Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΣΠ Χίου κρίνει κλασικά με δύο μέτρα και δύο σταθμά



Αυτό δημοσιεύτηκε τότε και δεν διαψεύστηκε από όσους ήταν στο γήπεδο. Ο Πύργος όμως δεν τιμωρήθηκε για την προσωρινή διακοπή.


Για τον Ατρόμητο όμως διαβάζουμε ότι Πειθαρχική τιμώρησε για την προσωρινή διακοπή.

Εκείνο που τιμωρεί ο ΚΑΠ είναι την προσωρινή διακοπή και όχι τον λόγο της διακοπής άσχετοι. Το λέμε λάθος?

Τι έγινε κύριε πρόεδρε της Πειθαρχικής? Γιατί ο μεν Πύργος στη λούφα και ο Ατρόμητος να πληρώσει? Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά ως συνήθως? Τι ρωτάμε οι αφελείς ε?

Πληρώστε λοιπόν  Ατρομητούσοι αναντίρρητα και μη μιλάτε διότι το «όργανον» της πειθαρχικής βεβαίως βεβαίως έτσι γουστάρει. 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟΥ....ΑΠΟ ΤΟ 5 ΣΤΟ 6.....ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ

 

19 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΙ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν "έχει μπάρμπα στην κορώνη" ο Ατρόμητος όπως μερικοί μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exoun pos den exoun. O teos proedros tous einai stin epitropi asfalias kai bias. As diamartirithei an mporei. Mporei????
    Ta koroida na pernane apo to tameio tis EPS. Exoyn anagkes reeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΦΟΛΟΓΙΟ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΙΧΤΙΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΡΑΨΑΝΕ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε ρε πως σας τσουζει αμα ακουτε ατρομητος. κομπλεξικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να βγαλε ιεπισημη ανακοινωση το συμβουλιο της ομαδας διαφορετικα καλα να σας κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΕΠΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΗ ΣΦΗΚΟΦΦΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είστε εμπαθείς με τον ατρόμητο μας. Ντροπή σας. Όλο κριτικοί είστε. Αντε χαθείτε επιτέλους μας κουράσαται. Η ΕΠΣ κάνει οτι γουστάρει υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόνο εσύ διαμαρτύρεσαι και ο ακατατανόμαστος. Αλλά θα φάτε τα ξυλίκια σας και θα ηρεμήσεται. γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AMA KOYRASTHKES PONHROYLH ANTE ALLOY NA XALAROSEIS...EMEIS EDO KANOYME KEFI.....KOPANA TH APO DO....ESY EISAI GIA TA EPISIMA MONO NA DIABAZEIS TA KALA MONO...ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.26 για πες μας να μάθουμε ποιος ειναι ο ακατανόμαστος???? μην μιλάτε με υπονοούμενα και συνθηματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ακατανομαστος ειναι ο Σταυρακάκης αυτο ειναι το συμπερασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ ραπτακη δεν εχετε αλλη ασχολια απο το να ασχολειστε με την επς.η γνωμη σας ειναι υποκειμενικη αλλα και παλι δεν μας ενδιαφερει.ουρανοκατεβατος ησουν στην χιο και εχεις και αποψη.κρατα την για την παρτι σου δεν μας ενδιαφερει.βγαλε τον κομπλεξισμο σου και την ενεργεια σου αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο ο Ραπτάκης λέει τα λάθη σας; και στο φινάλε μην κανετε να μην σας τα γράφουν εκτός και αν απαγορευεται από κανα διατάγμα να σας κανουν κριτική. Οπότε πείτε το να το χουμε υπόψιν

      Διαγραφή
    2. Έτσι όπως το θέτεις ναι, όντως, δεν έχω άλλη ασχολία. Στο κάτω κάτω εσύ που ξέρεις ...μπορεί από την ασχολία μου αυτή να έχω ήδη απολαβές. Απαγορεύεται?
      Η γνώμη μου είναι υποκειμενική μεν αλλά με επιχειρήματα δε, τα οποία δεν αντικρούονται ως τώρα από άσχετους και από αδιάβαστους.
      Το ουρανοκατέβατος θα το εντάξω στο "ξένος" και δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Με αφήνει όχι μόνο παγερά αδιάφορο αλλά ίσως και να με ιντριγκάρει.
      Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου όμως μπαίνεις , την διαβάζεις και φαίνετε σε ενοχλεί διότι και εσύ θα είσαι από αυτούς που έχουν κάθε μέρα Καθαρή Δευτέρα και πετάνε αετό. Έχεις όμως δύο επιλογές. Ή δεν ξαναμπαίνεις να την διαβάσεις και ησύχασες ή την διαβάζεις βράζεις με το ζουμί σου και πορεύεσαι ανάλογα.
      Όσον αφορά για το κόμπλεξ θα σου πω αυτό. Εγώ γράφω επώνυμα...εσύ όμως κρύβεσαι στην ανωνυμία σου με το δικαίωμα που σου δίνει αυτό το blog ελευθέρα όπως και σε όλους, προσπαθώντας να με πείσεις να κάνω το δικό σου. Μάλλον εσύ λοιπόν έχεις το κόμπλεξ . Όποιος θέλει διάλογο επώνυμα...ιδού η Ρόδος. Μπορείς?

      Ραπτάκης Γιώργος

      Διαγραφή
    3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ Κ ΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΒΟΙΘΟΣ

      Διαγραφή
  14. αφού βλέπεις οτι δεν σε γουστάρουν γιατί μας ζαλίζεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. giati goystareis na se zalizei kai se troei o kolos soy na mpaineis na diabazeis oti grafei.Katalabes giati esi eisai to koroido?

    ΑπάντησηΔιαγραφή