Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Νέος πρόεδρος στον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου

Οι διαδικασίες εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο σωματείο του Ατρομήτου ολοκληρώθηκαν, με τον κύριο Παπασταμάτη Ιωάννη να αναλαμβάνει πρόεδρος του συλλόγου. 





Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Πατούνας Ιωάννης Αντιπρόεδρος

Ζενιώδης Σταμάτιος  Γραμματέας

Μυλωνάς Παντελής Ταμίας

Σέργης  Παντελής Ειδικός Γραμματέας

Σούκας Ιωάννης Έφορος Υλικού

Σακουλάς Θεοφάνης Μέλος

Νύκτας Γεώργιος Μέλος

Τσικολής Παναγιώτης Μέλος

Κύλης Νικόλαος Αναπληρωματικό Μέλος

Βαρή Μαρία Αναπληρωματικό Μέλος

Συγκινητική στιγμή την ώρα της αλλαγής σκυτάλης στον προεδρικό θώκο, αλλά ευχές και χαμόγελα από τον τέως και νυν πρόεδρο.


Όσον αφορά τον τέως πλέον πρόεδρο του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου,  κύριο Μυλωνά Ισίδωρο, μέσω του blog μας, θα ήθελε να στείλει το παρακάτω αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους συνεργάτες μου στην διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά όλους όσους στάθηκαν κοντά σε μένα και την ομάδα, κατά την διάρκεια της θητείας μου.

Μπορεί να φεύγω από πρόεδρος, αλλά αυτό δεν σημάνει ότι έφυγα και από τον Ατρόμητο, ο οποίος αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της νιότης μου αλλά και της ζωής μου γενικότερα.

Εύχομαι ολόθερμα κάθε επιτυχία στον νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρομήτου, εκφράζοντας ταυτόχρονα την δέσμευση πως για ότι χρειαστούν, θα είμαι πάντα δίπλα τους».

Σας ευχαριστώ όλους

Μυλωνάς Ισίδωρος 

Εμείς από την πλευρά μας, ως φίλαθλοι του Ατρομήτου,  ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες  στο νέο πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. 

4 σχόλια:

  1. ORFANOUDIS PANTELIS
    KATARXHN NA STE KALA OLOI KAI KALO KOURAGIO STHN NEA DIOIKHSH KAI IDIETEROS STON KYRIO PROEDRO PAPASTAMATH KAI KATHOS EPISHS SE OLA TA PAIDIA POU PAIZOYN GIA THN OMADA KAI TO XORIO MONO.

    OI PROEDROI NA PROSEXOYN MIPOS MPERDEPSAN TA KOMPOLOGIA TOYS KATA THN DIARKEIA PARADOSHS TON TITLON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kali tixy paidia se olous sas, me to kalo na ftiaxti to gypedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή