Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΣ Χίου κλείνει το γήπεδο της Καλλιμασιάς?



Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει όταν πληροφορηθεί κάποιος ότι η Αναγέννηση Θολοποταμίου (μας είναι συμπαθέστατη η ομάδα) αλλάζει και πάλι γήπεδο επιστρέφοντας στο δικό της.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και ξεκάθαρα όταν θέλουμε να εφαρμόζουμε κανονισμούς. Ποιους κανονισμούς θα πείτε και θα γελάτε.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε φέτος και έπαιξε αγώνες στην έδρα της που είχε δηλώσει στην ΕΠΣ. Λίγο μετά και αφού εκτίμησαν ότι το γήπεδο δεν τους «πάει» άλλαξαν έδρα. Σύμφωνα με τον κανονισμό άλλαξαν έδρα επειδή το γήπεδο τους ΞΑΦΝΙΚΑ είτε θεωρήθηκε ακατάλληλο είτε αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας του. Συνέβη κάτι τέτοιο ή μέσα από γνωριμιούλες και κονεδάκια έγινε αυτή η αλλαγή? Προφανώς το δεύτερο.

Ορίστε τι αναφέρει ο ΚΑΠ στο άρθρο 8 στις παραγράφους παράγραφος 3 και 4.


Τέλος πάντων πήγαν στην Καλλιμασιά. Όμως η επιλογή αυτή και πάλι δεν τους «βγήκε» αγωνιστικά, με αποτέλεσμα τώρα να αποφασίζουν να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα ελπίζοντας σε πόντους, λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου τους. Όμως για να συμβεί αυτό σύμφωνα με τον κανονισμό, θα πρέπει να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του γηπέδου της Καλλιμασιάς και προφανώς να φύγει από κει και ο Όμηρος. Θα συμβεί κάτι τέτοιο? Ας γελάσουμε.

Ορίστε τι αναφέρει ο ΚΑΠ άρθρο 8 παράγραφος 8α.


Για να προλάβουμε τους παντογνώστες η ύπαρξη δεύτερης έδρας δεν συνηγορεί στο «αλλάζω έδρα όποτε θέλω». Στην περίπτωση που κλείσει το ένα γήπεδο όπως προβλέπουν οι κανονισμοί ορίζω το παιχνίδι μου στο δεύτερο.

Προφανώς λοιπόν και δεν θα κλείσει το γήπεδο της Καλλιμασιάς αλλά μέσα από τα κονεδάκια που έχουμε (όποιος έχει διότι υπάρχουν και οι «απόκληροι» της κοινωνίας) στην ΕΠΣ Χίου, θα ράψει και θα ξηλώσει και πάλι για πάρτη μας τον κανονισμό να μας «εξυπηρετήσει». Επίσης προφανώς η ΕΠΣ Χίου «χέστηκε» για το τι λέει ο ΚΑΠ όπως επανειλημμένως κάνει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα διότι στο ουζοκαφενείο της υπόγας επικρατούν άλλοι νόμοι.

Τις προάλλες στεναχωρήσαμε διάφορους γνωστούς και μη, όταν κράξαμε χοντρά την ΕΣΠ για το θέμα του ορισμού του κυπέλλου Όμηρος – Δάφνη και τελικά το όρισε όπως προβλεπόταν για να απαλλαγεί από το κράξιμο μας. Τότε να θυμίσουμε και οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει (ελέχθει στο ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ) σε κάτι που πήγαινε κόντρα στον ΚΑΠ. Τώρα τι θα κάνει η Δάφνη αν (δεν ξέρουμε για αυτό λέμε «αν») έχει αγωνιστικές ενστάσεις να αλλάξει έδρα η Αναγέννηση? Θα επικαλεστεί τώρα τον ΚΑΠ? Τα βλέπετε κύριοι αυτά που σας λέμε τόσο καιρό? Θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα επικαλεστείτε τους κανονισμούς όταν στο μεταξύ για άλλο θέμα είτε εσείς είτε άλλες ομάδες έχετε συνηγορήσει ή αδιαφορήσει στο να παραβιαστούν.

Έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας. Η ισονομία δεν βλέπει πρώτο ή τελευταίο, δυνατό ή αδύνατο. Ίδια αντιμετώπιση για όλους.

Το επόμενο παλιό αλλά καλό τραγουδάκι το αφιερώνουμε στον καλό φίλο μας  Λάμπρο Αποστολή

Canned Heat - Poor Moon

26 σχόλια:

  1. Ρε τι είναι αυτό πια.Ελεος, να μην σε αφήνουν να αγιασεις αυτοί της Αγίων Αποστόλων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσα ίσα. Κάνουν ότι περνα από το χέρι τους συνεχώς και αδιαλείπτως, να δικαιώνουν όσους λένε ότι τα ΚΟΝΕ και οι ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ κανουν κουμαντο και ολα τα αλλα τα εχουμε γραμμενα ξερετε που.....εκει @@. Εμεις απλα το φανερωνουμε οσο πιο ξεκάθαρα γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!!!!! Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ, ΜΗΝ ΠΩ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.
    ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτο λαικο Αμερικάνικο είναι να του πειτε με μπολικο μπερμπον....
    Καλή κατάθεση!!!
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai to paidia tou sportschios to evalan giwrgara apo sena.MPRAVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φώναζε οσο θελεις και εσύ και ο άλλος ο ακατανόμαστος και όποιος θέλει. Σταμάτα να ασχολείσαι με εμας είσαι μακριά και εκτός Χίου και δεν ξέρεις τι γίνεται. Με ποιο δικαίωμα ασχολείσε εσύ με τη Χίο. Φτάνει ποια., Πρέπει η ΕΠΣ να πάρει μέτρα εναντίον των συκοφαντών όπως είσαι εσύ και ο άλλος αυτός που παριστάνει τον ξερόλα στην Αλήθεια. Δυο ξένοι είστε και δεν μας ενδιαφέρει τι λετε και τι γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apo pote otan les alithies ginese sikofantis?

      Διαγραφή
    2. ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

      Διαγραφή
  7. KAI POIOS EISAI ESY ? ENAS ΞENOS. ME PIO DIKAIOMAI DIXAZEIS DYO XORIA
    AGAPHMENA ? H KAΘE OMADA DYLONEI DYO EDRES, AN EGKEROS KANEI THN
    AITHSH ALLAGHS EDRAS EXEI DIKAIOMA NA THN METAXHRHSH KAI XORIS
    NA EXEI GNORIMIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε συ 8:12 πας να μας τρελάνεις όλους?Τον ΚΑΠ σου βάζει να διαβάσεις (να μην χάνεις και χρόνο να τον ψάχνεις στο διαδικτυο) Που λεει ρε φίλε αυτό που λες? Μάθε πρώτα και μετα υποστηριζε τις γλάστρες εκτός αν ποτίζεσαι και εσύ ,οπότε πάω πάσο.Υπάρχει και η άλλη περίπτωση να μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις οπότε εχεις χίλια δίκια. Πάντως περιμένω να μου πείτε εσυ και όλοι οι άλλοι που είναι γραμένο αυτό που λες για τις δυο έδρες και όποτε γουσταρω αλλάζω.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ?...ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΜΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ

      Διαγραφή
    3. 8:12 περιμενω απαντηση

      Διαγραφή
  8. 8.12 προδίνεσαι καταλαβαμε ποιος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας Γιώργο Σαρρή που επί ημερών του η εθνική μας πάει στο Μουντιάλ. Είναι τιμή για το νησί μας να είναι ο άνθρωπος αυτός στην ΕΠΟ. Πολλά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπράβο σου που το γραψες.Ξεχασες όμως να δωσεις συγχαρητηρια και στους εδω συμβούλους του που εφαρμόζουν πάντα σωστα τους κανονισμούς και λειτουργεί η επσ άψογα και έτσι ο Γιώργος ΣΑΣ έχει μόνο στο μυαλό του την ΕΠΟ και την Εθνική ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:12 ακομα σε περιμένω ρε φίλε.Τι έγινε ακόμα τον ΚΑΠ διαβάζεις και δεν μπορείς να τον ερμηνευεσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως αν το παιχνίδι γίνει στο Θολόποταμι ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου.
    Θα το δείτε στο μέλλον με άλλες 3 ομάδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 10:33 ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ.........ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.....ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΠΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.43 απειλεις???
    δεν σε πιάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι ξένοι δεν έχουν κανέναν λόγω να ασχολούνται. φτάνει πιά. Τι σας νοιάζει εσάς, έτσι γουστάρουμε. Κάντε μας την χάρη, μην πέσουν και τίποτα ψιλές αντέ μας έχετε ζαλίσει. Για ελάτε στο Θολοποτάμι, αλλα δεν έρχεσται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ......αηδια καταντησατε αηδια και ξερασμα μαζι. Σα δε ντρεπεστε λιγακι. Μην μπαινετε εδω μεσα. ΟΥΣΤ...εχετε δικο σας ρημαδι να πατε να γραφετε τις αηδιες σας ψευτονταίδες του κωλου. Σας τσουζει και σας οσα γραφει ε?

      Διαγραφή
  17. 11.22 δεν θα φάμε αποψε......φοβηθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή