Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η βράβευση από την Ε.Π.Σ. Χίου του αρχισκόρερ Κώστα Νύκτα

Πολύ όμορφη η εκδήλωση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Ε.Π.Σ. Χίου, όπου απονεμήθηκαν έπαθλα, διπλώματα και πλακέτες, στις ομάδες και  στους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους την περασμένη χρονιά. Πρωτοστάτησε βέβαια  ο πρόεδρος  κύριος Γεώργιος Σαρρής που εδώ τον βλέπουμε να καλοδέχεται  αλλά και να προλογεί ως οικοδεσπότης, τους καλεσμένους του.


Αρκετές οι ηχηρές παρουσίες όπως μεταξύ άλλων αυτή του κυρίου Σοφοκλή Πιλάβιου προέδρου της ΕΠΟ αλλά και του αρχιδιαιτητή κυρίου Κύρου Βασάρα.

Ωστόσο και ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση σε "υψηλό" επίπεδο παρισταμένων.



Σαφώς όμως τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι ποδοσφαιριστές του νησιού, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Νύκτας την στιγμή που παραλαμβάνει το τρόπαιό του.


Παρούσα βέβαια και η οικογένεια του Ατρομήτου, για να συγχαρεί και να τιμήσει όπως αξίζει το πρόσωπο της βραδυάς,  Κώστα Νύκτα


Ένα μεγάλο μπράβο όμως ανήκει και στα τρία παιδιά που βραβεύτηκαν για τις περσινές τους επιδόσεις.

Ακολουθούν μερικές ακόμα φωτογραφίες απο την  ωραία αυτή βραδιά





























































































Συγχαρητήρια στον Κώστα αλλά και σε όσους βραβεύτηκαν.

9 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στο Κωστα και καλη επιτυχία για αυριο στο κυπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an evaza kai ego 6 goal stin teleutaia agonistiki, protos tha evgaina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. persi itan i xronia tou kosta Nyxta gia brabio fetos tou Panteli Souka.Anonime 15 Ianouariou 2011 9:02 p.m.pote tha erthi H SEIRA SOU???????????????????????????????KALA EINAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ...ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΟΥΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file poliloga to problima mas eine oti tous egoistes kai mi omadikous den xriazete na tous psaksoume makria mas.?????????Kai kseris pio eine to kako oti auto to problima an to exeis den giatrebete eukola.theli poli doulia megale!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με τα όσα εχω ακουσει και πληροφορηθει, το ολο συστημα της καταγραφης των γκολ των παικτων που τα σημειωνουν πάσχει πολυ. Με λιγα λογια υπαρχει θεμα αξιοπιστιας στο θεμα αυτο που θα πρεπει να λυθει με καθε τροπο.
    Για τα αλλα δεν εχω σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή