Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Εργασία συνοδεία άρτου και οίνου

Σήμερα το βράδυ, σε γνωστή ταβέρνα του Κάμπου, συνευρέθηκαν οι κύριοι που βλέπετε στις φωτογραφίες, προκειμένου να κουβεντιαστούν και θέματα που αφορούν την ομάδα του Ατρομήτου.

Αναφέρθηκε και αναλύθηκε λεπτομερώς η πορεία της ομάδας ως τώρα αλλά τέθηκαν και οι στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι πάντες δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, απόρροια της συλλογικής προσπάθειας όλων όσων πασχίζουν για την πρόοδο του Ατρομήτου.



























Ωστόσο το σημαντικότερο σημείο της βραδιάς ήταν η κουβέντα για το μέλλον της ομάδας και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Το συμπέρασμα ήταν ότι με τον τρόπο που ο Ατρόμητος οργανώνει το παρών, εξασφαλίζει απόλυτα το μέλλον του.

4 σχόλια:

  1. mprabo sto simboulio kai ton proedro mas gia oli autin tin prospathia pou kanoun gia na briskete h omada mas toso psila kai na protagonisti ola auta ta xronia me tis toses diskolies,alla exo na kano duo paratirisis:(1)otan mas bgazoun fotografies den bgenoume me mpoukomeno stoma,katapinoume prota kai(2)polla kantra(moutsounes) bre pedi mou exei h omada, oti prepi eimaste gia to triodio pou anikse tin kuriaki!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ το βλέπω σαν :
    φαγοπότι...συνοδεία (και καλά) εργασίας..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi moutsounes einai gia poulima opios endiaeferete na mas to pei

    ΑπάντησηΔιαγραφή