Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

«Λουκέτο» 10-15 ημερών στην Ε.Π.Ο.

«Στο διάστημα αυτό θα γίνει διάλογος με τις υγιείς ομάδες για να βρούμε λύση. Πρέπει να κάνουμε μια κίνηση γιατί το ποδόσφαιρο πεθαίνει. Αν δεν πετύχει αυτή η κίνηση, θα παραιτηθώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ  θα ψάξει για υγιείς ομάδες? ΗΜΑΡΤΟΝ. Που να τις βρει? Μία απλή βόλτα στο ίντερνετ έτσι ώστε να διαβάσει τι λένε σήμερα κρατούντες, νυν και τέως παράγοντες, αρκεί για να καταλήξει κάποιος στο συμπέρασμα, ότι η δέσμευσή του περί παραίτησης είναι θέμα χρόνου να εξαγγελθεί, αν θέλει να  έχει την αξιοπρέπειά του.  

Για παράδειγμα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας τον λέει έμμεσα υποκριτή, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου λόγω ΟΦΗ τον περνάει γενεές 14, η ΕΠΣ Ρεθύμνου τα ίδια, η ΕΠΣ Χανίων, Κυκλάδων, Δράμας όλοι στη κόντρα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτωρας Μητρόπουλος τον θάβει, ο Ηρακλής είδε πέλαγος παρατυπιών και διαπλοκής,

Όταν όλο το κράτος έχει σαπίσει μέχρι τα θεμέλια και ακόμα παραπέρα, ζει κανείς με την ουτοπία ότι θα φτιάξει ποτέ το ποδόσφαιρο? Το ποδόσφαιρο είναι και αυτό κομμάτι της διεφθαρμένης Ελληνικής κοινωνίας που επανδρώθηκε από κυρίους σαν τους παρακάτω που ξαναθυμίζω. Θα αφήσουν ποτέ αυτοί να υπάρξει ποδόσφαιρο? Έλεος.


Το κλείσιμο της ΕΠΟ θυμίζει την «απειλή» απόσυρσης από την Βουλή των βουλευτών του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου