Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Δημοσιογραφική γεύση από Super League με το Καλλονή - Πανιώνιος 3-2



Η Χίος μπορεί να μην έχει ομάδα στην Super League ωστόσο μια καθαρά δημοσιογραφική γεύση για το πώς καλύπτεται ένας αγώνας Super League μπορούμε να δώσουμε στους φίλους επισκέπτες του blog αλλά και στους επίδοξους «δημοσιογράφους. Κατι τετοιο γινετε μαλλον για πρωτη φορα σε Χιωτικο ηλεκτρονικο μεσο ενημερωσης.

Καταρχήν η είσοδος στο Κλεάνθης Βικελιδης από την θυρα Press γίνεται με την επίδειξη της διαπίστευσης. Στην συνέχεια η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία συνοδεύεται από μια φωτοτυπία με τις συνθέσεις των ομάδων (συν του παγκιτες) συν  ένα ντοσιέ με πληροφορίες που σας δείχνουμε:  


Το μεράκι της φωτογραφίας πάντα υπάρχει συνεπώς φροντίσαμε να τραβήξουμε αρκετές καθώς είχαμε την άνεση και την ευχέρεια  να έχουμε πρόσβαση όπου κρίναμε αναγκαίο.  

Στην απέναντι εξέδρα,  όπως και στον αγώνα με την Ξάνθη υπάρχουν τα πανό των φίλων της Καλλονής.  



Για την προσέλευση των φιλάθλων γράψαμε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ το τι έγινε.




Η καθιερωμένη φωτογραφία διαιτητών και αρχηγών μπροστά στους χορηγούς της Super Legaue.




Ο αγώνας για τον οποίον σας γράψαμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται κοντά στην λήξη του α΄  ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1. Αυτή είναι μια από τις πολλές και ωραίες φάσεις που καταγράψαμε. Η σημαντικότερη χαμένη του αγώνα. Ο Περονε παντελώς μόνος στην θέση ακριβώς που βλέπετε στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 




Το νικητήριο γκολ της Καλλονής. Ο Γκαρθια ελίσσεται από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ (η μπάλα φαίνεται δίπλα στο αριστερό δοκάρι).




Στο ματριξ φαίνεται το τελικό σκορ.



Ακολούθησε η συνέντευξη τύπου στην αιθουσα της ΠΑΕ Αρης όπου πρώτος εμφανίστηκε ο παλιός συμπαίκτης του Στεφάνου Παπαθεοδωρου και νυν προπονητής του Πανιωνίου Παντελης.

Εμφανώς στενοχωρημένος αλλά πρόθυμος να απαντήσει στην ερώτηση μας για πιο λόγο άλλαξε τον Μενδρινο με συνέπεια να κοπεί η ομάδα του στη μέση. Το νόημα της απάντησης του ήταν ότι το πλανο που είχε στο μυαλό του δεν απέδωσε με αυτή την αλλαγή. 



Ακολούθησε ο επίσης συνεργάτης και φίλος του Στεφάνου Παπαθεοδωρου κυριος Μαντζουρακης. «Ανάλαφρος» τουλάχιστον 100 κιλά μετά τον αγώνα επίσης μας απάντησε σε ερώτηση μας για τα χάλια της άμυνας του (13 γκολ σε 4 αγώνες) αλλά και το πόσο έχει επηρεαστεί από κούραση η ομάδα του με τα απανωτα ταξίδια. Για την μεν άμυνα υπάρχει προβληματισμός για τα δε ταξίδια ότι στο β΄ γύρο η Καλλονή θα παίζει Μυτιλήνη.



Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κυριο Δημητρη Σταυρακακη και την εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ για την ευκαιρία που μας έδωσε μια ακόμα φορά να βρεθούμε κοντά σε ένα αθλητικό γεγονός, με συγκεκριμένη αποστολή.



13 σχόλια:

  1. Καλησπερα και μπραβο για την δουλεια αυτη.. Ερωτηση θα χει ρεπορταζ πριν το παιχνιδι ατρομητος δαφνη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουω και μαθαινω πολλα και διαφορα. Ωστοσο δεν θα κανω καμια αναφορα διοτι δεν εχει νοημα να κανω. Νομιζεις οτι εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο σε ένα σαιτ θα διαβασουμε εγκυρο και αποκλειστικό ρεπορταζ για το ντέρμπυ.Τι μας λες τώρα εσύ για Καλλονές και Πάνθηρες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεργάστηκαν οι δυο ξένοι και μας πουλάν μούρη. Βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOY POYLANE GIATI STO FINALE EXOYN KAI SOY KANOYN KAI ENHMEROSH. BRES KAI SY MOYRH KAI POYLA AMA EISAI PONHROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4΄41 η καλλονή παίζει σούπερ λίγκα και εμείς ασχολούμαστε με το λιμνι και τον γιοβανάκη την πιο υπερτημημένη αξια του χιώτικου ποδοσφαιρου. ετσι είναι η ζωή σκληρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν υπηρχε το τοπικο ποδοσφαιρο δεν θα υπηρχε π.χ. η Καλλονη και η Super League. Ολα απο το τοπικο ξεκινουν το οποιο δεν προσεχουμε οπως πρεπει. Ολα ειναι αναγκαια αγαπητε.

      Διαγραφή
  7. μπράβο κ. Γιώργο πολυ ωραία δουλεια έκανες . Συγχαρητήρια -Από Αγ. Γιώργο ένας φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω αλλα μην λες απο που εισαι καλυτερα μην εχεις κανενα προβλημα. Στο Blog δεν επιτρεπεται να εχει φιλους απο Αι Γιωργη. Μονον εχθρους.

      Διαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΜΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΕΖΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα σας κερασω εγω με καλυτερο μεζε. Ρουφιανοπιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπονοεις κατι; Μη περνει η μπαλα ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή