Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΣ Χίου κατάντησε τον ΚΑΠ κωλόχαρτο



Θα τους ξεφωνίζουμε συνέχεια στο κάθε τι διότι είναι συνεχώς προκλητικοί αλλά αυτή τη φορά με την βοήθεια και των ομάδων. Ο αγώνας κυπέλλου Όμηρος – Δάφνη αναβλήθηκε λογω μεικτών. Σύμφωνα με τον κανονισμό, που έχουν κάνει πλέον οι πάντες κωλόχαρτο, έπρεπε να οριστεί μέσα σε 25 ημέρες.

Όπως όμως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό πίσω από τα μικροσυμφέροντα όλων ανεξαιρέτως ξεφτιλίσατε τον ΚΑΠ για μια ακόμα φορά. Οι δυο ομάδες για αγωνιστικούς λόγους συμφώνησαν μαζί βέβαια με την ΕΠΣ να δώσουν το ματς τον Δεκεμβρη.

Προκαλούμαι και ρωτάμε όποιον υποτίθεται γνωρίζει κανονισμούς με πρώτη την υποτιθέμενα υπεύθυνη επιτροπή ορισμού αγώνων της ΕΣΠ Χίου και τον πρόεδρο της κύριο Βενετη.   Που επιτρέπει ο ΚΑΠ κυριε Βενετη οι ομάδες να ορίζουν τους αναβληθέντες αγώνες όποτε γουστάρουν με την σύμφωνη γνωμη της ΕΠΣ Χιου? Που? Πουθενά όσο και να ψάξετε για αυτό υποτίθεται υπάρχει ο θεματοφύλακας νόμων και κανονισμών που λέγετε ΕΠΣ. Αλλά ποια ΕΠΣ? Το ουζοκαφενείο του υπογείου? Διότι όταν ο Σταυρακακης σας λέει πως είστε μόνο για ούζα έχει απόλυτα δίκιο. Έχετε ξεφτιλίσει κάθε έννοια κανονισμών και νομών στο ποδόσφαιρο. Είστε ουζοκαφενειο.


Γιατί λοιπόν δεν μαζεύεστε όλες οι ομάδες να συμφωνήσετε να μην πληρώνετε πρόστιμα? Ποια η διαφορά? Αφού ούτε την μια τηρείτε ο ΚΑΠ αλλά ούτε και την άλλη. Γιατί είστε κορόιδα? Σταματήστε να πληρώνεται κατόπιν συμφωνίας. Τι θα σας πουν? Ο ΚΑΠ? Ο ΚΑΠ? Διάολος τον ΚΑΠ.

Στην ΕΠΣ Χιου που υπάρχουν τα γνωστά κονεδακια, ο Όμηρος έχει τα γνωστά πολλά προβλήματα των τελευταίων ημερών, η Δάφνη έχει επίσης αγωνιστικά προβλήματα (μέτριες εμφανίσεις) αλλά και απουσία βασικού παίκτη,  οπότε έδεσε το γλυκό. Οι ομάδες συμφώνησαν, η ΕΠΣ φυσικά συμφώνησε διοτι ο πρόεδρος της επιτροπής ορισμού αγώνων δεν κρύβει τα οπαδικα του αισθήματα προς την ομάδα του Ομηρου,  οπότε ο ΚΑΠ κωλόχαρτο του καμπινε και του κωλου. Που είναι άλλα τα μέλη της ΕΠΣ που πριν τις εκλογές ξεφώνιζαν ότι θα εφαρμόζουν τον κανονισμό? Κάνουν τα Αμερικανακια, την κορόιδα και σφυρίζουν αδιάφορα? Γλαστρες.   

Ποιος άλλος αντιδρά? Κανείς βέβαια. Υπάρχουν ομάδες με θεωρητικά έννομο αγωνιστικό συμφέρον να φωνάξουν? Και βέβαια υπάρχουν.  Για δείτε το πρόγραμμα. Μήπως είναι η Μικρα, ο Ηρακλής, ο Κανάρης αλλά ακόμα και ο Ατρόμητος. Και ξέρετε γιατι? Διότι ο αγώνας πρέπει να οριστεί το αργότερο την άλλη Τετάρτη. Θα μπορούσε λοιπόν να πει η Μικρα γιατί να μην πετυχω τον Ομηρο κουρασμένο από το κυπελλο? Ο Ατρόμητος πάει για πρωτάθλημα. Γιατί να μην ελπίζει πως την κούραση της Δάφνης μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Λαίλαπας και να της κόψει βαθμούς? Τα ίδια μπορεί να πουν Ηρακλής και Κανάρης άσχετα ποιος θα κερδίσει, αν κερδίσει, το μεταξύ τους αγώνα.

Ποιος όμως μιλαει? Κανείς. Οι πάντες είναι «υπεράνω». Οπότε δίνετε τα δικαιώματα στην ΕΠΣ όταν αύριο μεθαύριο σας σκίσουν να σας πουν «μη μιλάτε διότι σας εξυπηρετήσαμε». Κάθεστε λοιπόν να διαμαρτύρεστε για το πέναλτι που δεν σας έδωσαν και την κόκκινη που σας έδωσαν. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας. Δεν δικαιούται κανένας μα κανένα να μιλά ότι αδικείται. Καλά σας κάνουν και λίγα σας κάνουν. Σας πρέπουν χειρότερα.

Υ.Γ. Όπως έχετε καταλάβει η ανοχή έχει τελειώσει προ πολλού. Θα ξεφωνίζουμε τους πάντες χωρίς διακρίσεις. Τους πάντες και τα πάντα συντομα. 

9 σχόλια:

  1. Μπρα βο γιωργο μου μπραβο. Ξεμπροστιασε τους εσυ μετρας. Συγχαρητηρια. Ενας αλλος καλος φιλος σου και αναγνωστης απο τον αγιο γιωργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο και να φωνάζετε δεν καταλαβαίνουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι τελικά για πολλά γέλια.Ρεσιτάλ εδωσαν πάλι σημερα με την Π.Ε. Η μας δουλευουν ή ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://sportschios.gr/index.php/teleutaia-nea-genika/teleutaia-nea-podosfairo-2013/1648-2013-11-06-10-02-23 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφού κατάφεραν και τα παιδια του sportschios να τους κράζουν είναι με διαφορά οι καλύτερη ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν καταλαβαίνω ποιος είσαι εσύ κύριε αλλά και αυτοί του sportschios και σε τελευταία ανάλυση ο
    Σταυρακάκης και μας κρίνει. Αντε κάντε καμία δουλειά, έχετε γίνει ολοι κουραστική πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ?.....ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...ΕΣΥ?.....ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ?....ΑΜΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΝΤΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. simfono me ton 7:04 Ποιος εισαι εσυ ή ποιοι είστε και τι ειστε που δεν θέλετε κριτική? Αν δεν σας αρέσει η κριτική δυο λύσεις υπάρχουν. Εφαρμόστε σωστά τους νόμους Ή ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. Αλλιώς θα γελά μαζί σας ο κόσμος θα σας φτυνουν και θα νομίζετε ότι βρέχει (πότισμα στις γλάστρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή