Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δημοσιογραφική γεύση από Super League με το Βέροια – Καλλονή 0-3



Στο τελευταίο μάλλον καλό φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο και σε συνεννόηση με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΙΟ, είπαμε να πάμε στην Βέροια να δούμε και να καλύψουμε δημοσιογραφικά για την ΑΛΗΘΕΙΑ τον αγώνα της άλλοτε Βασίλισσας του Βορρά με την Καλλονή.

Καταρχήν να πούμε πως είναι «αμάρτημα» μέγα να επισκεφθείς την πανέμορφη Βέροια και να μην περάσεις από το μαγαζί της φωτογραφίας για να δοκιμάσεις το ανεπανάληπτο ραβανί (φημισμένη η Βέροια). Ξεχάστε ότι έχετε δοκιμάσει ως τώρα. Ραβανί Χοχλιούρου και πάσης Ελλάδος.


Αφού γλυκαθήκαμε μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στο γήπεδο της Βέροιας, όπου πέρασμα του χρόνου έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του. Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι  αλλά γενικά εκτός του αγωνιστικού χώρου που ήταν θαυμάσιος η κατάσταση στις εξέδρες ήταν απερίγραπτη.


Η προσέλευση των φιλάθλων (μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ερχόταν κόσμος) που περίμενε πως και πως την ανάκαμψη της Βέροιας ήταν πολύ καλή. Το ζέσταμα άρχισε, οι ομάδες παρατάχθηκαν, χαιρετήθηκαν και φωτογραφήθηκαν για τους χορηγούς.


Τα όσα  έγιναν  στον αγώνα που είχε ενδιαφέρον  Μπορείτε να τα διαβάσετε και αλλού. Σε αυτή τη φάση η Βέροια ζήτησε πέναλτι….που δεν ήταν.



Με το 0-3 ο κόσμος απογοητευμένος και εκνευρισμένος άρχισε να αποχωρεί.

 

Αργότερα στην συνέντευξη τύπου ο Μαντζουράκης ήταν σαφώς χαρούμενος αλλά συγκρατημένος αλλά και αγχωμένος με πολλές γκριμάτσες.


Ενώ ο «Στρατηγός» Γαϊτάνος που λειτουργεί ως υπηρεσιακός ήταν στεναχωρημένος, μπερδεμένος. Στον διάλογο που ακολούθησε off camera της NOVA  ειπώθηκαν μερικές σοβαρές αλήθειες για την Βέροια που έμεινα  off the record.




Υ.Γ. Είχαμε και μία συνάντηση που αφορά στον Στέφανο Παπαθεοδώρου, για την οποία θα επανέλθω αύριο.

4 σχόλια:

  1. εισαι μόνο για S.L. τι θες και ασχολεισαι με τα τοπικά,άστα για τους γιαλαντζι δημοσιογραφίσκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΚΥΡΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΑΣ ΜΗ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ?ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες του Ματζουράκη, στην επόμενη να χρησιμοποιήσει τον Γκιάλλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη σε νοιαζει και τακτοποιησα τα παντα οπως επρεπε Μητσαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή