Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το Όμηρος – Δάφνη ορίστηκε στις 20 Νοεμβρίου



Η ΕΠΣ Χίου τελικά αποφάσισε να κινηθεί έστω και οριακά εντος την νομιμότητας μετά το χοντρό «κράξιμο»  της ρίξαμε. Αν πρόκειται να τρώει «κράξιμο» για να ακολουθεί κάθε φορά τα αυτονόητα, να έχουν την βεβαιότητα ότι εδώ θα είμαστε και θα το κάνουμε.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι κάποιοι μάλλον δυσαρεστήθηκαν με αυτή την εξέλιξη καθώς δώσαμε και πάλι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε κάποιους άλλους να κρυφτούν (όπως πάντα) πίσω από μας για να πουν «δεν φταίμε εμείς, μας έκραζαν, αλλού τα παράπονα σας»  αλλά τι να κάνουμε.

Όταν έχεις το θάρρος της γνώμης σου με ακλόνητα επιχειρήματα δημόσια, θα πρέπει να κρατάς ίσιες αποστάσεις με όλους και όλα.  

Όσο λοιπόν κάποια πράγματα εξακολουθούμε να τα βλέπουμε κοντόφθαλμα, θα επιτρέπουμε σε κάποιους να κρύβονται πίσω από πλάτες άλλων για να κρύβουν τις «ανομίες» τους.

13 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορείται να μας αφήσεται ήσυχος και εσύ κύριε πως σε λένε και ο άλλος ο σταυρακάκης. Μας έχεται ζαλίση Όλα σας φτένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επιπεδο σου επιτρεπει μονο σουμα. Με τα Ελληνικα εχεις χοντρο προβλημα....αφησετΕ.....φτΑΙνε....ζαλισΕΙ. Αντε μαθε να γραφεις και ξαναελα να τους τα πεις αστοιχειωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορις να μην κάνεις κρητικη σας έχει κολήσει όλους αυτός ο τύπος της Αλήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. grapse tipota gia to ntermpi pou tha antimetwpisei o Pap tin omada pou perase kapoia xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερωτηση. Ποια ομαδα υποστηριζεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σου απαντησω.
    Υποστηρίζω ΜΟΝΟΝ τους εκάστοτε ποδοσφαιριστές που στην φανέλα τους έχουν το σήμα του Ατρόμητου όπου και με όποιον παίζουν αντίπαλο. Αυτούς και μόνον αυτούς. Το blog είχε φτιαχτεί για αυτούς αποκλειστικά και αυτούς θα εξακολουθεί να υπηρετεί. Με όλους σχεδόν τους υπόλοιπους μας χωρίζει άβυσσος για πολλούς λόγους. Ότι σχέση και αντιμετώπιση έχουμε για τους άλλους των υπολοίπων ομάδων έχουμε και για αυτούς.
    Οι γνωριμίες, οι φιλίες και οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων δεν επηρεάζονται ποτέ από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι όπως μονόφθαλμα θέλουν να πιστεύουν ή να ελπίζουν μερικοί, στον αφελή ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο που ζουν. Είναι θέμα επιπέδου.
    Οι σχέσεις μου με τον Στεφανο Παπαθεοδωρου παραμένουν και θα παραμείνουν όπως ήταν, έστω και αν κάθε βδομαδα παίζει ο Ατρόμητος με την Δάφνη.
    Ο Στεφανος την Κυριακη θα είναι ένας αντίπαλος, απέναντι στον οποίο ο Ατρόμητος του οφείλει σεβασμό για όσα του πρόσφερε. Αυτή πρέπει να είναι η υγιής σκέψη για όσους αντιλαμβάνονται σωστά το ποδόσφαιρο. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα facebook και τα twitter να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΟ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥΕΓΙΝΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΒΥΣΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΠΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΚΤΩΝ?ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΩΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΔΩ.ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο κομμάτι του εκατέρωθεν σεβασμού ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον τέως προπονητή του. Ο Ατρόμητος και ο Στέφανος έδωσαν και πήραν. Αυτά έχουν καταγραφεί στα τρόπαια, στα στατιστικά της ομάδας και σε αυτό το blog είτε αυτό αρέσει είτε όχι..
    Από κει και μετά σε ότι με αφορά . Ο καθένας έχει την άποψη του και την στάση του. Θα σε διευκολύνω λοιπόν ακόμα περισσότερο λέγοντας σου οτι σέβομαι, υποστηρίζω και αγαπώ το σήμα του Ατρόμητου. Μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα έχουν ξεκαθαριστεί από καιρό με σχεδόν όλους και με πολλούς τρόπους. Δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται ποτέ να αλλάξει η προηγούμενη μου τοποθέτηση. Ο καθένας έχει τον φορέα του να εκφράζετε ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία. Εσείς λοιπόν έχετε τον επίσημο φορέα σας με τις «έγκυρες» συμμαχίες σας και εγώ τον αντιπαθητικό, ανεπιθύμητο, μισητό και βέβαια «ξένο», στον οποίο εκφράζομαι επώνυμα με το θάρρος της γνώμης μου και όχι ως «Ανώνυμος». Τις γραμμές της αβύσσου δεν τις έβαλα εγώ. Θα τις τηρήσω όμως όσο πιο απόλυτα γίνετε απέναντι σε όλους, με τον ίδιο απόλυτο τρόπο όπως αντιμετωπίζω όλους τους άλλους, έχοντας το προνόμιο του «ξένου». Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟ (ΞΕΝΟΣ) .....ΑΗΔΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ 1-2 ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΟΥ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΟΝΗ ΙΔΕΑ .ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ,ΡΩΤΑ ΠΟΣΟΙ ΜΗ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΥΘΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Δεν είναι η ώρα και η στιγμή να ανασκαλίσουμε το παρελθόν. Δεν έχει και νόημα να γίνει. Εδώ και αλλού έχουν καταγραφεί τα πάντα και έχουν ξεκαθαρίσει.. Το τι γινόταν, το τι έγινε, τι ελέχθη, από ποιους, πότε, που, πως και γιατί, το γνωρίζω με τόση λεπτομέρεια που δεν φαντάζεσαι. Δεν φαντάζεσαι. Αυτά και καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Apo osa akous na min pisteveis tipota kai apo osa vlepeis na pisteveis ta misa.

      Διαγραφή