Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος - Όμηρος 1-2



Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας για τον μέτριο σήμερα Ατρόμητο από τον  αποδεκατισμένο και μυρίων προβλημάτων  Όμηρο με 1-2 και… μουρμούρες στον Αι Γιώργη.  

Οι Αγιωργούσοι είχαν μεν την υπεροχή αλλά όχι την αποτελεσματικότητα στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν, την οποία όμως είχε ο Όμηρος με πρωταγωνιστή τον οξυδερκή Ψαρούδη στην αντεπίθεση.

Δύο καλές φάσεις (Σέργης, Μερκούρι) για τον Ατρόμητο στο πρώτο μέρος χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Τα νεύρα στοίχησαν ακριβά στον Ατρόμητο που στο 60΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ (λάθος του Κιάφα διαγώνιο σουτ ο Ψαρούδης) αλλά στο 63΄ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Κούτικας για χτύπημα (αδικαιολόγητο) επί αντιπάλου εκτός φάσης.

Ο Ατρόμητος που συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία (στο 70΄και στο 83΄ο Νύκτας έχασε τα "άχαστα" ) κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Νύκτα  στο 88΄  και ενώ ο Όμηρος ελάχιστα πιο πριν έμεινε και αυτός με δέκα ποδοσφαιριστές.

Όμως ο Ατρόμητος φάνηκε και πάλι απρόσεκτος με συνέπεια στο φινάλε του αγώνα δέχτηκε το 2-1 με πανομοιότυπο τρόπο από τον ίδιο παίκτη (Ψαρούδης) και πάλι σε αντεπίθεση.

Ο Ατρόμητος τέλειωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες καθώς στην εκπνοή είδε κόκκινη και ο Παντελής Σούκας για την «επικοινωνία» όλο αβρότητα που είχε με τον ένα βοηθό.

Πολύ  καλή η διαιτησία του κυρίου Επιτροπάκη ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από τις πολύ έντονες αποδοκιμασίες και τα «Γαλλικά» που δέχθηκε  από τους οπαδούς του Ατρομήτου  πίσω από τους πάγκους, ζήτησε αστυνομική προστασία. Μία μικρο ένταση σε άλλο σημείο επίσης με το φινάλε του αγώνα ευτυχώς δεν είχε συνέχεια.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γεωργιάδης, Τσέμι, Τσόφλιας (65' Καζάκος), Παλαύρας, Κούτικας, Κιάφα, Μερκούρι, Σκουρλής (92' Ανδριτσόπουλος), Νύκτας, Σούκας, Σέργης (55' Πουλιός).

12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PERIMENOYME NA MAS PEITE ESEIS STO EPISHMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti na mas poun oti o Gdilas eftine ton epopti kai o Niktas eprepe na dei kokkini prin ton Panteli?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδα κα γω καποιους αλλους την τεταρτη τι εκαναν στον εποπτη ασε ρε φιλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia de ta lete tote re filaki kai seis? Krifa ta exete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΟΠΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΟ LIDL. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai nai o Epitropakis mas eftaixe tora ase re pali ta idia exoume fetos ta idia kai xeirotera

      Διαγραφή
  7. RE PATOYNA GIA 4ADA PAME? TI EINAI AYTA POY LETE RE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti perimenes apo to Patoyna na pei? M@l@kies tha pei. I omada paei gia protahlima

      Διαγραφή
  8. ama vlepeis ton panteli to souka na exei tetoia xalia tote katalabeneis ti ginete me tous allous.Giati re zeniodi den vazete ta dika mas paidia?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to kazani brazei kai ragise kai ama skasei na doume poios tha mas ftaiei kai tote i piroprostasia na ferei ta pirosbestika auto sas leo mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΛΙΓΟ Η ΚΡΙΣΗ ΛΙΓΟ Η ΑΓΑΜΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΛΙΓΟ Η ΟΥΡΙΟΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΞΕΣΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή