Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απίστευτη μπόχα και δυσωδία

Ή τώρα ή ποτέ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελευταία ευκαιρία να ξεβρομίσει κάπως η κατάσταση. Η αστυνομία κάνει για την ώρα την δουλειά της. Για την ώρα επίσης  ο εισαγγελέας κάνει την δουλειά του. Αργότερα όμως που το πράμα θα μπλέξει και θα ζορίσει, διότι η λίστα με τα λαμόγια θα αυξηθεί επικίνδυνα και θα αρχίσουν οι απειλές, οι πάσης φύσεως εκβιασμοί, παρεμβάσεις και τα πολιτικά παιχνίδια, να δούμε τι θα γίνει. Το σύστημα είναι αδίστακτο και πανίσχυρο.

Δυστυχώς, με κάποια άλλα που μάθαμε σήμερα εντελώς τυχαία, η κατάσταση με μερικά άτομα που είναι τώρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι άπειρα πιο βρώμικη από ότι η συγκεκριμένη υπόθεση με τα στημένα. Εκτός από το «χαρτοβασίλειο» με της πάσης φύσεως υπηρεσίες και αρμόδιους που βγάζουν πιστοποιήσεις, αρχίσαμε να θυμίζουμε και Μεξικό. Ανατριχιαστικά πράγματα, πέραν κάθε φαντασίας.

Επίσης στην εκπομπή του SKAI που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, αναφέρθηκε και το όνομα του προέδρου της Ε.Π.Σ. Χίου, κυρ. Σαρρή, τον οποίο χαρακτήρισαν έντιμο και ονειροπόλο. Να και κάτι καλό που ακούστηκε σε αυτή τη «μαύρη» εκπομπή.

                                 Η ΕΞΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

























UPDATE 2:28
Διέρευσαν κάποια ονόματα υπό τύπου αρχικών  στα επίθετα. sentragoal.gr
"Στο μεταξύ, η Αστυνομία αναζητά άλλους 5 συμμετέχοντες προκειμένου να τους συλλάβει με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 2 εν ενεργεία διαιτητές, έναν βοηθό με αρχικά επιθέτου από Κ., Σ. και Τ., ένας πρώην διαιτητής και νυν παράγοντας με αρχικό επιθέτου από Μ. και ένας πρόεδρος μεγάλης επαρχιακής ΠΑΕ από τα νησιά Ιονίου με επίθετο που αρχίζει από Κ. "

Δηλαδή:
Σπύρος Καλογιάννης τέως ΠΑΕ Κερκυρα νυν στον Ολυμπιακό ως...
Γιώργος Μποροβήλος τεως διαιτητής και νυν παράγοντας
Καλόπουλος, Σαραϊδάρης, Τρύφωνας (συνδέσμου Κέρκυρας!!!) διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός -ΠΑΟ 2-1 

UPDATE 2:45
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ή ΜΑΚΑΡΟ ή ΜΠΙΓΚ ΜΑΚ ή ΜΑΚΙ ΜΠΟΪ....πάει χάλασε η κοινωνία.
Βρώμες λένε πως πρόλαβε και την κοπάνησε από Ελλάδα. Στο κόλπο και ο προπονητής Παπακώστας 






Το συγκεκριμενο Blog δεν υοθετεί τις κατηγορίες και δέχεται απολύτως το τεκμήριο αθωότητας όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου