Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Γ.Δώνης: Το Ελληνικό Κράτος είναι ένα Μπουρδέλο

Ο Δώνης είπε το αυτονόητο, άσχετα βέβαια αν οδηγήθηκε σε τέτοια κουβέντα επειδή ένοιωσε θιγμένος και αδικημένος στον συγκεκριμένο αγώνα. Είπε όμως, αυτό που λέει καθημερινά για την όλη κατάσταση, ο κάθε σώφρον Έλληνας με αυτά που βιώνει εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας.


Ας δούμε για παράδειγμα τρεις εξουσίες που κοκκίνισαν από ντροπή με τις παλιοκουβέντες του Δώνη.

1) Κοκκίνισαν οι δημοσιογράφοι και ένοιωσαν ντροπή που ακούστηκε στον αέρα η λέξη «μπουρδέλο». Να ένας που μάλλον κοκκίνισε… πριν λιγα χρόνια ως χούλιγκαν πέταγε μπουκάλια σε αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟ. Ξεχωρίζεται τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κύριο Πρετεντέρη?

Ενδεχομένως κοκκίνισε και αυτός ο τέως ΔΙΚΑΣΤΗΣ….θυμάστε τον κύριο Καλούση και την παρέα του τι έκαναν?

Προφανώς κοκκίνισαν και θίχτηκαν και μερικοί από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  μας που είναι εκεί μέσα ενώ θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα.
Αυτοί που εκπροσωπούν τις εξουσίες ενίοτε δεν δικαιώνουν τον κάθε Δώνη? Και τι έγινε χτες? Έγινε αυτό που γίνεται πάντα και που εξυπηρετεί όλους όσους θέλουν βλέπουν την διάλυση μας. Προσέξτε αγωνία στην χτεσινή GAZZETA για να δουν αίμα.

Προσέξτε ο SPORFM τι παροτρύνει έμμεσα τον αναγνώστη. Πρώτα τα επεισόδια και μετά τα γκολ.

 
Ο Δώνης φταίει που έχουμε γίνει διεθνώς ρόμπα και μας συμπεριφέρονται λες και ειμαστε μπουρδέλο? Ο Δώνης και ο κάθε Δώνης έφταιγε για αυτό?
Και να δείτε τι μπουρδολογία θα γραφτεί από αύριο σε εφημερίδες, τι έχουν να δείξουν τα κανάλια, τι να πουν τα ράδια (ήδη λένε), τι έχουν να πουν ηθικολόγοι, εξυγιαντές, ειδικοί, ποδοσφαιρόφιλοι και διάφοροι άλλοι μαϊντανοί.  Το ανάθεμα βέβαια και πάλι γνωστό στο που θα πέσει. 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου