Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητος - Πύργος 3-1

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, όταν ύστερα από καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση, παρουσιάστηκε ανώτερη νικώντας δίκαια την ομάδα του Πύργου με 3-1.

Ηλιόλουστη μέρα σήμερα στο γήπεδο, ιδανική για ποδόσφαιρο. Ο αγώνας ξεκίνησε, με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά  στον αγώνα. Στο 5΄ η μπάλα από το Γκιάλη που έκανε ντεμπούτο, πήγε δεξιά στο Παντελή Σούκα, αυτός σέντραρε  ιδανικά και ο επερχόμενος Νιάκας άνοιξε το σκορ (στη φωτό μόλις έχει σκοράρει, τρέχοντας στο βάθος να πανηγυρίσει).




























Η ομάδα μας συνέχισε επιθετικά, με πρωταγωνιστή το Παντελή Σούκα στο 10΄, γυριστό σουτ του οποίου κόπηκε την τελευταία στιγμή, μετά ήρθε ο Νύκτας όπου με νέο εντυπωσιακό γυριστό σουτ στο 12΄έστειλε επίσης τη μπάλα άουτ, για να φτάσουμε στο 20΄όταν μετά από πάσα του Γκιάλη η μπάλα έφτασε στο Σέργη που σκόραρε, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσαιντ (στη φωτό ο Σέργης μόλις έχει πλασάρει, με τους πάικτες του Πύργου να ζητούν και να παίρνουν το οφσάιντ).























Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή ακίνδυνος Πύργος, μπόρεσε να ισοφαρήσει στο 25΄ όταν μετά από κλασικό λάθος του Ατρομήτου (ήμαρτον πια ρε παιδιά...ήμαρτον), η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπιλαράκη, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην αριστερή γωνία του Ανδρεάδη ισοφάρισε (στη φώτο οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πύργου).


























Σχεδόν με τη σέντρα, ασίστ του Γκιάλη στο Σέργη πέρασε ανεκμετάλευτη,  ακολούθησε ένα διάστημα που μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε (συνεχόμενοι "τραυματισμοί", ατέλειωτες διαμαρτυρίες στο διαιτητή από παίκτες και εξέδρα, αψιμαχίες άνευ ουσίας) για να φτάσουμε στο 41΄ όταν από νέα πάσα του Γκιάλη ο Παντελής Σούκας βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  Το ημίχρονο έκλεισε με νέα φάση για τον Ατρόμητο όταν μετά από υπέροχο μπάσιμο του Παντελή Σούκα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο Νύκτα, ο οποίος σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως ήθελε (ο Νύκτας την στιγμή που επιχειρεί την προβολή στη μπάλα).

























Στην επανάληψη, η ομάδα μας πήρε και πάλι τα ηνία, ο Παντελής Σούκας είχε καλό σουτ άουτ στο 57΄, για να φτάσουμε στο 63΄όταν μετά από κόρνερ και σύγχιση στην περιοχή του Πύργου, ο Παντελής Σούκας εξ επαφής έκανε το 2-1 (στη φωτό οι πάικτες μας πανηγυρίζουν, ο διαιτητής δείχνει σέντρα, ο βοηθός τρέχει προς αυτήν, με τους παίκτες του Πύργου να ζητάνε οφσάιντ).

























Ο αγώνας συνεχίστηκε με την ομάδα μας καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νύκτας είχε έξοχη ατομική ενέργεια στο 65΄ (θα μπορούσε να μεταβιβάσει λίγο νωρίτερα τη μπάλα), στο 70΄ σουτ του Παντελή Σούκα πέρασε άουτ, στο 75΄ σε νέο μπάσιμο από αριστερά του Παντελή το σουτ που πραγματοποίησε  απέκρουσε έξοχα ο αντίπαλος πορτιέρο, για να φτάσουμε στο 77΄, όταν ο Νύκτας έδωσε έξοχα  ασίστ στο Παντελή Σούκα οποίος σκόραρε εύκολα.

























Ο αγώνας τέλειωσε με μία μάλλον αχρείαστη κόκκινη κάρτα στον Δάνδουλα στο 90΄,  απόφαση την οποία  θα σχολιάσω παρακάτω.



























Ως γενικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε πως η νίκη του Ατρομήτου ήταν απόλυτα δίκαιη. Ήθελε τους τρεις βαθμούς και τους πήρε, έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση. Έτρεξε, πίεσε, έκανε φάσεις. Ωστόσο προβλημάτισε και πάλι την στιγμή που δέχτηκε το γκολ.
Όσον αφορά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Γκιάλης που ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ικανοποίησε απόλυτα ενώ ο Γεωργούλης που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, απέδειξε σε μερικές φάσεις πως με όπλο την εμπειρία του, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος στη συνέχεια.

Και λίγες κουβέντες για την διαιτησία όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Θα σχολιάσω μόνο την φάση της αποβολής. Εκτιμώ ότι οι διαμαρτυρίες του Δάνδουλα σε όλο τον αγώνα, έδωσαν το δικαιώμα στον διαιτητή να τον αποβάλει  πολύ νωρίτερα. Ωστόσο από την στιγμη που τον κάλεσε ο βοηθός λέγοντας του το τι έπεσε στην αντίληψή του έπρεπε να τον αποβάλει. Το θέμα είναι ότι ο βοηθός θα έπρεπε να αφήσει το θέμα να περάσει καθώς ο αγώνας τέλειωνε έχοντας κριθεί.
Ο αντίλογος θα πει ότι διαμαρτύρεστε όταν δεν τα δίνουμε αλλά διαμαρτύρεστε και όταν τα δίνουμε. Θα απαντήσω, να τα δίνεται σε ΟΛΕΣ  τις χρονικές στιγμές που τα βλέπετε για να μην υπάρχουν οι γκρίνιες στο 90΄ όπως αυτή.

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με τους:
Ανδρεάδης, Τομάζος, Βέκιος, Γκιάλης (80΄Μίζερος), Φλάμος (70΄Ακριβούλης), Νιάκας (59΄Γεωργούλης), Σούκας Σ., Σέργης, Νύκτας, Σούκας Π., Μπουγιαμάς.

Κίτρινες κάρτες από πλευράς Ατρομήτου δέχτηκαν οι Βέκιος, Νιάκας, Φλάμος, Σούκας Σ, Γκιάλης.


Υ.Γ.
Παράκληση στους διαιτητές. Πάρτε κανένα καινούργιο καρμπόν για το φύλλο αγώνα. Βγάζουμε τα μάτια μας για τα αυτονόητα.

14 σχόλια:

  1. Καλός ήτανε σε γενικές γραμμές ο γαμπρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ειπα πριν μερες. Αν δειχναμε σοβαρότητα θα παιρναμε το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o vekios einai kai sto allo thema idios me ton pique? (ektos podosfairou...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. milame gia podosferiki axia gia ta alla eho mathei oti ton goustaroune polles giauto ton lene gampro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο μεταξυ βρήκα στις φωτό που τράβηξα, την φάση του γκολ του Παντελή στο 2-1. Αύριο λοιπόν θα δούμε αν ήταν οφσαιντ και επιθετικό φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia o vougiamas an sinexizei na paizei etsi tha exelixtei se barometro gia thn omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 0 vougiamas mpopei!O mpougiamas den pisteyo.theli doulia akomi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to blog exei kairo na balei glida kai anisixw theloumai apoklistiko afierwma se ekeinon kai sinenteyksh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε λυσα με το Γδύλα που σας εχει πιασει. Για τον παιχταρα ετοιμαζω το THE VERΥ BEST OF GDYLAS LAW....υπομονη γιατι αυτό θέλει δουλειά ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. na tou kanis afieroma gia tin mbala kai gia tous agones,oxi gia ta mbouzoukia ta trapezomata kai ta giobarlakia pou kai eki dini resital!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an ginete sthn sinenteyksei pou tha tou pareis na proteinei kai kanena shmeio gia na pame tameio

    ΑπάντησηΔιαγραφή