Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ξεμούδιασμα στο Χαλκειός Νο 2

Αποφασίστηκε πριν μερικές μέρες νέα συνάντηση στο Χαλκείος ώστε να δοθεί η ρεβάνς, της προ εβδομάδος φιλικής αναμέτρησης που κατέληξε σε συντριβή των «μπλε».  Ανυποψίαστοι οι «πορτοκαλί» κατέβηκαν στο γήπεδο υπό το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας,  χωρίς να γνωρίζουν την πλεκτάνη που είχε στήσει ο παμπόνηρος Πατούνας (μέχρι και άλλη μπάλα έφεραν). 

Απών ο Νιάκας, ο οποίος εντελώς «τυχαία» είχε δουλειά, απών ο Αττώνης τον οποίον «χώσανε» επίτηδες για να μην έρθει,  κουρασμένος ο Βέκιος ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα άλλαξε ομάδα (αν είναι δυνατόν) λόγω «κούρασης», με πρωτοφανή μειωμένη απόδοση το «πιτ-μπουλ» το οποίο την προηγούμενη φορά έπαιζε με τους «μπλε» με ότι αυτό συνεπάγεται, ο Παπασταμάτης μετά από λίγη ώρα ένοιωσε ενοχλήσεις και πέρασε πορτιέρο, με τον κανονικό πορτιέρο σε θέση λίμπερο να εκτίθεται, οπότε μείναμε με τον απροπόνητο φαντάρο Κύλη και το Μίζερο να τραβάνε το κουπί.

Αποτέλεσμα της πρωτοφανούς αλλοίωσης της ομάδος  μας, ελέω του πανούργου και δολοπλόκου, ήταν να υποστούμε καθολική συντριβή καθότι η μάχη ήταν άνιση.

Μάλιστα, οι αντίπαλοι με προτροπές του Πατούνα, δεν έδειξαν έλεος, απέναντι στην τραυματισμένη και αλλοιωμένη ομάδα μας. Αναγνωρίζουμε την ήττα μας, η οποία όμως ήταν προϊόν «μαφιόζικου» σχεδίου, για αυτό και η νίκη τους δεν έχει την σπουδαιότητα της δικιάς μας στον πρώτο αγώνα.  Οψόμεθα.


10 σχόλια:

  1. Προισταμενε σου τον κάνανε αγνώριστο το..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συ πουλακι μου μέρος της πλεκτάνης του Πατούνα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το τέρμα με τα κίτρινα που παίζει? Νέος στη Χίο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΕΟ Κ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΒΑΖΩ Κ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΣΑ ΜΠΥΡΕΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καναρινακι με τα κιτρινα ειναι οντως νεος στη Χιο...αλλα ελπιδοφόρος.
    Κυριε "ΜΑΦΙΟΖΕ"....εμεις αθλουμεθα υπο το πρισμα της ευγενους άμιλλας.Ομως, το στοιχημα γινεται απολυτα δεκτο υπο ενα ορο...οι μπυρες να εχουν συνοδεια τουλαχιστον μπριζόλας και γενικα ομαδικης συνευρεσης να παρουμε πισω τις θερμιδες που καψαμε. Κανονιστε να εχετε χρονο να κανουμε καλαμπουρι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγαζετε πολυ γελιο ρε παιδια. Μπραβο σας. Το χιουμορ μακραινει τη ζωη γαμωτο. Παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τυράκι το είδες...τη φάκα δεν είδες...
    Ξέρεις τί σημαίνει πατούνας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προισταμενε όταν χάσεις που θα χάσεις σίγουρα από τον ΠΑΤΟΥΝΑ φώναξε να κερασεις κάτι καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. orea ayti ti vdomada tha fame kai tha pioume tsampa,pote me to kalo to epomeno derbi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσένα προισταμενε να δουμε ποτε θα εμφανιστεις με καμια φορμουλα να καψεις καμια θερμιδουλα, να ξεσκουριάσεις, να δουμε και εσενα τα γραδα σου. Αλλά αντέχεις? Μπααααα. Πάντως στην καταναλωση θερμίδων προφανως και θα εισαι ο επιτιμος καλεσμενος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή