Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ατρόμητος - Λέων 6-1

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ατρομήτου που κατέβαλε σχετικά  εύκολα την αντίσταση του Λέοντα, νικώντας τον με το ευρύ 6-1, έχοντας σαν πρωταγωνιστική τον Παντελή Σούκα που σημείωσε 3 γκολ.

Ο αγώνας που λόγω της βροχής κινδύνεψε να αναβληθεί, ξεκίνησε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που μέχρι το 20΄ φορτιζόταν συνεχώς με νερο λόγω της καταγίδας που επέμενε. 


Η ομάδα του Ατρομήτου πήρε την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα δημιουργώντας φάσεις. Ο αηθαλής Σέργης στο 6΄ είχε μία κεφαλιά μόλις άουτ, ο Παντελής Σούκας στο 17΄ένα καλό σουτ επίσης μόλις άουτ, για να έρθει το πρώτο γκολ στο 28΄, όταν ο Παντελής Σούκας με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (ο Παντελής μόλις έχει σουτάρει και σκοράρει).












Το ημίχρονο έκλεισε με ένα καλό σουτ του Σέργη στο 43΄, ενώ απο πλευράς Λέοντος είχαμε ένα καλό σουτ στο πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Παντελής Σούκας με κεφαλιά από κόρνερ, διπλασίασε το σκορ (στην φωτό μόλις έχει πιάσει την κεφαλιά).

Στο 52΄μετά την εξαιρετική πάσα του Νύκτα, ο Μερεός με πλασέ έκανε το 3-0 (στην φωτό τη ώρα που πλασάρει). 

Μεσολάβησε ένα 20λεπτο σχετικής χαλάρωσης που είχε ως κόστος το "κλασικό γκολ" που δέχεται η ομάδα μας. Ο Λέων μείωσε σε 1-3, η ομάδα μας αφυπνήστηκε, για να έρθει ο Κουτρής με κεφαλιά στο 74΄να γράψει το 4-1(η μπάλα έχει πάρει πορεία προς τα δίχτυα).




Τη σκυτάλη σχεδόν αμέσως ανέλαβε ο Παντελής Σούκας που με  άψογο πλασέ έκανε το 5-1 (μόλις έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα).



Για να κλείσει το σκορ ο Σίμος Σούκας που με προβολή  έκανε το τελικό 6-1 (στη φωτό ελάχιστα πριν σκοράρει).

 Η διαιτησία του κυρίου Πολυτάρχου αλλά και των βοηθών του, που είχαν γενικά εύκολο έργο, ήταν άριστη. Ίσως βοήθησε το γεγονός ότι ο διαιτητής είχε "ήρεμη" συμπεριφορά στις κινήσεις του αλλά και στα σφυρίγματά του. 
Ως στατιστικό παράδοξο, να αναφέρω πως η ομάδα του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε μόνο ένα φάουλ, ενώ αυτή του Λέοντος 10.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Ατρομήτου ικανοποίησε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Το έργο του αποδείχτηκε εύκολο απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Λέοντος, η οποία όσο πέρναγε η ώρα έμενε από δυνάμεις.

2 σχόλια: