Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εικόνες και σχόλια από το Κανάρης - Ατρόμητος 2-2

Οι ομάδες παρατάχθηκαν εμπρος στο κοινο που όσο περναγε η ώρα μεγάλωσε.
























Οι φάσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη με τον Ατρόμητο στην αρχή...
























...και τον Κανάρη στη συνέχεια να σκοράρει αλλά να δημιουργεί και να χάνει κλασικότερες ευκαιρίες...



























...σε ενα διάστημα που είχε την υπεροχή, με την αριστερή πλευρά του Ατρομήτου να μπάζει συνεχώς.

























Για να φτάσουμε στα δυσάρεστα γεγονότα. Ακυρώθηκε το γκολ του Ατρομήτου, ο κόουτς Παπαθεοδώρου πήγε να διαμαρτηρυθεί στον βοηθό (κακώς), του πέταξαν ένα φραπεδάκι (ε και τι έγινε, φραπεδάκι ήταν), αγρίεψε, άρχισαν τα Γαλλικά εκατέρωθεν με την εξέδρα (κακώς από πλευράς κόουτς καθώς η εκάστοτε εξέδρα έχει το ακαταλόγιστο, έχοντας παράλληλα την άνεση να εκτονωθεί, να λέει και να κάνει ότι θέλει όποτε θέλει) και αποβλήθηκε. Αυτή η σκηνή όπως έχετε διαπυστώσει στα σχόλια του αγώνα, σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.  Άρχισαν οι συγκρίσεις για το ποιός έχει επίπεδο ή όχι,  για τον αν κανω αστυνομικό ρεπορτάζ καθότι άσχετος με το ποδόσφαιρο, απειλές μηνύσεων από θιγμένους και γενικά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καθένας βλέπει το άσπρο μαύρο και το ανάποδο, σύμφωνα με τα χρώματα που πρεσβεύει. Όλα είναι στα πλαίσια της κοινωνιας και της νοοτροπίας που έχουμε, από την οποία δεν αποτελώ εξαίρεση. Είμαι μέλος της άρα έχω και εγώ πολλά κουσούρια. Όσοι δε, προσπαθούν να μου τα θυμίζουν, καλά κάνουν μήπως και βελτιωθώ, αλλά ας κοιτάξουν και την δική τους καμπούρα. Εκτός και νομίζουν πως δεν έχουν.
























Κάποια στιγμή παίχτηκε και ποδόσφαιρο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές που προς τιμήν τους δεν παρασύρθηκαν με τον εκνευρισμό που υπήρχε, αγωνιζόμενοι σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια. Η ομάδα ρίσκαρε, βγήκε μπροστά μείωσε  στο 75΄ με το σουτ του Σίμου Σούκα...


























.... για να ισοφαρίσει στο 90΄με το φάουλ του Νύκτα.
























Στα τελευταία λεπτά η αγωνία βάρεσε κόκκινο με τον Κανάρη να κάνει τελευταίος φάσεις για γκολ.


























Ο αγώνας τέλειωσε, οι οπαδοί του Κανάρη λογικά έφυγαν στεναχωρημένοι με την εξέλιξη του αγώνα ενώ αυτοι του Ατρομήτου χαρούμενοι.
Σε αυτό το σημείο να σχολιασω δυο ακόμα θέματα. Το ένα έχει να κάνει με τον ερασιτέχνη φωτογράφο Νίκο Χούλη που από χόμπι γυρνάει τα γήπεδα τραβώντας φωτογραφίες από τους αγώνες που μοιράζει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ σε οποίον τις ζητήσει. Ο κλασικός αντιπατητικός παρατηρητής (ο μόνος που υπάρχει) φρόντισε να τον στείλει στην εξέδρα παρότι διαθέτει όλα τα νόμιμα χαρτιά. Μου έστειλε αυτό και το ανεβάζω διότι αντιπροσωπέυει το "ακριβοί στα λάχανα, φτηνοί στο πιπέρι"...


Το δεύτερο έχει να κάνει με τον " περιπατητή" που τον βλέπουμε να συνομιλεί  με τον πάγκο του Κανάρη. Είναι αυτό που έλεγα χτες περί επιλεκτικής εφαρμογής των κανονισμών καθότι μετράω ορθίους. Και μία συμβουλή. Όταν ανοίγει το στόμα του να σχολιάζει πικρόχολα ανθρώπους, καλό είναι να κοιτάει και την δική του καμπούρα που έλεγα προηγουμένως. Δεν θα πω άλλα (δεν πρέπει) διότι είναι κατανοητό σε αυτούς που καταλαβαίνουν πως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.


1 σχόλιο: