Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αποχαιρετιστήρια - ευχαριστήρια επιστολή του Παναγιώτη Ακριβούλη


Έχουμε αναφέρει πολλές φορές για τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου. Τρανή απόδειξη ο Παναγιώτης Ακριβούλης ο οποίος μας έστειλε αυτήν επιστολή να ανεβάσουμε στο blog μας. Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Ακριβούλη πρώτα για το ακέραιο του χαρακτήρα του και μετά για την προσφορά του στον Ατρόμητο.  
 
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Αγ.Γεωργίου Συκούση, έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα για επαγγελματικούς άλλα και οικογενειακούς λόγους.
     Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ατρόμητου για όλα αυτά που μου προσέφεραν σαν ΟΜΑΔΑ όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωποι και μου φερθήκανε με το καλύτερο τρόπο. Δεν μετάνιωσα ούτε μία στιγμή που επέλεξα αυτή την ομάδα σ’ αυτό το νησί. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Μυλωνά Ισίδωρο, Μυλωνά Παντελή, Πατούνα Ιωάννη άλλα και τους Μυλωνά Παναγιώτη και  Τσικολή Παναγιώτη.
     Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτή την ομάδα την αγάπησα και με αγάπησε πραγματικά, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη καρδιά μου και πάντα θα έχω ένα καλό λόγο να λέω γι’ αυτήν άλλα και τον κόσμο του Αγ.Γεωργίου Συκούση. Ήθελα πολύ να σηκώσω ένα κύπελλο με αυτή την ομάδα αλλά δεν πειράζει. Την αγάπη, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που αποκόμισα από όλους, μου φτάνει.
     Επίσης θα ήθελα πω ένα μεγάλο αντίο σε όλους τους συμπαίκτες μου (με είδανε σαν δικό τους άνθρωπο) είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά με ξεχωριστό χαρακτήρα ο καθένας, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.
     Τέλος, με τιμά ιδιαίτερα που μπόρεσα και συνεργάστηκα-δούλεψα με ένα τόσο καταξιωμένο παίκτη και τώρα προπονητή στο χώρο του ποδοσφαίρου τον κ. Στέφανο Παπαθεοδώρου.
     Εύχομαι, καλή συνέχεια, γρήγορα να  επισκευαστεί ξανά το γήπεδο του χωριού, πάντα θετικά αποτελέσματα και υγεία πάνω απ’ όλα.

Με εκτίμηση

Ακριβούλης  Παναγιώτης


Μια 11αδα φωτογραφίες (που μάλλον δεν έχεις δει) Παναγιώτη για να θυμάσαι τις περιπέτειές σου στον Ατρόμητο. Να είσαι πάντα καλά. 


5 σχόλια:

  1. KAI MEIS XARIKAME PARA POLY PANAGIOTH K YMASTE YPERHFANOI POY EIXAME STHN OMADA MAS ENA PAIKTH ME THN MEGALH PODOSFERIKH AXIA ALLA KYRIWS ME ENAN ADAMANTINO XARAXTHRA .NA SE PANTA KALA K NA XERESE THN OIKOGENEIA SOU.KALH STADIODROMIA STHN DOULIA SOU K ELPIZW OTI DEN THA XATHOUME TO INTERNET THA MAS KRATAEI SE EPAFH.PATOUNAS IOANNHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ15 Μαΐου 2011 στις 6:42 μ.μ.

    ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Η τιμή και η περηφάνεια ειναι δική μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    Μακάρι το ήθος και η αξιοπρέπεια που σε διέκρινε
    μέσα και έξω απο το γήπεδο να γίνει λαμπρό παράδειγμα για τους νεότερους.
    Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα όσον αφορά εμένα.
    Λύπη γιατί το κενό που αφήνεις στην ομάδα είναι τεράστιο και Χαρά γιατί θα είσαι με την οικογένεια σου και τους ανθρώπους που αγαπάς.
    Θέλω μέσα απο την καρδιά μου να σου ευχηθώ τα καλύτερα και πάνω απο όλα υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου και να σε διαβεβαιώσω οτι η πόρτα του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ θα είναι ανοικτή για πάντα όπως επίσης απο την μεριά μου θα είσαι παράδειγμα συνεργασίας σε όποια ομάδα δουλεύω.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στο επανιδείν.
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ektos apo to talento stin mpala itan kai parameni ena apo ta kalitera pedia mesa kai ekso apo to gipedo kai xarika pou eimastan simpektes ola auta ta xronia me tis xares kai tis lipes pou perasame mazi!(ena elatoma eixe mono,pos itan panatha)!na xeresai tin oikogeneia sou kali stadiodromia stin douleia kai ta ksanalemai,etsi kai alios ta meri sou ta episkeptomai sixna kai den iparxei periptosi na ertho sta meri sou(pilio)kai na min se psakso gia na ta poume!xazrika poli gia tin gnorimia mas!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ17 Μαΐου 2011 στις 8:30 π.μ.

    Παναγιώτη ήταν τιμή για τον Ατρομητο που φορεσες την φανέλα του. Παιδιά σαν εσένα σπανίζουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ θα ήθελα να σου ευχηθώ να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να πάρεις μετάθεση για τον Βωλο που τόσο επιθυμείς για να εισαι κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Να είσαι σίγουρος ότι αν περάσω από τα μέρη σου θα κερασεις ουζακι στα ουζερί του Βωλου. Καλά να περνάς και να είσαι πάντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή