Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ξεμούδιασμα του Ατρομήτου στο Χαλκειός

Όσοι δεν είχαν υποχρεώσεις και μπόρεσαν, βρέθηκαν το απόγευμα στο Χαλκειός για ένα ξεμούδιασμα. Αποφασίστηκε διπλό με τους «πορτοκαλί» να κοντράρουν και τελικά να διαλύουν για πλάκα τους «μπλε»

Ιδρώτας με το κιλό, γκρίνια κλασικά ατέλειωτη, αλλά και πολύ καλαμπούρι.

Ο Σέργης μάταια έδινε οδηγίες καθώς τα πάντα τελικά τράκαραν στον ανίκητο πορτιέρο (έκτακτη συμμετοχή) των «πορτοκαλί» και τα δοκάρια του.

Πάντως οι  «μπλε» προσπαθούσαν με «δόλιους» τρόπους να πετύχουν απεγνωσμένα ένα γκολ. Για παράδειγμα σούταραν την ώρα που έβγαιναν φωτογραφίες, μήπως και βρουν μπόσικο τον πορτιέρο, αλλά και πάλι απέτυχαν. Περαστικά παιδιά. 

Από τα γκολ του οικογενειακού φιλικού, ξεχώρισε μακράν αυτό του προέδρου Παπασταμάτη, ο οποίος αφού μοίρασε «σακούλες» σε όλη την αντίπαλη άμυνα, με ξερό αριστερό σουτ έσκισε τα δίχτυα. Στην κυριολεξία ψάρωσε κόσμο. 

Από τους νικητές διακρίθηκε ο "γαμπρός" απαλλαγμένος πλέον από τις εξετάσεις, ο Νιάκας  που σαν να ψήλωσε λιγάκι, ο Αττώνης που βλέπει πλέον καλά, ο Μπουγιαμάς που αντί να διαβάζει παίζει μπάλα (θα γελάσουμε την άλλη Παρασκευή στο σχέδιο), ο «Λιλικάς» που έριξε μπόλικη τρεχάλα, ιδρώτα και γκρίνια, ο πρόεδρος Παπασταμάτης ο οποίος έβαλε τα γυαλιά στους νεότερους με την απόδοσή και την τέχνη του και βέβαια ο πορτιέρο ο οποίος έπαιξε τους αντιπάλους για πλάκα.
Από τους ηττηθέντες δεν διακρίθηκε απολύτως κανένας οπότε καλύτερα να μην αναφέρουμε ονόματα και εκτεθούν. Χώματα κυριολεκτικά, τραγικοί σε άμυνα και επίθεση ενώ είναι καλύτερα να μην περιγράψουμε και μία φάση με πρωταγωνιστή το «πίτ-μπουλ».

10 σχόλια:

  1. o proedros epaixe,o voithos proponiti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προισταμενε στις φωτογραφίες βλέπω πολλές σαβουρες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εisai megalo kougioumi!!!koursoumi e koursoumi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi mple eimastan poli kaliteroi alla eimastan se asxhmh mera thn allh fora pou tha ksanapame tha deite ti tha ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia madepse poios moiazei me pit bull??oi savoures mporoun k trexoun akoma alla kati alles savoures den felane oute toualeta na pane xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλύτεροι αλλα σε ασχημη μερα δεν γινεται.ΗΜΑΡΤΟΝ.
    Την αλλη φορα λεω να σας χαρισουμε μερικά γκολ πριν αρχισουμε, για να εχει ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή