Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δύο ή ένας, μάρκαραν τελικά...ιδού η απορία

Κάνοντας μία βόλτα χτες στις ιστοσελίδες πέρασα και από αυτή του Ομήρου, όπου ο καλός συνάδελφος ανεβάζει σε βίντεο όλα όσα θεωρούνται αμφισβητούμενα,  είτε ευνοούν την ομάδα του είτε όχι. Του ξαναδίνω συγχαρητήρια για αυτό που κάνει.

Αφορμή του σημερινού μου σχολίου, το δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ  που αναφέρεται στο ρεπορτάζ του αγώνα. Χτες από ενδιαφέρον είδα το βίντεο που ανέβασε ο καλός φίλος, για να νοιώσω έκπληξη σήμερα  όταν διάβασα στο ρεπορτάζ του κυρίου Ζερβόπουλου  για το επιθετικό φάουλ ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ στο Συρίμη.


Πρώτα είπα έλεος και μετά το φτωχό μου το μυαλό σκέφτηκε πως μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα.
1. Ο άνθρωπος δεν πήγε καν στο γήπεδο οπότε έγραψε  ότι του είπαν οι άλλοι χωρίς να το τσεκάρει.
2. Ήταν στο γήπεδο αλλά πάσχει από δυσχρωματοψία οπότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.


Ψιλά γράμματα αυτά ε?

Ευκαιρίας δοθείσης να προσθέσω επίσης και ένα άλλο προβληματισμό καθότι το φαινόμενο είναι πλέον καθολικό. Όταν μεταφέρω γενικά «διαμαρτυρίες», αδυνατώντας να πάρω θέση, δημιουργώ ενίοτε  «εντυπώσεις», καθότι δεν υπάρχει πάντα εικόνα από το γεγονός που περιγράφω.

Τώρα για το αν ήταν επιθετικό φάουλ ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν θέλω να πάρω θέση καθότι είμαι «αντίπαλος» αγαπητέ φίλε του Ομήρου που με καταλαβαίνεις νομίζω.

2 σχόλια:

  1. thanks gia ola ... den eginan alles faseis sto paixnidi gia na trabixo..
    "o nikos itan sigoura sto gipedo sto proto imixrono meta nomizo phge konta sta apoditiria kai den eixe kali optiki gonia stin fasei toy gkol"
    se katalabeno apolita oute ego tha paro thesi gia to an einai h den einai as apantisoun i idiki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή