Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Εξαιρετικά ενδιαφέρον δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Χίου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Π.Σ. Χίου,  http://www.eps-xiou.gr/articles#79   προσκαλεί φυσικά ή νομικά πρόσωπα για την εκμετάλλευση των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων των ποδοσφαιρικών αγώνων και όχι μόνο. Εκτιμώ πως θα δοθεί  η ευκαιρία σύντομα να δούμε τι σημαίνει το όχι μόνο.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου με αφορμή κάποιες άστοχες ενέργειες ημιμαθών, σε ένα κείμενο μου είχα γράψει "...4. Στον Κ.Α.Π. του 2010, υπάρχει το άρθρο 29 με θέμα τα Ραδιοτηλεοπτικά – ΜΜΕ, το οποίο αναφέρει κάποια πράγματα, για τα οποία λόγω και φιλολογικού ενδιαφέροντος, θα ζητήσω  διευκρινήσεις από την Ε.Π.Σ. Χίου..."

Ομολογώ ότι η Ε.Π.Σ. Χίου με αιφνιδίασε ευχάριστα με αυτό το δελτίο τύπου, τις επιδράσεις  του οποίου θα παρακολουθησω από κοντά και με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
  
Προσωπικά, ελπίζω και εύχομαι,  η δεύτερη αυτή  απόπειρα της Ε.Π.Σ Χίου να βάλει τάξη στο συγκεκριμένο θέμα, να στεφθεί με πλήρη επιτυχία προς το συμφέρον των ερασιτεχνικών σωματείων του νησιού αλλά και της Ε.Π.Σ. Χίου.

5 σχόλια:

  1. σε ποιο κείμενό σου αναφέρεσαι ?σε ποιο μέσο ?στείλε αν μπορείς το link να καταλάβω για ποιο θέμα μιλάς
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις εν μέρη δίκιο αν κατάλαβα σωστά το τι έγινε.Όμως για λόγους συναδελφικότητας και δεοντολογίας σωστό είναι ν αναφέρεις είτε το όνομα του δημιουργού όπου υπάρχει είτε το site που το κατέβασες.Επιμένω στην χρήση της σωστής δεοντολογίας γιατί διαφορετικά καταλήγουν στα δικαστήρια με τα γνωστά αποτελέσματα της παθογένειας της Ελληνικής δικαιοσύνης.
    Επί τη ευκαιρία κανονίσατε κάτι για συνάντηση και συζήτηση των θεμάτων που προέκυψαν;

    chiosportsphotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σημαίνει φίλε μου δημιουργός. Δημιουργούμε πάνω σε τί, επί ποιών θεμάτων και κάνοντας τι? Μήπως υπάρχει συγχυση π.χ. μεταξύ δημιουργίας ενός κηνιματογραφικού έργου και μιάς βιντεοληψίας ενός αγώνα μποξ? Είναι το ίδιο, η δημιουργία ενός σκηνοθέτη με το κειμενο ενός που είδε ένα αγώνα μπασκετ και εγραψε πεντε αραδες?

    Δεν έχουμε κανονίσει ακόμα τίποτα, αλλά είναι βεβαιον πως θα κανονίσουμε, πως θα βρεθούμε και πως θα λύσουμε αρκετές απορίες κανοντας γονιμη κουβεντα. Ηδη γνωρισα το εξαισιο παιδι του Ομηρου και κουβεντιασαμε για λιγο ενώ ήδη και άλλοι θελουν να συμμετασχουν σε μια κουβεντα.

    Ομως ας δούμε τις εξελίξεις που θα ερθουν με το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Χιου διοτι εμφανιζονται ερωτηματα και θα πράξουμε αναλογα.

    Να εισαι καλα και σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις γονιμες σκέψεις που καταθετεις εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταλαβαίνω την απορία σου σχετικά με το "δημιουργός" όμως έτσι ορίζει η νομοθεσία.Στην φωτογραφία τουλάχιστον όλα μπορείς να τα δεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.Τι κάνουν όλοι;Πατάνε το κουμπάκι του κλείστρου.Τίποτα περισσότερο.Όμως δεν είναι όλες οι φωτογραφίες το ίδιο.Η φωτογραφία και τα πνευματικά της δικαιώματα ανήκουν στον όποιο φωτογράφο και όχι στα άτομα που περιλαμβάνει.
    Πάντως από την δική μου πλευρά θα βοηθήσω όσο μπορώ και πάντα σε συνεργασία με το "ΦΟΙΒΟ"
    Εκει που θα ήθελα να επιμείνω είναι ότι ολοι ειναι ερασιτέχνες και ότι κάνουν το κάνουν από μεράκι.Είναι πολύ σημαντικό αυτό για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα.
    chiosportsphotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή