Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ατρόμητος - Δάφνη 0-2 (Κύπελλο 2010-11)

Ήττα με 0-2 και αποκλεισμός από την συνέχεια του κυπέλλου για τον Ατρόμητο μετά από κάκιστη εμφάνιση. Ο αγώνας ξεκίνησε.

Ο Ατρόμητος κλασικά  στην έναρξη του αγώνα παρουσιάστηκε από νωθρός έως κοιμοισμένος, με αποτέλεσμα η Δάφνη να έχει τις φάσεις και τις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Ζαμπετάκη.

Οι μάχες στο κέντρο χάθηκαν εύκολα.

Και μόνο μετά το 25΄ φανήκαμε  στον αγώνα, έχοντας καποιες ευκαιρίες με τους Παντελή Σούκα, Νύκτα και Βέκιο. Σε μία από αυτές ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. (Στο ημίχρονο, ο βοηθός μου εξήγησε λεπτομερώς την φάση και είχε απόλυτα δίκιο).

Η εικόνα του Ατρομήτου στην επανάληψη χειροτέρεψε παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκαν με ακρίβεια οι αδυναμίες τόσο οι δικές μας όσο και της αντίπαλης ομάδος. Με τις αρχές της επανάληψης, ο Σεζένιας ελίχθηκε άψογα από αριστερά, απέφυγε τους αμυντικούς μας, σκοράροντας με διαγώνιο δουτ στο 48΄. 
Αδύνατον απο κει και μετά να απαντήσει ο Ατρόμητος. Δεν μπόρεσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή, καθώς απειλούσε μόνο από στημένα (πλάγια, φάουλ, κόρνερ), τα οποία εξουδετερώθηκαν σχετικά εύκολα από την αντίπαλη άμυνα.



Η "παράσταση" έλαβε τέλος κάπου στο 90΄όταν από ένα κλασικής σφραγίδας αμυντικό λάθος του Ατρομήτου έγινε το 0-2 με αυτογκόλ.



ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Όσον αφορά την διαιτησία του κυρίου Επιτροπάκη, σε γενικές ήταν πολυ καλή. Οι όποιες τυχών φάσεις του ξέφυγαν, ανήκουν στα όρια του ανθρωπίνου λάθους.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
Ανέφερα από την αρχή ότι η νίκη της Δάφνης ήταν απόλυτα δίκαιη. Ο Ατρόμητος από την στιγμή που είχε μόνο 2-3 διακριθεντες παίκτες δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει και να ελπίζει σε τίποτα. Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, δικαίωσαν αρνητικά τις δηλώσεις του προπονητή τους στην χτεσινή συνέντευξη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας πρέπει να καταλάβουν πως η προπόνηση είναι ο καθρέπτης των όσων πρέπει να βγάζουν μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός δε ότι η εικόνα στους αγώνες διαφέρει παρασάγγας από αυτή στις προπονήσεις πρέπει να προβληματίσει. 
Ο αγώνας και η προσπάθεια για βελτίωση θα πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

3 σχόλια:

  1. ti tha ginei pote tha xipnisete?sas aresei ayto to xali?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. parasaggas kai aproskopa ligo pio apla ta grafoume giati ta pedia den katalabenoun tipota!elpizo na ksipnisoyn i pextarantes mas prin eine arga an kai den ftexi mono oti kimounte??giati oti kimounte to kseroume kairo tora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε, η πλούτος της Ελληνικής γλώσσας, μας δίνει το δικαίωμα να μεταφέρουμε με λέξεις το ακριβές νόημα των σκέψεων μας.
    Αυτός που δεν καταλαβαίνει ρωτάει για να μάθει, αν ενδιαφέρεται. Δεν είναι ντροπή ούτε κακό να ρωτάμε. Το γεγονός ότι έχει διαλυθει η Ελληνική γλώσσα δεν φταίω εγώ. Ετσι μου την έμαθαν ετσι την χρησιμοποιώ.
    Το να γράψω «η εικόνα στους αγώνες διαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από αυτή στις προπονήσεις» δεν μεταφέρει με ακρίβεια αυτό το οποίο εισπράττω εγώ στις προπονήσεις που βλέπω. Για αυτό οι πρόγονοί μας, ανακάλυψαν το παρασάγγας.
    Τώρα για το απρόσκοπτα…δεν σκέφτηκα άλλη λέξη για να αναφέρω ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς να έχουν το μυαλό τους αλλού, χωρίς να απογοητευτούν, χωρίς να επηρεάζονται από σχόλια διαφόρων κ.λ.π. .
    Για αυτό υπάρχει η λέξη «απρόσκοπτα».
    Και ευτυχώς για μερικούς από μας, έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας μαθητές στο σχολείο, για να τους λύνουμε τέτοιου είδους τις απορίες.

    Τωρα για το αν φταιει και κάτι άλλο εκτός από τον "ύπνο", και το γνωρίζεις, θα ήταν ειλικρινά πολύ χρησιμο να το μαθουμε. Εγω πραγματικά δεν γνωριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή