεσε με σεβασμό τις απόψεις του και εκτιμώ πως εισέπραξε τον ίδιο σεβασμό απο μένα. Υπάρχει πολέμος δηλώσεων μεταξύ μας?
    Αυτός είναι ορισμός του καλοπροαίρετου διαλογου αγαπητέ. Και όπως αντιλαμβάνεσε, ανάλογα το ύφος ενός ανθρώπου, θα υπάρξει αντίστοιχη απάντηση απο μένα.
    Υπήρξαν επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα. Αυτός είναι ο διαλογος που τουλάχιστον εγω επιθυμω τις φορές που κάποιος διαφωνεί με αυτα που γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα θερμοπαρακαλούσα όλους για μία ακόμα φορά να δώσουμε ένα τέλος. Δεν εχει νόημα να συνεχίσουμε για κάτι (τελικά άνευ ουσίας αν δουμε τι συμβαίνει γύρω μας) που ο καθενας έχει τις απόψεις του και που σε τελική αναλυση μάλλον δεν θα πείσει τον άλλον.
    Παρακαλω θερμώς με εξαίρεση τον κύριο Ιωάννου ή τον κύριο Παπαθεοδώρου ο οποίος εκτιμώ οτι έχει άποψη, να γράψουν κάτι αν θέλουν και να κλείσει το όλο θέμα.
    Εγώ δεν ανταπαντήσω σε ΚΑΝΕΝΑ άλλον.
    Και ζητώ συγνωμη εκ μέρους όλων μας (ακόμα και εκ μέρους των "αντιπαλων" μας για 90 λεπτά) για όσες φορές "ξεφύγαμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Simfona me ta legomena tou kuriou ioanou to goal tou atromitou einai katharo.o epoptis eipe oti to 3 o vekios diladi itan ofsait eno to 9 o niktas itan se kanoniki thesi ara me ta legomena tou kuriou ioanou to goal einai katharo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MA STAMATISTE PIA!!!KALA ITAN DYSTIXOS I EYTIXOS ELIXE 2-2.AS DOUME TI THA GINEI PARAKATO.KATHE AGONAS HTAN K THA EINAI NTERBI.AS GINONTE LIGOTERA LATHOI APO DO K PERA KAI TO MONO POU ZITAME EINAI LIGH ANTIKIMENIKOTITA...OXI ALLO POLEMO NEYRON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Εκπαιδευτικός-προπονητής Ατρομήτου)
    Όταν δημιουργήθηκε αυτή η ιστοσελίδα είχε σαν σκοπό να φιλοξενεί τις απόψεις των φιλάθλων ολων των ομάδων όπου θα ηταν χώρος έκφρασης και γόνιμου διαλόγου και όχι μέσο αντιπαλότητας και αντιδικίας.
    Για πρώτη φορά θα κάνω την εξαίρεση και θα απαντήσω στην ιστοσελίδα για τους εξής λόγους:
    1)Στον αγώνα ζωής που δίνουμε στην καθημερινότητα μας κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται.Από μικρός έμαθα ότι ο θεός εδωσε 3 αγαθά(όπλα) στους ανθρώπους τα οποία οφείλουν να σέβονται στο ακέραιο.
    Στον πολίτη την ψήφο-στον εργαζόμενο την απεργία- και στην ανθρώπινη ύπαρξη την αξιοπρέπεια.
    Δυστυχώς κάποιος ήθελε να μου στερήσει στον συγκεκριμένο αγώνα την αξιοπρέπεια και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.Το πώς διαχειρίζεται κάποιος τις αντιδράσεις του είναι αυστηρά υποκειμενικό και έχει να κάνει με τα βιώματα και τους αγώνες που εχει δώσει στην ζωή του αλλά πολύ περισσότερο την κληρονομιά (παρακαταθήκη) που αφήνει κάποιος στην οικογένεια του.Και για αυτό η γυναίκα μου αλλά και ο γυιός μου (21 ΕΤΩΝ) πρέπει να αισθάνονται περήφανοι.
    2)Την επίσημη θέση του ΚΑΝΑΡΗ αλλά και των αθλητών του (τους οποίους σέβομαι-εκτιμώ- και ευχαριστώ) για το μεμονομένο γεγονός .Τέτοια γεγονότα δεν αλλοιώνουν την εκτίμηση μου απέναντι σε αυτούς που θεωρώ φίλους μου και με την πρώτη ευκαιρία θα τους επισκεφτώ στα ΝΕΝΗΤΑ.
    3) Να ανταποδώσω την τιμή που έκανε ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ για την τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ( στην οικογένεια του οποίου ανήκε πριν λίγα χρόνια) αλλά και στην εκτίμηση που τρέφω απέναντι στο πρόσωπο του λόγω ακεραιότητας χαρακτήρα.
    Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αναλύσεων φάσεων όπου τοσο μελάνι χύθηκε αυτές τις ημέρες αφου ότι είναι υποκειμενικό παύει να είναι και αντικειμενικό.
    Αυτό όμως που εχω να πω είναι ότι ο ΚΑΝΑΡΗΣ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι ομάδες που εχουν ΑΥΡΙΟ και πάνω σε αυτό πρέπει να συνεχίσουν τους αγώνες τους και όχι να αναλλώνονται σε αστυνομικά ρεπορτάζ και καταιγισμό ανώνυμων επιστολών που μόνο σκοπό εχουν να αποπροσανατολίζουν με συνέπεια να χάνουμε το δάσος............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. .......Ας σεβαστούμε ολοι εμεις την ιστορία των ομάδων αυτών που άλλοι υποστηρίζουν και άλλοι έχουμε την τιμή να υπηρετούμε και να δρομολογήσουμε νέους ορίζοντες και κατευθύνσεις ούτως ώστε τα οποια μεμονωμένα περιστατικά να εξαφανιστούν και αυτά και επιτέλους το ποδόσφαιρο να γίνει ψυχαγωγία για τους φιλάθλους στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε.
    Θα παρακαλούσα αυτούς που θέλουν να εκτονώνονται διαλέγοντας τον αγώνα της ομάδος τους πριν κάνουν οτιδήποτε καλό είναι να αντιπαραθέτουν την χρονική εκείνη στιγμή ότι στην θέση του αθλητή-παράγοντα –προπονητή-διαιτητή μπορεί να βρίσκεται ο γυιός τους,ο μπαμπάς τους, ο αδελφός τους, ο φίλος τους. Την επιλογή της αντίδρασης μας εμείς την πληρώνουμε και χρηματικά και αγωνιστικά και ισως αυτό να συνετίζει΄.Ποιός όμως θα συνετίση αυτούς που δεν τιμωρούνται και προπάντων ποιος μας διαβεβαιώνει ότι αύριο δεν θα πέσει νέρο-καφές αλλά κάποια πέτρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Στην ζωή εχω μάθει ένα πράγμα .Οτι η αρσενικότερη λέξη που υπάρχει είναι η συγγνώμη όταν την αισθάνεσαι.
    Θέλω να πιστεύω ότι και αυτός που την ζήτησε έτσι αισθανόταν.
    Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΚΑΝΑΡΗ αλλά και τους αθλητές του για την θέση που πήραν στο συγκεκριμένο περιστατικό που με τιμά ιδιαίτερα τόσο σαν άνθρωπο(κυρίαρχα) οσο και σαν προπονητή.Θα ήθελα όμως να γνωρίζουν ότι ο σεβασμός και η τιμή από το πρόσωπο μου προς την ομάδα τους είναι αμοιβαία και έμπρακτη.
    Τέλος να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για την αγάπη που έχουν δείξει προς το πρόσωπο μου και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε αλλά να στηρίξουν περισσότερο τους αθλητές που στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα (5 χρόνια χωρίς γήπεδο) αυτοί δηλώνουν παρών στις όποιες εκδηλώσεις της ομάδας.
    Ευχαριστώ για το χώρο και το βήμα που μου δίνεται στο μπλόγκ σας να εκφράσω τον ψυχισμό μου και θα ήθελα υστερογραφώντας να σταματήσει αυτή η στείρα αντιπαράθεση μεταξύ των φιλάθλων μας αφου περισσότερα μας ενώνουν από ότι μας χωρίζουν.
    Μην κατηγορούμε ανθρώπους που χαραμίζουν ατελείωτες ώρες μπροστά στους Η/Υ για να μας ενημερώνουν με τον τρόπο που μπορούν και μάλιστα με ανιδιοτέλεια. Οτιδήποτε γράφετε και αναφέρετε με ανωνυμία πρέπει να μας προβληματίσει .ΑΛΛΑ είναι τα προβλήματα στον χώρο μας και αυτά πρέπει να αναδείξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή