Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Γκιάλης Δημήτρης (τέως ΠΑΧ) μετεγγράφει στην Ατρόμητο

Με γρήγορες κινήσεις, ο Ατρόμητος ένταξε στο δυναμικό του, το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νησί της Χίου. Οι συζητήσεις για την μετεγγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή από την ΠΑΧ στον Ατρόμητο, ξεκίνησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς το βράδυ της Κυριακής.

Προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία στο Δημήτρη, τον οποίο πραγματικά θαύμασα για πρώτη φορά στα σχολικά πρωταθλήματα του νησιού που παρακολούθησα μαζί με τον κόουτς Παπαθεοδώρου.

Να θυμίσουμε με την ευκαιρία τι είχε γράψει η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Δημήτρη Γκιάλη τον περασμένο Ιούνιο.

 «… άλλος ένας παίκτης της ΠΑΧ έκλεψε την παράσταση σε τουρνουά που συμμετείχε στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για το Δημήτρη Γκιάλη, που πήρε μέρος με την ομάδα επίλεκτων, που συγκροτούσαν παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού από όλη τη χώρα. Ο 15χρονος χαφ έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με την Κυπριακή Ανόρθωση (έχασαν οι επίλεκτοι 3-1), μετά το 15ο λεπτό αγωνίστηκε κόντρα στην Ιταλική Λέτσε (1-0 νίκησαν οι επίλεκτοι, με τον Γκιάλη να κάνει πολύ καλή εμφάνιση), ενώ ήταν επίσης βασικός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Η εμφάνιση του χιώτη παίκτη σχολιάστηκε θετικότατα από τον πρώην άσο των ερυθρολεύκων Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομής στο σύλλογο του Πειραιά..»

Καλώς ήρθες «Φέτφα».

8 σχόλια:

  1. GIA ALLH MIA FORA H DIOIKHSH TOY ATROMHTOY APEDEIXE POSO POLY NIAZETE GIA TO KALO THS OMADAS MAS KAI ME POSH AGAPH KAI STHENOS PROSPATHEI GIA NA EINAI EKEI POY AXIZEI O ATROMHTOS AGIOY GEORGIOY SHKOYSH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω διαχειριστής του blog του Ατρομήτου, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην διοίκηση της ομάδος για την ΑΡΙΣΤΗ επιλογή που έκανε.

    Πέραν του τεραστίου ταλέντου που έχει ο Δημήτρης, πληροφορήθηκα ότι είναι ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΣ χαρακτήρας, στοιχείο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για την οικογένεια του Ατρομήτου, αλλά και ΑΡΙΣΤΟΣ μαθητής, στοιχείο εξ ίσου σημαντικό για την πρόοδο στην ζωή του.

    Όπως είπε και ο προπονητής μας Παπαθεοδώρου πριν λίγο, ο «Δημητράκης» γεννήθηκε με ένα ταλέντο που του έδωσε ο Θεός μας. Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι θα βελτιωθεί και θα αφήσει εποχή στο νησί διότι έπεσε, για το βήμα που κάνει στην καριέρα του, στα καλύτερα χέρια. Ο «Δημητράκης» αποτελεί πλέον ένα στοίχημα για όλους μας. Βοηθήστε και προστατέψτε αυτό το νέο παιδί να διακριθεί.

    Ελπίζω σύντομα να κοσμήσει την ομάδα μας και τα γήπεδα της Α κατηγορίας του νησιού. Ας είναι αυτό το παιδί η απαρχή ώστε το ποδόσφαιρο του νησιού να ανέβει, με τον κόσμο να έρχεται επιτέλους στο γήπεδο για βλέπει το θέαμα που του λείπει τόσο πολύ.

    Συγχαρητήρια και πάλι για την ΑΨΟΓΗ επιλογή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την σπουδαιώτερη μεταγραφή του χειμώνα από την διοίκηση της ομάδας σας. Ο χαρακτήρας και το ταλέντο αυτού του παιδιού είναι η μεγαλύτερη υποθήκη για την ομάδα σας. Καλή επιτυχία στον μικρό Δημήτρη και στην ομάδα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ksextate omws poli eukola ta paidia pou feugoun......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalos hrthes mikre
    alla kalo tha htan na dwthei perissoterh simasia apo thn dioikhsh kai sta mikra paidia tou agiou georgiou wste na mporesoun kai ayta se merika xronia na pane sthn antrikh omada to kserw einai diskolo xwris ghpedo alla prepei na ginei mia prospathia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστό αυτό. Εχει συζητηθει, υπάρχει έντονος προβληματισμός διοτι η ομαδα πρεπει να στηριζεται βασικά στα παιδια του χωριου, αλλά δυστυχώς υπάρχει και η τεραστια δυσκολια του γηπεδου. Ειναι ευκολο στα παιδια αυτα να ερχονται απο το χωριο στη χωρα 9 το βραδυ και να γυριζουν μετα στις 11 πισω? Είναι εξαιρετικά δύσκολο και αυτό είναι μεγαλο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ξερω ειναι δυσκολο αλλα δεν λεω τα παιδια να ερχονται απευθειας στο αντρικο πρωτα πρεπει να γινει παιδικο .Οπως εχει ο Καναρης και αλλες ομαδες. η ομαδα δεν εχει μελλον κατα την γνωμη μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή