Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εικόνες από το Ατρόμητος - Παγχιακός/Αστέρας

Η αναμέτρηση με τον Παγχιακό λόγω και των καιρικών συνθηκών έφερε στο γήπεδο οριακά γύρω στα 50 άτομα που κατα την διάρκα του αγώνα έγιναν γύρω στους 80. 
























Σχεδόν αμέσως ο Ατρόμητος προηγήθηκε μετά το μπάσιμο του Νιάκα που βλέπετε, με την μπάλα να καταλήγει στο Σέργη.
























Ένα γεγονός που έχω παρατηρήσει είναι πως σχεδόν σε κάθε αγώνα οι παίκτες όλων των ομάδων κάνουν συνεχόμενα λάθη στις εκτελέσεις των πλαγίων. Είναι τόσο δύσκολο να μάθουν τα βασικά του αθλήματος? Ήμαρτον.
























Ο χρόνος περνούσε, το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν (και πως να έρθει έτσι που παίζαμε) ωστόσο φτάσαμε στο 44΄ στη φάση με το πέναλτι στο Νιάκα. Μέσα από αυτό το σχόλιο, θέλω να απευθυνθώ στον διαιτητή του αγώνα και να του πω "κύριε Αναστασιάδη, όποιος έχει ασχοληθεί και γνωρίζει τουλάχιστον τα βασικά, περί γλώσσας του σώματος και γλώσσας του προσώπου, αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα από ένα σφύριγμα που δίνεται ή που δεν δίνεται, παρατηρώντας απλά τον διαιτητή". Ελπίζω να είμαι κατανοητός στο τι εννοώ, για αυτό σας βάζω ξανά αυτή τη φωτογραφία, τραβηγμένη 3-4 δευτερόλεπτα μετά το πέναλτι.


























Αγαπητέ συνάδελφε (στο σχολείο), γνωρίζεις πως σε μία  εξίσωση όταν οι άγνωστοι είναι περισσότεροι από τους γνωστούς, υπάρχει μεγάλο ζόρι. Εδώ σε παρατηρούσα που προσπαθούσες  να βρεις τη λύση αλλά δεν μπορούσες. Και όταν σε πλησίασα τι μου είπες? Την λύση..."όπου νανε θα φάμε και δεύτερο"



























Βέβαια είχε προηγηθεί το ημίχρονο όπου στα αποδυτήρια ο φυσικός αρχηγός της ομάδας προσπαθούσε να συγκεντρώσει το μυαλό το δικό του αλλά και των συμπαικτών του, τους οποίους έβλεπε...αγνώριστους προς το χειρότερο.


Ο αντίπαλος πορτιέρο Μπούλης ήταν δυστυχώς για μας  αλάνθαστος




























Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί του Παγχιακού διότι δεν νομίζω ότι πίστευαν τέτοια εξέλιξη



























Στο ποδόσφαιρο χάνονται τα πάντα και μπαίνουν τα πάντα. Εδώ πράγματι χάθηκε το λεγόμενο "άχαστο" από τον Σέργη, όπου προφανώς ουδείς μπορεί να του καταλογήσει ευθύνη. Η καρδούλα του το ξέρει αν ήθελε να χάσει τέτοιο γκολ. Ωστόσο με το γκολ που έχασε ανέδειξε μερικά πράγματα, τα οποία θα έμεναν "κρυμμένα".  Όσοι πιάνουν τα κεφάλια τους (και όχι μόνο) στην φωτογραφία  και φαίνονται (διότι και κάποιοι δεν φαίνονται), μόλις εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησαν, ότι το πουλάκι στον αγώνα πέταξε, με τον αρχηγό τους να μην μπορεί να "σβήσει" την αποκαρδιωτική τους εμφάνιση, αδυνατώντας να τους προσφέρει "κάλυψη".
























Ο βοηθός ήταν σχεδόν άριστος. Τον τσέκαρα αρκετές φορές "απειλώντας" τον, χωρίς βέβαια να το ξέρει, με την μηχανή μου. Πρόκειται να εκτελεστεί φάουλ, ελάχιστα πριν τελειώσει το ματς, έχοντας πάρει σχεδόν άριστη θέση. Πάντα τέτοια, τα οποία όποτε πέφτουν στην αντίληψή μου θα τα αναφέρω είτε έτσι είτε αλλιώς.

Όλα τέλειωσαν. Στον συγκεκριμένο αγώνα. Ελπίζω το πάθημα να σας έγινε μάθημα. Το Σάββατο υπάρχει νέο ματς, στο οποίο έχετε την υποχρέωση να δώσετε απαντήσεις πρώτα στον ευατό σας. Τους αποδέκτες των υπολοίπων τους γνωρίζετε επίσης καθώς τους είπαμε και από κοντά. Πάμε γερά.






1 σχόλιο:

  1. Blepo tin karafla toy boithou kai parigorieme gia tin diki mou. Tha mporoysa kai go na sfyrizo afoy blepo exoyme ta idia prosonta

    ΑπάντησηΔιαγραφή