Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις του Παπαθεοδώρου για τον ντέρμπι με τον Ατρόμητο.



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της Δάφνης Δαφνώνα κύριο Στέφανο Παπαθεοδώρου, ευγενώς προσφερθείς και τον ευχαριστούμε,  δεν είχε πρόβλημα να μας κάνει δηλώσεις για το ντέρμπι, τις οποίες και σας παραθέτουμε.

«…Γνωρίζοντας τις ικανότητες του Ατρόμητου, έπρεπε να αντιπαρατάξουμε τα στοιχειά που επιτέλους μας έλειπαν. Πίεση σε πρώτο χρόνο και αποφασιστικότητα στις προσωπικές μονομαχίες.

Γεγονός που κατορθώσαμε και συνέβαλε στο να μην δημιουργήσει φάσεις ο Ατρόμητος. Έχοντας βέβαια και στο μυαλό μας να βρούμε την ευκαιρία να προηγηθούμε, ευτυχήσαμε να το κατορθώσουμε από μια στημένη φάση, ίσως με τον ποιο παθιασμένο και ψυχωμένο παίκτης μας, τον Ελευθερίου, να προηγηθούμε στο σκορ. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο διατηρήσαμε το πάθος και την αγωνιστικότητα στο παιχνίδι μας, πλην όμως δεν είχαμε την καθαρή σκέψη στις αντεπιθέσεις που βγήκαμε για να σημειώσουμε άλλο ένα τέρμα και να πάρουμε τον αγώνα.

Ο Ατρόμητος όπως ήταν λογικό ρισκάρισε, έβγαλε παίκτες μπροστά πλην όμως δεν μας αλλοίωσε την αμυντική συνοχή που είχαμε. Βεβαία δεχτήκαμε την ισοφάριση από μια φάση που δεν προσδιόριζε την κατάληξη της και από κει και περά, «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη».

Σαν αποτέλεσμα είναι θετικό, όχι όμως και σαν βαθμολογική συγκομιδή ωστόσο θα μετρήσει  περισσότερο για την αγωνιστική βελτίωση που έδειξε η ομάδα μας. Αν μπορέσουμε και παντρέψουμε την ποιότητα που έχει ο Δαφνώνας με την διάθεση που δείξαμε σήμερα, θεωρώ ότι ο στόχος του πρωταθλήματος που έχουμε βάλει θα γίνει ευκολότερος.

Εύχομαι καλή συνεχεία στην ομάδα του Ατρόμητου…» 

5 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΑΛΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του δικού μας προπονητη γιατι δεν πηρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν προσδιοριζε την καταληξη της. Ενω το 1 ο γκολ φενοταν απο χλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΡΙΓΚΛΙΣ ...ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή