Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Βαθμολογία 10η αγωνιστική 2013-14


9 σχόλια:

  1. Μπράβο, μπράβο, μπράβο,o πρώτος που ανακοίνωσε την βαθμολογία! Απολαυστικό το συνεχώς ανανεωμένο γκαφολογιο (βοηθάει και η επσ σε αυτό)! Συνεχίστε την καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ...ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει ξεφυγει εντελως σημερα ο ακατανόμαστος στο ράδιο. Πω πω πω τι είπε για τα δύο μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai liga toys eipe. Exoun kabalisi to kalami kai oi duo kai opou nane tha tous empei poythena naxome trexamata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.51 είπε κάποιο ψέμα? αλήθειες ελεγε ο άνθρωπος. Απλά αυτός τολμάει και τα λεει δεν είναι κότα. Και λίγα τους είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο 4:51 είμαι φίλε. Αλήθειες είπε αλλά γιατί να χτυπάει τώρα κάποιον που πριν τον ανέβαζε συνέχεια στη δεύτερη σελίδα. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Αλλιώς και γω μαζί του και λίγα τους είπε, ακούς εκεί που θα μας πουν και με ποιους θα μιλάμε

      Διαγραφή
  6. Εδώ δεν μπορουν να ακούν το όνομα του, τις αλήθειες που λέει θα αντέξουν; Αντί οι παρατηρήσεις του να γίνονται αφορμή για βελτίωση, υπάρχει και το τουπέ του αλάθητου,η κόντρα για την κόντρα....
    Ας τα ακούνε λοιπον τα παινέματα,χριστούγεννα έρχονται,θα ακολουθήσουν και τα κάλαντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re sis ti epathe o stavrakakis kai ta xose xontra sto neo melos? gia thimithite ti egrafe sinexia gia ayton. kseri kanis na egine kati metaksi toys? Ektos kai an ipostirizi tora tin atraksion tou( opos apokali to melos pou exi tis kakes parees)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως με όλο το σεβασμό κ Ραπτάκη τόσο πολύ σε απασχολεί αν γράφουν τους πίνακες λάθος ή αν δεν τιμώρησαν τον Λαίλαπα όπως έπρεπε ή αν πάει η Αναγέννηση στην Καλλιμασιά παράνομα και άλλα πολλά λάθη που με βρίσκει σύμφωνο ότι είναι λάθη που έχεις ένα blog ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και γράφεις όλη την ημέρα εδώ σχετικά με τις γκάφες της ΕΠΣ και σχετικά με τον αγαπημένο σου Στέφανο; Είσαι εκτός Χίου μόνιμα μπορείς και παρακολουθείς δια τηλεφώνου τα γεγονότα και ξημεροβραδιάζοντας στο site της ΕΠΣ μήπως γράψουν κάτι ώστε να τους κράξεις. Έχεις το blog σου που λέει για την αγαπημένη σου ομάδα όπως μας έχεις πει αλλά ουσιαστικά μόνο για αυτή δεν λες…. Την χρησιμοποιείς κ Ραπτάκη ώστε να γράψεις εδώ μέσα ότι απωθημένο έχεις σαν σωτήρας του Χιώτικου ποδοσφαίρου .Ε δεν σας έχουμε ανάγκη λοιπόν και ότι λάθος και στραβό υπάρχει δεν βοηθάτε με κράξιμο και ειρωνείες αλλά αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε με διάλογο και λύσεις.

      Διαγραφή