Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παρεξηγηθήκαν κάποιοι στην ΕΣΠ Χίου που τους είπαμε ότι πετάνε αετό. Ναι ε?



ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ CHIOSGOALS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ

Θα «τους» και θα σας αποδείξουμε λοιπόν γιατί στην ΕΠΣ Χίου πετάνε αετό ακόμα και στο πιο απλό θέμα. Στα δύσκολα βλέπετε τι γίνετε. Κόλαση. Αίμα κι άμμος. Πανικός κι ομίχλη.

Η ΕΣΠ Χίου αποτελείται από ανθρώπους που υποτίθεται ασκούν λειτούργημα αλλά και από άλλους που αμoίβονται. Και οι μεν και οι δε θα έπρεπε να ασκούν τα καθήκοντά τους επαγγελματικά. Οι μεν γιατί πήγαν οικειοθελώς ξέροντας εκ των προτέρων καθήκοντα και υποχρεώσεις, άσχετα αν μερικούς τους ένοιαζε μόνο να δουν επιτέλους τα ονόματά τους γραμμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο και τις Επιτροπές  και οι δε  γιατί πληρώνονται.

Κι επειδή ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ εκεί μέσα κόπτονται για τον «Γιώργο μας» που τρέχει σαφώς στις σοβαρότερες υποχρεώσεις του, τους παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χίου, που υποτίθεται ότι είναι ο καθρέπτης της ενημέρωσης της ένωσης, της οποίας ο Πρόεδρος είναι και Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο σεβασμός στον αναγνώστη επισκέπτη για τους παροικούντες την ΕΠΣ Χίου είναι κάτι το άγνωστο, το αδιάφορο και το άχρηστο. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. Είναι μια αγγαρεία που μας επέβαλε η τεχνολογία και η μόδα. Νομίζετε ότι ακόμα είμαστε στην εποχή του τηλέγραφου.  Το μόνο που σας νοιάζει (και αυτό μερικές φορές) είναι να μην σας κράζουν. Μία βόλτα στην ιστοσελίδα της Ένωση σας δεν μπήκατε ποτέ τον κόπο να κάνετε.

Πηγαίνουμε λοιπόν στη ιστοσελίδα εκεί που λέει ΙΣΤΟΡΙΑ και διαβάζουμε:


ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ  ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ?

Και βέβαια χάθηκε διότι από την μία λέμε ο «Γιώργος μας» αλλά από την άλλη έχουμε στο μυαλό μας ΜΟΝΟ στα ούζα. ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Πάμε παρακάτω:


ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ? ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ?

Πάμε και στο «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ» παρακάτω:

 
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?  ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣ» ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΗ ΓΕΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ?

Αυτά δεν είναι τα μόνα που υπάρχουν εκεί μέσα. Αυτά είναι τα εύκολα που βγάζουν μάτια από χιλιόμετρα. Εάν λεπτολογήσουμε θα εκπλαγείτε. Ο κακός χαμός. Υπάρχει άλλο ένα που επίτηδες δεν σας το λέμε για να δούμε αν γνωρίζετε τα της Ένωσής σας. Αμφιβάλουμε αν τα γνωρίζετε.

Πετάτε λοιπόν αετό ναι ή όχι? Πετάτε διότι αυτό που ονομάζουμε ΕΠΣ Χίου δεν αποτελείτε μόνον από χαρτιά. Είναι ένα πλέγμα δραστηριοτήτων που θα πρέπει να είναι συντονισμένο συνεχώς, για να βγάζει μία πολιτισμένη εικόνα που σέβεται και τον επισκέπτη αναγνώστη που θέλει να ενημερωθεί. Είστε έτη φωτός πίσω. Μακράν από το 2013. Πέραν των απαραίτητων υποχρεώσεων σας, ουδείς από εσάς ασχολείται παραπέρα για την βελτίωση στα αυτονόητα. Είστε αδιάφοροι παντελώς. ΠΕΤΑΤΕ ΑΕΤΟ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Προσφερόμαστε λοιπόν οικειοθελώς και φυσικά ανιδιοτελώς να διορθώσουμε και συμπληρώσουμε στην ιστοσελίδα σας εφόσον εσείς αδιαφορείτε με αυτό το άθλιο χάλι που παρουσιάζει.

Αν δεν θέλετε εμάς που είμαστε και «ξένοι» και μας αντιπαθείτε, έχουμε ανθρώπους στη Χίο, ειδικούς επιστήμονες να σας συστήσουμε, να σας τα φτιάξουν όλα ΔΩΡΕΑΝ  και να σας εκσυγχρονίσουν διαδικτυακά να νοικοκυρευτείτε.   

Εκτός και σας εκφράζει αυτό το θέαμα. Αν σας εκφράζει να το χαίρεστε και εμείς πάμε πάσο.


ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟ

11 σχόλια:

  1. 2008 o Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Σαρρής Γεώργιος....
    μέχρι και στο στρατό έχει αλλάξει, μπαίνει πρώτο το όνομα και μετά το επώνυμο
    πχ Υποστράτηγος (ΠΖ) Κων/νος Γκατζογιάννης Διοίκησης 17ης Μεραρχίας
    Στην ΕΠΣ Χίου νομίζουν οτι ειναι το 1950
    προκαλούν μόνο γέλοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά όλα έχουν γραφτεί με "Πατριαρχικές " οδηγίες. Οπότε τι περιμένεις

      Διαγραφή
  2. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ....ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ.....ΤΗ ΠΕΣΑΝΕ ΔΥΟ ΝΕΟΚΟΠΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ.....ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ.....ΑΤΡΟΜΗΤΕ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θέλω να μάθω ποιός είναι ο Μίμης και ποια είναι η Αγλαία στη ταρατσα. Κάπου πάει ο νους μου αλλα δεν είμαι σίγουρος. Πες μας γαμωτο.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπή σας παλαιόπαιδα να φέρεστε έτσι στον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κακομαθημενα παλιοπαιδα...ξενοι και ακατανομαστοι...πισσα και πουπουλα ρε...το μαρτυριο του Δρακουλα σας αξιζει που τολματε να λετε οτι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ειναι προεδρος στη Δ ΕΘΝΙΚΗ...στο πυρ το εξωτερον να σας ριξουν....να καειτε στη κολαση......αναγωγα παλιοπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kariola Staurakaki eisai o prodotis toy Giorgoy mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή