Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Κυβέλη/Λέων – Ατρόμητος 1-3



Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο στην έδρα της Κυβέλης, όπου παρουσία περίπου 100 φιλάθλων νίκησε με 3-1. Μέτριος ποιοτικά αγώνας με τις δύο ομάδες  να αποδίδουν συνολικά μέτριο ποδόσφαιρο.

Φάσεις και γκολ:

15΄  πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου σε ανατροπή του Μερκούρη. Την ευθύνη αναλαμβάνει ο Παλαύρας το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Συρρής

28΄  λάθος γύρισμα του Ζανικου στο πορτιερο του, παρενεβλήθει ο Μερκουρης πέρασε εύκολα  τον αντίπαλο τερματοφύλακα και 0-1

30΄  σουτ του Καζακου από 30 μέτρα, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι σκάει  κάτω, στην επαναφορά την μπλοκάρει ο Συρρής  αλλά  ο επόπτης δίνει γκολ και 0-2.

35΄ γκολ της Κυβελη ακυρώθηκε ως οφσάιντ με έντονες διαμαρτυρίες από το πάγκο της ομάδος της.

39΄  ο Μενής πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε τη μπάλα παράλληλα στο Σπυράκη που ήταν στη γραμμή του τέρματος, ωστόσο αυτός «κατόρθωσε»  να πλασάρει αουτ!!!

41΄  αποβολή με δεύτερη  κίτρινη κάρτα ο Δρίζος για την Κυβέλη

42΄ σέντρα από αριστερά για τον Ατρόμητο, πιάνει την κεφαλιά Νύχτας ο οποίος στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από κει άουτ.

58΄ο Μενής περνά από δεξιά τρεις  παίκτες του Ατρομήτου, μπαίνει στη περιοχή αλλά  σουτάρει αουτ.

73΄ σέντρα από αριστερά, πιάνει την  κεφαλιά ο  Νύκτας αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.

81΄ σε αντεπίθεση ο Πουλιός πλάσαρε και έκανε  το 0-3, με ευθύνη του πορτιέρο Συρρή.

88΄  ο Τσόφλιας ανέτρεψε αντίπαλο, η Κυβέλη κερδίζει το πέναλτι για να εξελιχθεί η μάχη του….«Χαβιαριού», με τον Χαβιάρα της Κυβέλης να μειώνει σε 1-3.

Ο διαιτητής Σπυριάδης δεν είχε δύσκολο έργο. Τα «σποράκια» πάντως τα έριξε προς την πλευρά του δυνατότερου. 

Το συμπέρασμα ήταν ότι η Κυβέλη είναι μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο αλλά στερείτε εμπειρίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει πολλά προσωπικά λάθη, τα οποία ομάδες έμπειρές σαν τον Ατρόμητο τα εκμεταλλεύονται. 

5 σχόλια:

  1. eytixos poy fiaxame to "episimo" gia antipraxi sto diko sou alla edo mpainoume na diabazoyme gia tin omada mas. Ayta na ta blepoyn kapoioi pou mono na brizoyn xeroun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την διακοπη τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πληρώσει 100ρακι η κυβελη δεν θα πληρώσει θα πληρώσει 100ρακι η κυβελη δεν θα πληρώσει θα πληρώσει 100ρακι η κυβελη δεν θα πληρώσει θα πληρώσει 100ρακι η κυβελη δεν θα πληρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aντε πάλι τυχερέ Έτοιμη η επόμενη γκάφα τους. Πληρώσει δεν πληρώσει γκάφα θα είναι (πάντα σε σχέση με τη μη τιμωρία του Πύργου για την προσωρινή διακοπή και την τιμωρία της ομάδας μας )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. trabaei i orexi toys kraximo sinexeia autos edo ti ftaiei?kala tous kanei tous axristous

    ΑπάντησηΔιαγραφή