Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο απολογισμός του πρώτου γύρου για τον Ατρόμητο

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, με την ομάδα μας να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς με την ομάδα της Δάφνης Δαφνώνα. Έχει σημειώσει 12 νίκες και τρεις ήττες, ούσα η μόνη ομάδα της κατηγορίας χωρίς ισοπαλία.

Η επίθεσή μας ήταν εξόχως παραγωγική, έχοντας φτάσει τα 39 τέρματα (πρώτος σκόρερ με 11 γκολ ο Παντελής Σούκας) και ίσως θα ήταν η πρώτη στην κατηγορία αν παίζαμε με το Πιτυός. Η Δάφνη με 46 γκολ που μας περνάει νίκησε το Πιτυός με 9-0 ενώ ο Κοφινάς που έχει 40 τέρματα νίκησε το Πιτυός με 11-0. Σε εμάς λογίστηκε το 3-0 άνευ αγώνα.


Εκεί που δεν πήγαμε καλά ήταν στην αμυντική λειτουργία (άμυνα δεν παίζουν μόνο οι αμυντικοί). Τα 18 τέρματα που δεχτήκαμε είναι πάρα πολλά, αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν «αστεία». Το «αστεία» σημαίνει  ότι η εστία μας παραβιάστηκε τις περισσότερες φορές από απαράδεκτα λάθη της ομάδος μας και όχι τόσο από την επιθετικότητα των αντίπαλων ομάδων. Για παράδειγμα θα θυμίσω τον τελευταίο αγώνα μας με την Ελάτα.

Ως καλύτερους αγώνες όπου η ομάδα μας είχε σχεδόν απόδοση άριστη, ήταν αυτοί με την Μικρασιατική (2-1), τον Κανάρη (3-1) και την Καλαμωτή (3-1). Ως χειρότεροι προφανώς αυτοί που χάσαμε.


Κρίνουμε ότι η πορεία του Ατρόμητου ως τώρα είναι απόλυτα ικανοποιητική, αναμενόμενη και διόλου τυχαία.

Η πορεία ήταν απόλυτα ικανοποιητική διότι είναι πρώτος στην βαθμολογία, ισόβαθμος για να ακριβολογούμε.

Ήταν αναμενόμενη διότι ο Ατρόμητος διαθέτει παίκτες με μεγάλο ταλέντο που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γηγενείς (δηλαδή από τον Άγιο Γεώργιο) γεγονός πολύ σημαντικό σε μία επαρχιακή ερασιτεχνική ομάδα.



Και τέλος δεν ήταν τυχαία διότι υπάρχει και ο κόουτς Παπαθεοδώρου που μέσα από τις πολυποίκιλες ικανότητες που έχει αναπτύξει λόγω της πολύχρονης παρουσία του στα γήπεδα, έχει «διδάξει» πολλά στην ομάδα



Ουδείς μπορεί για παράδειγμα να αμφισβητήσει ότι προσπαθεί τα μέγιστα να είναι δίκαιος απέναντι σε όλους, ότι  είναι τακτικός, οργανωμένος, λάτρης της πειθαρχίας και «διαβασμένος», στοιχεία απαραίτητα για να εμπνεύσεις και να κερδίσεις τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των παικτών.

Στην ομάδα το κλίμα είναι ΑΡΙΣΤΟ. Υπάρχει ομόνοια, αγάπη, διάθεση και όρεξη για δουλειά από παίκτες και προπονητή, οι νεώτεροι στην ομάδα μαθαίνουν καθημερινά, οι παλαιότεροι ωριμάζουν σαν παλιό κρασί, η συμπαράσταση και βοήθεια της διοίκησης αλλά και όσων πασχίζουν τόσα χρόνια ανιδιοτελώς είναι αμέριστη  και γενικά ο Ατρόμητος είναι μία πολύ δεμένη οικογένεια. 

























Συγχαρητήρια

3 σχόλια:

  1. προισταμενε γραφεις ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BRAVO STON ATROMITO, KAI GIA TIN POREIA TOU KAI GIA TO KLIMA POU EPIKRATEI STIN OMADA. PROTO FAVORI ATROMITOS KAI DEUTERO MIKRA GIA TO PROTATHLIMA. TA SEVI MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ νωρις να μιλαμε για φαβορι. Το προγραμμα του Ατρομητου ειναι δυσκολο στο δευτερο γυρο και στο κατω κατω δεν ξερουμε αν θελει να ανεβει κατηγορια. Προσωπικα δεν εχω ακουσει να λενε πουθενα πως εχουν στοχο την ανοδο. Πανε ενδεχομενως λαου λαου και οπου βγει. Αν δεν θελουν να ανεβουν ισως να "φρεναρουν" στα τελειωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή