Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Στέφανε πολλά χαιρετίσματα από τον Μαντζουράκη



Προλάβαμε και αλλάξαμε μερικές κουβέντες με τον προπονητή της Καλλονής κύριο Μαντζουράκη, πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την συνέντευξη τύπου. Αυτά που «μας» αφορούν εδώ στο blog έχουν να κάνουν με ένα παλιό ποδοσφαιριστή του στο Αιγάλεω, τον Στέφανο Παπαθεοδώρου  και είναι τα παρακάτω:


«…Ήταν αναμενόμενο για μένα  ο Στέφανος να διαπρέπει στη Χιο. Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό διότι από τότε που τον είχα στο Αιγάλεω η εργατικότητα του μου ήταν γνωστή. Ο Στέφανος ήταν το πρότυπο  επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Γιατί να μην είναι και σαν προπονητής? Θα τους δώσεις πολλούς πολλούς χαιρετισμούς και για ότι χρειαστεί, το τηλέφωνο μου το ξέρει. Πάντα στην διάθεση του….»

Η φωτογραφία είναι από την ομάδα του Αιγάλεω με προπονητή τον Γιάννη Μαντζουράκη, την περίοδο 83-84, που παρατάχθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την 3η αγωνιστική (1-0 νίκησε ο ΠΑΟ). 

Άνω από αριστερά οι Θέμης Βάγγης (που είχε επιστρέψει έπειτα από σπουδαία καριέρα σε Άρη Θεσσαλονίκης και Βύζαντα), Στέφανος Παπαθεοδώρου (από τον ΟΦΗ, δανεικός του ΠΑΟ που ξεκίνησε στη Δραπετσώνα και τερμάτισε στη Δόξα Δράμας και τον Βαρβασιακό), Δαυϊδ Μαύρος (σκληροτράχηλος παλαιός αμυντικός μέσος του Ηλυσιακού), Νίκος Παντελής (νυν προπονητής του Πανιωνίου), Νίκος Βαλλιάνος, Δημήτρης Πηγαδίτης και κάτω οι Ερμής Κουρόπουλος (έπαιξε για ένα πολύ μικρό διάστημα στην ομάδα), Γιώργος Αθανασιάδης, Φώτης Ούτσικας, Θόδωρος Παϊσανίδης (από τα "τσικό", αγιογράφος στο επάγγελμα) και Δημήτρης Μπεκιάρης (ο παλαιός σέντερ φορ του Λουτρακίου και της Κορίνθου).


6 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΧΝΟΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ(ΛΑΚΗ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φωτο αιγάλεω με σούπερ παιχταράδες της εποχής, δεν περνούσες από το σιτι με τιποτα, που να περάσεις Δαυιδ Μαύρο, σου έμενε το πόδι στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηγα και γω να δω το ντερμπι καναρης ηρακλης και ειχες εκει καμια 50 ανεγκεφαλους θυμιανουσους και βριζανε σπιτια και μαναδες του καναρη.κοιτα που γινανε και ομαδα και τσαμπουκαλευοντε. Ξεχασανε τοσα χρονια τις σφαλιαρες που τρωγανε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΚΑΚΟΤΣΟΥΡΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ????? ΠΑΡΤΗΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ .ΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...ΚΟΙΤΑ 'ΞΕΝΟΣ-ΝΤΟΠΙΟΣ'

      Διαγραφή
  5. και ήρθες εδω να πεις τον πόνο σου,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή