Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο εσμός της ΕΠΣ Χίου συνεχίζει τις γκάφες και από ασχετοσύνη



Σε μια άλλη ιστοσελιδα (http://www.sportschios.gr/) και σε ένα άλλο blog (http://chiompala.blogspot.gr/) διαβάζουμε για τα νέα ατέλειωτα «κατορθώματα» της ΕΠΣ Χιου. Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Δες σας προλαβαίνουμε πλέον.

Δεν έχουν τελειωμό οι γκάφες τους και από την ασχετοσύνη που τους δέρνει όλους εκεί μέσα στο ουζοκαφενειο. Ναι αυτή η λέξη σας πρέπει με όσα κάνετε για αυτό σας βγάζουμε και λεζάντα.  

Διαβάζουμε π.χ. για την περίπτωση της Α.Ε.Χ.Β. και βάζουμε και τα γέλια.

Εφόσον η ανύπαρκτη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου δεν έβγαλε ποινή ούτε και σήμερα για την Α.Ε.Χ.Β. ποιος πήρε την πρωτοβουλία να τις αφαιρέσουν βαθμούς από τις αρχές της βδομάδας? Ο εσμός της ΕΣΠ παρέκαμψε το Πειθαρχικό του όργανον? Το όργανον παρακάμφθηκε???

Οι δυο κυρίες που χειρίζονται την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χιου προφανώς δεν γνωρίζουν από κανονισμούς διότι δεν είναι η δουλειά τους. Να ρωτήσουμε λοιπόν. ΠΟΙΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ -3 ΣΤΗΝ Α.Ε.Χ.Β.?

Για να ρωτήσουμε όμως τώρα και κάτι άλλο. Με την αφαίρεση βαθμών της Α.Ε.Χ.Β. δεν την εξοντώσατε? Αλλά η Α.Ε.Χ.Β. ούτε στην Α΄ Κατηγορία είναι, ούτε για πρωτάθλημα πάει, ούτε κινδυνεύει να υποβιβαστεί, ούτε κονε στυλ Λαίλαπα έχει στην ΕΠΣ. Οπότε εδώ εφαρμόζετε τον κανονισμό (χωρίς πρόστιμο) που δεν ανακοινώσατε διότι ποιος θα ασχοληθεί με τα παιδάκια.  Δυο μέτρα και 500 σταθμά εφαρμόζετε όπου σας παίρνει.

Πάμε και στην ανύπαρκτη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου του ενός.

Κύριε «πρόεδρε», διαβάσαμε, μάθαμε και ακούσαμε ότι στο Πυργί έγινε μια σύρραξη (ευτυχώς μικρή) παικτών. Ο παρατηρητής δεν κατέγραψε τίποτα? Τίποτα? Θυμόμαστε όμως ότι κάποτε υπήρχε τεράστιο ενδιαφέρον σε σημείο να τρεχοβολάμε σε δικαστικές αίθουσες μπας αποκτήσουμε άποψη για να τιμωρήσουμε. Τώρα τι έγινε? Να σας πούμε εμείς τι έγινε τώρα. Τώρα τσακωνόμαστε ποιος θα οριστεί παρατηρητής μέχρι να έρθει ο «αρχηγός» και να κάνετε τουμπεκισταν. 

Τέλος διαβάσαμε για μια λάθος τιμωρία του Μπουγιούκα Α.. Ανθρώπινα τα λάθη αλλά και αυτοί οι αρχηγοί που υπογράφουν φύλα αγώνα, τα οποία υποτίθεται διαβάζονται (το διάβασε ο κύριος Ευστρατίου?) και αυτοί οι παράγοντες, δεν πήραν μυρουδιά για το λάθος?

Υ.Γ.  Μέντορα κύριε Μαχαίρα προφυλάξτε τουλάχιστον εσείς το λειτούργημα σας. Αν θυμόμαστε καλά, τις τυχών τιμωρίες που επιβάλλετε σε διαιτητές τις κρατάγατε επτασφράγιστο μυστικό και ενδεχομένως καλά κάνατε. Τώρα τι έγινε και άρχισαν να διαρρέουν οι τιμωρίες προς τα έξω? Ο «μεγάλος αδελφός» μπουκαρε και επειδή είναι ανίδεος δεν ξέρει τι πρέπει να κρύψει και τι να φανερώσει? Δούρειο Ίππο σας τον είπαμε παλιότερα…αλλά δεν καταλαβαίνετε.

9 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΧΙΟΥΜΟΡ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akoma -3 exoyn. ksipniste reeeeee.
    Y.G. meta apo tosi vroxi giati den exi vgi to gnosto saligkari iperasistis na kani kana sxolio na dikaiologisi ta lathi toys?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως αποκλειστικά είχε γράψει πρώτο το atromitosags.blogspot.gr και ο ακατανόμαστος διαχειριστής του, ο Γιάχος θα ειναι στο ντέρμπι. Έτσι και έγινε
    συγχαρητήρια επιτέλους έχεις και εσύ μια αποκλειστικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχχχ αυτος ο ακατανομαστος διαχειριστης του, ο ανεπιθμητος...ο ξενοοοοοοοοοοοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή