Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ελάτα - Ατρόμητος 1-3

Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας το 2011, μετά την άνετη νίκη της επί της Ελάτα με 3-1.
Σε σχέση με άλλους αγώνες ο Ατρόμητος μπήκε δραστήρια στον αγώνα, αλλά όσο πέρναγε η ώρα παρουσίαζε το κλασικό νωθρό πρόσωπο των πρώτων ημιχρόνων. Είχε την ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να κάνει φάσεις. 
Φτάσαμε στο 36΄ όταν ο πρώτος έξοχος συνδυασμός μεταξύ των Σίμου, Παντέλη  Σούκα και Νύκτα, με τον τελευταίο να ελίσσεται περίτεχνα στην μεγάλη περιοχή να ανατρέπεται καθαρά και να κερδίζει πέναλτι.
Το πέναλτι ανέλαβε ο Παντελής Σούκας που έγραψε το 1-0 στο 33΄.
Λίγο μετά το γκολ η ομάδα μας  είχε μία ωραία κεφαλιά του Βέκιου που απέκρουσε εκπληκτικά ο αντίπαλος πορτιέρο Κουτσουράς.
Ωστόσο στην εκπνοή του ημιχρόνου η ομάδα μας (όπως μόνο αυτή μπορεί), δέχτηκε την ισοφάριση από την Ελάτα,
Η κλασική ολιγωρία στην άμυνα, πρόσφερε ένα πολύ εύκολο γκολ (ο Αγιος  Βασίλης παιδιά τα δώρα τα μοίρασε προ καιρού), στην Ελάτα. Εκτός του γκολ η Ελάτα στο πρώτο 45λεπτο είχε ένα κάθετο δεξί δοκάρι στο 0-0 και μία παράλληλη επικίνδυνη συρτή σέντρα που πέρασε χωρίς συνέπειες για την εστία μας.

Η εικόνα μας ως συνήθως βελτιώθηκε άρδην στην επανάληψη. Εντοπίστηκαν οι αντίπαλες αδυναμίες, η ομάδα πίεσε, ανέβηκε επιθετικά για να φτάσει στο δεύτερο γκολ με όμορφη κεφαλιά του Νύκτα στο 72΄ .

Η επιθετική διάρκεια στο παιχνίδι μας είχε και συνέχεια με αποτέλεσμα οκτώ λεπτά αργότερα, ο Παντελής Σούκας με σουτ από αριστερά στην μεγάλη περιοχή έγραψε το 3-1.
Σύμφωνα με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε τη νίκη καθώς εκτός των δύο τερμάτων, χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες με τον Παντελή Σούκα (κεφαλιά που αποκρούστηκε δύσκολα), τον Νιάκα (βρέθηκε τετ α τετ από αντίπαλο λάθος), τον Νύκτα (γυριστό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), Σούκα Σίμο (κεφαλιά μόλις άουτ σε σέντρα του Ζίκο).

Όσον αφορά την Ελάτα, δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία μας στο δεύτερο ημίχρονο.  

Κρίνουμε την διαιτησία του κυρίου Ευστρατίου ως άριστη. Άψογος στην εφαρμογή των κανονισμών και του πειθαρχικού ελέγχου, με διάθεση να εξηγεί μερικές από τις αποφάσεις του.

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με τους:
Ανδρεάδης, Κολύβας (46΄Μίζερος), Βέκιος, Ατώνης, Φλάμος, Νιάκας (85΄Ζίκο), Σούκας Σίμος,  Κουτρής, Νύκτας, Σούκας Παντελής, Μπουγιαμάς (46΄Κύλης,).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου