Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ρομπέρτο Χιμένεθ Γάγο



Για να μάθουμε τους Ολυμπιακούς αλλά και τους φιλάθλους  μερικά πράγματα περί Ρομπέρτο Χιμένεθ Γάγο ετσι ώστε να δικαιολογηθούν πολλα από αυτά που είδατε σήμερα.

Μαδριλένος, στην Ατλέτικο  Μαδριτης από όπου με 8.5 εκ. ευρω πήγε στην Μπενφικα, με την ζωή του να γίνεται κόλαση. Επέστρεψε ως απόλυτα αποτυχημενος «μανταλάκιας» Ισπανία και έσωσε από υποβιβασμό την Σαραγόσα για να γυρίσει την επόμενη χρόνια ξανά στην Ατλέτικο και να καταλήξει δανεικός στον Ολυμπιακό.

Ο διασυρμός που έχει δεχτεί αυτός ο τερματοφύλακας  ως ποδοσφαιριστής της Μπενφικα δεν έχει προηγούμενο. Είχε κάνει τρία συνεχόμενα ματς πολύ άσχημα δεχόμενος 6 γκολ (το ένα θα δείτε σε βίντεο) , με συνέπεια οι δημοσιογράφοι της Abola (τεράστιας Πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας), ο νυν προπονητής της Μπενφικα, οι φίλαθλοι της και γενικά το Πορτογαλικό ποδοσφαιρικό κατεστημένο του συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Ο απόλυτος διασυρμός με τα κοτόπουλα σε ημερησία διάταξη. Δειτε και το βιντεο.

Ηρθε ομως η Θεια δίκη και η εκδίκηση την καταλληλη στιγμη.

Τα αγωνιστικά ξεχάστε τα. Ένας κακός Ολυμπιακός είχε τόση τύχη που δεν ειχε ποτε. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να λεει λέξη μπροστά σε αυτά που πρέπει να πει η Μπενφικα. Σε τελική ανάλυση η τύχη χρειάζεται κάποτε και στις Ελληνικές ομάδες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου