Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ατρόμητος – Ελάτα 6-0 (Τελευταίος αγώνας περιόδου 2010-11)

Ο Ατρόμητος τέλειωσε το πρωτάθλημα το ίδιο εντυπωσιακά με τον τρόπο που το ξεκίνησε, νικώντας την Ελάτα με το ευρύ 6-0.
Παρουσιάστηκε απλός, ουσιαστικός και αποτελεσματικός απέναντι σε μία Ελάτα που είχε σαν μόνη έννοια το πώς θα σκοράρει ο Φόρσος.

Ο πατήρ Βέκιος μάλλον ήρθε στην κατάλληλη στιγμή στο νησί και στο γήπεδο καθώς ο γιός του μόλις στο 5΄, μετά από σέντρα του Μπουγιαμά από αριστερά, με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.  


Με την ομάδα μας μόνιμα στην επίθεση, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Αφού μεσολάβησαν δύο καλά σουτ των Κουτρή στο 8΄ και  Νιάκα στο 12΄, στο 15 ο Σίμος σουτάρει, η μπάλα καταλήγει κόρνερ, το εκτελεί ο ίδιος, με τον επερχόμενο Μερεό να γράφει με κεφαλιά το 2-0.


Με το ματς στον ίδιο ρυθμό και τον Ατρόμητο να κυριαρχεί ολοκληρωτικά, φτάσαμε στο 35΄ με τον Κουτρή αυτή την φορά, να σκοράρει με δυνατό σουτ κάνοντας το 3-0.


Μόλις δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Νιάκα. Εκμεταλλεύτηκε άψογα μία δυνατή μπαλιά έξω αριστερά, πρόλαβε την έξοδο του εξερχόμενου Κουτσουρά, κάνοντας με άψογο πλασέ το 4-0.


Το ημίχρονο έκλεισε με ένα δοκάρι του Μερεού στο 44΄και ένα σουτ υπό πίεση του Φόρσου που μπλόκαρε ο Ανδρεάδης, στην μόνη φάση της Ελάτα τα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη και πάλι στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Ατρόμητος που προς τιμήν του παρουσιάστηκε και πάλι σοβαρός. Απανωτές ευκαιρίες από το ξεκίνημα με τον Νιάκα στο 50΄(πλασέ άουτ), το Βέκιο στο 51΄(κεφαλιά άουτ), στο 55΄ μετά από σουτ του Σίμου ο Νιάκας με κεφαλιά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, για να έρθει ο Κουτρής στο 62΄και με νέο δυνατό σουτ να γράψει το 5-0.


Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι λιγοστοί φίλαθλοι στις εξέδρες, χειροκρότησαν την είσοδο του Παντελή Σούκα στον αγώνα που μπήκε αλλαγή μαζί με τον Κώστα Νύκτα ενώ λίγο αργότερα μπήκε ο ακούραστος και αειθαλής Μυλωνάς


Ο Ατρόμητος συνέχισε να επιτίθεται με στόχο να σκοράρει ο Παντελής μήπως και προλάβει να βγει πρώτος σκόρερ. Φτάσαμε στο 77΄όταν μετά από κόρνερ ο Κώστας Νύκτας με κεφαλιά έκανε το 6-0. 


Προφανώς η ομάδα μας ικανοποίησε απόλυτα και τους πλέον απαιτητικούς, αφήνοντας ευχάριστες μνήμες σε όλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ωραία εικόνα που πρόσφερε.

Περισσότερες εικόνες από τον αγώνα, με τα απαραίτητα σχόλια τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το διαιτητικό τρίο κινήθηκε και αυτό σε χαλαρούς ρυθμούς, σε ένα αγώνα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα πήγαν περίφημα και συγχαρητήρια. 

3 σχόλια:

  1. o atromitos einai idea.
    kanenas den einai panw apo tin omada.
    ATROMHTARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sinxaritiria sto simo gia tis parousies tou einai paradigma pros mimisi gia olous tous mikrous.o anthropos edixe oti otan agapas kati panta yparxi xronos giafto.makari na akolouthisoun ki aloi to dromo tou.file xoris ipervoles esi axizes kati kalitero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επι του συγκεκριμένου θέματος (συμμετοχες - προπονησεις)θα υπάρξει αυριο μεθαυριο ειδικο θέμα (είναι έτοιμο) ωστε μερικα πραγματα να φανουν ακομα πιο ξεκαθαρα στην ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή