Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος – Δάφνη 1 - 1



Κλασικό ντέρμπι Καμποχώρων, με ιστορία.


Ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του Χιώτικου ποδοσφαίρου, με πολλές προσωπικές μονομαχίες χωρίς να ξεφεύγει από τ΄αθλητικά πλαίσια. Η ισοπαλία καταγράφεται σαν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αφήνοντας μια ανακούφιση στον Ατρόμητο και μια γλυκόπικρη γεύση στην Δάφνη που στα σημεία ήταν καλύτερη.


Παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την δύναμη να κυριαρχεί και το πείσμα για την αποφυγή της ήττας.

Ο διαιτητής κυριος Γιαχος χωρίς πρόβλημα, με τους βοηθούς του να αποφεύγουν τα λάθη στις λιγοστές στιγμές που πήραν κρίσιμες αποφάσεις.


Φάσεις και γκόλ :
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

10’ σε μπαλιά του Κλήμη στον Σεζένια, βγαίνει και μπλοκάρει ο Γεωργιάδης στα πόδια του.

17’ παράλληλη μπαλιά Κακούσιου, πετάγεται ο Νύκτας στο 1ο δοκάρι, αλλά τον κοντράρει ο Χειλάς και κόρνερ.

20’ 1η αναγκαστική αλλαγή για την Δάφνη με τον τραυματισμένο Μουλάκη να αποχωρεί και να παίρνει την θέση του ο Σταματελόπουλος.

22’ από λάθος της άμυνας σε επαναφορά, με τον Πελαντή να διεκδικεί και τον Τσαφαρά να πλασάρει από καλή θέση άουτ.

28’ από πλάγιο του Παπαλάνη από δεξιά, κεφαλιά του Ελευθερίου ανάμεσα σε πλήθος παικτών, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Γεωργιάδη και 0-1.

29’ 2η αναγκαστική αλλαγή για την Δάφνη, με τον Ναρλιάν να παίρνει την θέση του τραυματία Μηλιώτη.

40’ σε διώξιμο της άμυνας της Δάφνης, η μπάλα κοντράρεται κι επιστρέφει στον Σ. Σούκα που γυρίζει απέναντι από τον Μπόρση για το σουτ, αλλά τον προλαβαίνει ο Ελευθερίου και του «κλέβει την μπουκιά».

45’ ωραία ενέργεια του Μερκούρη από δεξιά, «κόβοντας» συρτά στο 1ο δοκάρι, διώχνει με υπερένταση ο Χειλάς σε κόρνερ. Το εκτελεί ο Σ.Σούκας στο 2ο δοκάρι την 1η κεφαλιά ο Τσέμι στον Νύκτα που με 2η κεφαλιά την βγάζει άουτ.


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί 2 αλλαγές, αντικαθιστώντας τον Κύλη, Πουλιό με τους Καζάκο, Παλαύρα αντίστοιχα.

53’ κεφαλιά του Π.Σούκα, ο Μερκούρης από πλάγια δεξιά προσπαθεί να πλασάρει τον Μπόρση, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

56’ μπαλιά του Σ.Σούκα στον Νύκτα με το δυνατό σουτ του τελευταίου να διώχνει στην αρ. γωνία ο Μπόρσης.

Από το 60’ περίπου, ο Ατρόμητος παίζει στην ουσία με 10 παίκτες αφού ο προπονητής-παίκτης Κακούσιος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Παπαλάνη και λόγω ότι ειχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές, αναγκαστικά «περπατάει» στο κέντρο του γηπέδου.

65’ κόρνερ του Παπαλάνη, κεφαλιά του Ελευθερίου από καλή θέση, η μπάλα περνάει παράλληλα της εστίας, την επαναφέρει ο Τσαφαράς νέα προβολή ο Ελευθερίου κοντράρετε και κόρνερ. Το εκτελεί ο Παπαλάνης διώχνοντας η άμυνα, με την μπάλα να στρώνεται στον Σεζένια που με δυνατό σουτ αναγκάζει τον Γεωργιάδη με γροθιές να διώξει.


69’ σέντρα του Σταματελόπουλου, ανάποδο ψαλίδι του Πελαντή, οφσάιτ από τον βοηθό.

77’ κόρνερ Σ.Σούκα διώχνει με γροθιές ο Μπόρσης έξω από την περιοχή, αμέσως το σουτ ο Καζάκος, στο κέντρο της εστίας της Δάφνης 1-1 μέσα σε έξαλλους πανγυρισμούς παικτών και φιλάθλων του Ατρομήτου.

90+’ πλάγιο του Παπαλάνη, αναμπουμπούλα μέσα στην μικρή περιοχή του Ατρομήτου, διώχνουν οι αμυντικοί, σφυρίζοντας ο διαιτητής και την λήξη.

Μερικά σχόλια:

1. «Το μεν πνεύμα πρόθυμον η δε σαρξ ασθενής». Το πείραμα παίκτης προπονητής μάλλον θα πρέπει να αναθεωρηθεί στον Ατρομητο.

2. Κατά την αλλαγή του Ναρλιάν από τον Χατζηνάκη, την πάτησαν μερικοί νομίζοντας ότι κάποιος «άλλος» μπήκε, σχολιάζοντας παράλληλα.

3. Αρκετός κόσμος στην κερκίδα του γηπέδου, με την καντίνα να έχει τις δόξες της.

4. Αρκετά ευδιάθετος ο διαιτητής που μετέδωσε την διάθεσή του σε παίκτες, παρατηρητή και παράγοντες, κρατώντας το παιχνίδι χωρίς χρήση της σφυρίχτρας και διακόπτοντας μόνο όταν έπρεπε.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κακούσιος): Γεωργιάδης, Τσέμι, Κούτικας, Κύλης (45΄Παλαύρας), Μερκούρης, Σούκας Σ., Πουλιός (45΄Καζάκος), Νύκτας, Κιάφα (60΄Σέργης), Σούκας Π., Κακούσιος

ΔΑΦΝΗ (Παπαθεοδώρου): Μπόρσης, Μηλιώτης (30΄ Ναρλιάν (61΄ Χατζηνάκης)), Τομάζος, Ελευθερίου, Χειλάς, Κλήμης, Σεζένιας, Μουλάκης (20΄ Σταματελόπουλος), Πελαντής, Τσαφαράς, Παπαλάνης




VIDEO απο http://www.sportschios.gr

13 σχόλια:

  1. Προπονητη εχουμε δε χρειαζομαστε. Μην ασχολεισε εισαι σε αλλη ομαδα εσυ φιλε μου. Ακου εκει να παιζεις αλλου και να μας κανεις υποδηξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΤΣΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ.ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ.ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΣΟΥΝ?ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 60 ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνείστε όσο θέλετε αλλά κόσμια. Ωστόσο να τονίσω κάποια πράγματα.
    1) Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι ο Γεωργουλης δεν διακατέχεται ούτε από οπαδικά αισθήματα και ούτε φορά παρωπίδες όταν σχολιάζει ποδοσφαιρικό αγώνα.
    2) Γνωρίζω επίσης ότι οι γνώσεις του Γεωργουλη στο ποδόσφαιρο ξεπερνούν κατά πολύ αρκετούς από αυτούς που σχολιάζουν.
    3) Τα σχόλια στο κειμενο δεν είναι στο 100% δικά του αλλά και δικά μου.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μας δουλευτε ποια ανακουφηση; Στο 1-1 τις φασεις στην πλατη της δαφνης δεν της ειδες; Ε πως να της δεις αν φορας αντιπαλης ομαδας σακακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIA TON PATERA POY EPSASE TA NEYRA OLOY TOY KOSMOY DEN GRAFETE TIPOTA. HTAN APARADEKTOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν νομίζω ότι βγαίνει από το ρεπορτάζ ότι παίρνω το μέρος κάποιας ομάδας, εξηγήσεις έδωσε κι ο Γ.Ρ.,
    όταν είσαι πίσω στο σκόρ, και ισοφαρίζεις νομίζω ότι νιώθεις ανακούφιση γιατί η προσπάθειά σου επιβραβεύεται και αποφεύγεις την ήττα. Στην τελική, όπως νιώθει ο καθένας.
    Αν και το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, εντούτοις κράτησε αμείωτο το ενδιφέρον μας.
    Εχω δει καλύτερα και χειρότερα παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων,
    υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όλοι μας, αν είχαμε 11, αν δεν έμπαινε αυτό, αν έδινε εκείνο...και πάει λέγοντας.
    Το αποτέλεσμα το είδα δίκαιο, αλλά μπορούσε να είναι και διαφορετικό...αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o Γεωργουλης ειναι Ατρομητος το χει δηλωσει επανηλημενως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. alithia, ta paidia tou xoriou giati den paizoun ?
    eixate uposxethei oti fetos tha mpei neo aima
    ego vlepo 3 xorianous mono
    alaxane ta plana sas tha meinete sti mana sas,
    pou leei kai to asma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO TRAGIKO EINAI OTI DEN LEEI KANEIS TIPOTE.AYTOS POY TA PROIGOYMENA XRONIA FONAZE GIA TA PAIDIA TOY XWRIOY NA PAIZOYN EXEI FEREI STO XWRIO 17 KSENOYS.ARE KATANTIA !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τουλαχιστον κανουμε προπονηση στο σπιτι μας μας μας μας μας. Οσο για τον αλλο τετοιυς φιλαθλους δε θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gargara ola, alla logia n agapiomaste !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ASE GIATI EIMAI ...THIMAME KAI KATI DHLOSEIS PROEDRON GIA TA PAIDIA TOY XORIOY MAS......ASE MA THA TA BROYME OLA MPROSTA MAS SYNTOMA. OSO GIA THN PROPONHSH NAI THN KANOME SPITI MAS KAI GLITOSAME TIS BEZINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή