Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τα λέγαμε προχτές για τα Μ.Μ.Ε.

Στην ιστοσελίδα http://www.inews.gr γράφτηκε επί λέξη:

Σαββάτο, 25 Ιουνίου 11 , 15:29
Πολλά πλοκάμια φαίνεται ότι έχει η υπόθεση με τα στημένα ματς ενώ όπως όλα δείχνουν ξεπερνά τα σύνορα και εμπλέκονται και παράγοντες της UEFA και ξένων ομάδων.
Όπως είναι αντιληπτό και σε σχέση με αυτά που σας γράψαμε προχτές, όπου ναναι θα αρχίσουν να μπάινουν τα φίλτρα και τα φρένα, γιατί η κατάσταση ξεφεύγει. Ήδη ο ξένος τύπος που διαβάζουμε, αφήνει διάφορα υπονοούμενα.


Μία διευκρίνηση περί BETRADAR
Χτές στο κανάλι του SKAI βγήκε ένας δημοσιογράφος και ανέφερε ότι η UEFA έπερνε και πάιρνει πληροφορίες από το BETRADAR. Μάλλον δεν ξέρετε τι είναι αυτό. Είναι λοιπόν μία συνδρομητική ιστοσελίδα που αφορά  τις στοιχηματικές εταιρείες (βασικά της Ευρώπης), οι οποίες μέσω αυτής της ιστοσελίδας (ουσιαστικά υπηρεσίας), έχουν την δυνατότητα σε μηδέν χρόνο, εκτός των άλλων,  να πληροφορούνται που πέφτουν περίεργα στοιχήματα. 'Ετσι ώστε να προστατεύει ο ένας τον άλλον ρίχνωντας αποδόσεις ή κλειδώνοντας στοιχηματικά αγώνες. Κάτι δηλαδή σαν BIG BROTHER των στοιχηματικών εταιρειών όπου παρακολουθούν και το τελευταίο σεντς που ποντάρετε. Ενίοτε βέβαια, καρφώνουν στην UEFA ποιοί τους μαδάνε.

Όσον αφορά τον Θανάση Γιάχο, συνεχίζει να διασύρετε στα κανάλια, με τελευταία την κρατική ΝΕΤ.
Επίσης, η ΕΠΟ λογικά τον έβαλε ψυγείο μαζί με τους υπόλοιπους.
"Εν τω μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από την ΕΠΟ όσοι διαιτητές εμπλέκονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Καλόπουλο, Θανάση Γιάχο (Σούπερ Λίγκα), Βαγγέλη Κιοτζένη, Χρήστο Σφήκα (Football League) και το βοηθό Σπύρο Τρύφωνα, τους οποίους η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έθεσε αρχικώς στο «ψυγείο», ενώ στη συνέχεια θεωρείται πολύ πιθανή η οριστική διαγραφή τους από τους πίνακες"
.


Διαβάσαμε ότι η Ε.Π.Σ. Χίου έβγαλε και αυτή ως όφειλε ανακοίνωση στήριξης του διαιτητή Γιάχου, η οποία αναφέρει:

Το Δ.Σ και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Χίου στηρίζει το μέλος του, διαιτητή SUPER LEAGUE Θανάση Γιάχο.Ο Θανάσης Γιάχος στην μέχρι τώρα πορεία του,έχει δικαιώσει αυτούς που την επέλεξαν να διευθύνει αγώνες της SUPER LEAGUE με ήθος και αξιοπρέπεια τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όσο και έξω απο αυτούς.Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια.

3 σχόλια:

  1. EGO THA PARATIRISO OTI PROTA BGHKATE ESEIS NA STIREJETE TO GIAXO META H EPS XIOY KAI O SYNDESMOS DIAITITON AKOMA TIPOTA.
    ISOS STO SINDESMO SIMFONOYN ME ALLA XIOTIKA DIMOSIEYMATA POY TON BGAZOYN LAMOGIO.
    EYXARISTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζουμε ότι μπάινει κανένα θεμα πρωτιας. Δεν κανουμε κανενα διαγωνισμο σωτηρίας και στήριξης κανενός. Ούτε ξερουμε πως δουλευει η ΕΠΣ Χιου, αν και δεν νομίζουμε ότι έχει άνθρωπο πάνω στο πισι συνεχώς.

    Για τον συνδεσμο διαιτητών δεν εχουμε άποψη, αν και πιστευουμε ότι με τα κομπιούτερ γενικα δεν τα πάνε καλα εκει πέρα. Αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα τους για να παρατηρησεις ότι είναι μαυρα χαλια και αδιόρθωτα. Πάντως στην ανακοίνωση της ΕΠΣ διαβάζουμε πως και το τοπικο οργανο διαιτησιας ΕΠΣ Χιου (Μαχαίρας) στηρίζει τον διαιτητή.

    Τώρα για το ποιός συμφωνεί ή όχι με την καθαρότητα του Γιάχου είναι άλλο θέμα. Ο καθένας είναι απόλυτα ελευθερος να γραψει ότι νομίζει, σύμφωνα με αυτά που εκτιμά. Η εξέλιξη των πραγμάτων θα δικαιώσει ή θα διαψεύσει τον καθένα μας για τις εκτιμήσεις του. Εμείς εδώ γράψαμε αυτά που πιστεύουμε, αναφέροντας επιχειρήματα συμφωνα με όσα ξέρουμε και σύμφωνα με όσα έχουν δει κατα καιρούς το φως της δημοσιότητας.

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΑΚΗ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή